Λυτρίβη: Στο 15ο Συνέδριο εκφράστηκε το όραμα και το σχέδιό μας για την Ελλάδα της επόμενης δεκαετίας

Λυτρίβη: Στο 15ο Συνέδριο εκφράστηκε το όραμα και το σχέδιό μας για την Ελλάδα της επόμενης δεκαετίας

Απρίλιος 07, 2024 - 21:40
13 σχόλια

Τα 50 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας συμπίπτουν με τα 50 χρόνια της Μεταπολίτευσης, της πιο ειρηνικής και προοδευτικής περιόδου της σύγχρονης ιστορίας μας.

Η επιτυχία της Μεταπολίτευσης, με επίκεντρο την ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας, υπήρξε μια δικαίωση της Νέας Δημοκρατίας, από την κορυφή μέχρι τη βάση των στελεχών της, να υπηρετεί το συμφέρον του λαού και του έθνους.

Είναι η παράταξη που επέδρασε καταλυτικά σε θεμελιώδεις επιλογές για τη χώρα: στην εμπέδωση της δημοκρατίας μετά την επταετή δικτατορία, στην είσοδο της χώρας στην ΕΈ, στην αποτροπή της κατάρρευσης στα χρόνια της δημοσιονομικής κρίσης, στην εγγύηση της ασφάλειας και της ανάπτυξης σήμερα σε ένα περιβάλλον πολλαπλών διακινδυνεύσεων.

Τιμώντας την ιστορία μισού αιώνα στο 15ο Συνέδριο εκφράστηκε το όραμα και το σχέδιό μας για την Ελλάδα της επόμενης δεκαετίας.

Την Ελλάδα που γυρίζει σελίδα και διατηρώντας τα πολύτιμα μεταπολιτευτικά της κεκτημένα, την εδραίωση των δημοκρατικών θεσμών και των δικαιωμάτων, υπερβαίνει τις παθολογίες της.

 

Ειδήσεις: 

13 Σχόλια

Αυτοί ευλογανε τά γενεια τους. Κοιτάζονται κάθε μέρα στον καθρέφτη καί λένε "τι ωραία πού τα κάνουμε". Ας μας πεί αυτή η κυρία τη γνώμη της για το δυστύχημα (;) των Τεμπών καί τι μέλει γενέσθαι. Είναι ευχαριστημένη από την πορεία τής απόδοσης ευθυνών;;

Εσύ, ούτε στά καλύτερα όνειρα σου, ότι θα έπαιρνες αξίωμα. Όσο για οράματα, άστο καλύτερα, φτιάξτε την ακρίβεια καί την εγκληματικότητα καί την δικαιοσύνη καί τούς μισθούς πείνας καί βλέπουμε για τά οράματα της επόμενης δεκαετίας. Σάς δίνει μία θεσουλα ο Μητσοτάκης καί τόν λιβανιζετε μέρα -νυχτα.

Ο εφιάλτης μας, το χρεοκοπημένο κόμμα που μας εξουσιάζει για 50 χρόνια, η Νέα Δημοκρατία, δουλεύει μεθοδικά και μας ετοιμάζει μια νέα χρεοκοπία! Θα είμαστε πολύ πολύ τυχεροί αν με το χάλι που έχει αυτή τη στιγμή η οικονομίας μας γλιτώσουμε στο άμεσο μέλλον μια νέα χωρίς προηγούμενο χρεοκοπία. Για αυτό το “όραμα” μας μιλάνε οι σφουγγοκωλάριοι της ΝΔ!

Μπορεί σαν σήμερα στις 8 Απρίλη το 2013 οι Βρετανοί απλά να γιόρτασαν τον θάνατο του φοβερού καταστροφέα των Εργατών και της Βρετανική Κοινωνίας, το θάνατο της Θάτσερ, στην Ελλάδα τα πράγματα από τους ιδεολογικούς επίγονους της Θάτσερ στην ΝΔ είναι ήδη σε πολύ χειρότερη κατάσταση. Η Βουλγαροποίηση των Ελλήνων έγινε με την υπογραφή του Μητσοτάκη και της ΝΔ! Υπάρχει ελπίδα; Φυσικά! Θα είναι για άλλη μια φορά ολέθριο λάθος να χρεοκοπήσουμε ενώ ΔΕΝ κυβερνά η ΝΔ. Το 2009 φόρτωσαν στο φωτεινό μυαλό τον ΓΑΠ την χρεοκοπία μας. ΟΧΙ! Αυτή τη φορά πρέπει να κυβερνά η Νεα Δημοκρατία!

Ο Τσίπρας...την πάτησε το 2015. Δεν έπρεπε να κυνηγήσει την εξουσία τότε. Να τούς άφηνε να ξεφτιλιστουν εντελώς, μετά τα αισχη τους. Προσπάθησε να σώσει μία διαλυμένη χώρα, τού φόρτωσαν τρίτο μνημόνιο. Μάζεψε 37 δις, τα οποία ο Μητσοτάκης μοίρασε όπου ήθελε. ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ.

21:14 όντως τη πάτησε ο Τσίπρας αλλά εμένα με ενδιαφέρει το γεγονός πως στη τελική εμείς οι Πολίτες πάντα τη πληρώνουμε. Οι πολιτικές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ μας χρεοκόπησαν, ο Σύριζα δεν μπόρεσε να κάνει κάτι άλλο παρά μόνο να εφαρμόσει τις εντολές των δανειστών μας και των εδώ ιδιοκτητών της χώρας. Το αποτέλεσμα των πολιτικών που μας επέβαλαν οι φιλελέδες; Εμείς καταντήσαμε βουλγαροποιημένοι.

Και όμως, το 2024, υπάρχουν ΠΟΛΙΤΕΣ που πιστεύουν ότι ο Τσίπρας μάζεψε 37 δις, τα οποία μάλιστα ο Μητσοτάκης τα σκόρπισε!!! Είναι προφανώς οι ίδιοι που πιστεύουν ότι εξαϋλώθηκαν βαγόνια, ότι μας ψεκάζουν, ότι οι ανεμογεννήτριες προκαλούν ανομβρία, ότι στις εκλογές έγινε νοθεία κτλ. κτλ. Με λίγα λόγια οι βλαμμένοι του Τράμπ ήρθαν και στην Ελλάδα. Η ηλιθιότητα απειλεί τον πλανήτη.

12:30 Ξερολα, εσύ μπορείς να αποδείξεις ότι δεν είναι αληθές;; Το παραδέχτηκε όλη η ΝΔουλα. Όσο για τον ψεκασμό, ας μην πάμε μακριά, αρκεί πού διαβάζουμε τα γραφόμενα σου για να πιστέψουμε στους ψεκασμούς με φανατικοφαρμακο!

12:30 Εσείς κύριε Παύλο, σάς είναι εύκολο να μας δώσετε μία εξήγηση στην παρακάτω απορία μας;; Γιατί κατά τη γνώμη σας οι βουλευτές τής ΝΔ χειροκρότησαν όρθιοι αρκετά τον Κ. Αχιλλέα Καραμανλή;;; Για ποιόν λόγο ακριβώς;; Τι λέτε εσείς;; Εν αναμονή διατελούντες, ευχαριστούμε.

Πολυξερε Παύλε, επειδή προφανώς η παραπάνω κυρία δεν θά απαντήσει ποτέ, λόγω θέσεως πλέον (μας βλέπει σαν κουνούπια),τι έχεις να πείς για την πορεία τής απόδοσης ευθυνών στο έγκλημα των Τεμπών. Όλα καλά;

Μουγκα στη στρούγκα τού Παύλου. Όσο παίρνει τόν κατήφορο η ΝΔ, στο τέλος δεν θα ξέρει τι να "μαζέψει" πρώτο και θα σκάει καινούργιο. Δεν αλλάζει η δεξιά Παυλάκη. Πάντα διπρόσωπη καί αντιλαϊκή, θα δείς. Μη χτυπιέσαι άδικα.

Παύλο οι νεοφιλελεύθεροι καταστρέφουν τον πλανήτη. Δες τι έγινε στον άκουσμα του θανάτου της Θάτσερ στην Βρετανία & θα καταλάβεις τι σημαίνει νεοφιλελεύθερη καταστροφή. Λες να ζήσουμε τα ίδια & εδώ; Υπάρχει τεκμηριωμένη διάψευση για την ύπαρξη των 37 δις που επικαλείται ο Τσίπρας; Παύλο που τους είδες τους ισχυρισμούς της αντιπολίτευσης πως εξαϋλώθηκαν βαγόνια; Μόνο από μια τραγική κοπέλα δεν έχει βρεθεί το παραμικρό!!! Την απαράδεκτη αλλοίωση του χώρου του εγκλήματος & την απαράδεκτη μονταζιέρα τα δέχεσαι; Τα υπόλοιπα για Τράμπ, νοθείες & ανεμογεννήτριες να τα λες στο 41% που τα πιστεύει.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.