Λύση σε πάγια προβλήματα της Αλωνίσταινας (pics,vid)

Λύση σε πάγια προβλήματα της Αλωνίσταινας (pics,vid)

Μάρτιος 16, 2017 - 14:32
3 σχόλια

Στην Αλωνίσταινα βρέθηκε συνεργείο της ΔΕΥΑΤ την Πέμπτη 16 Μαρτίου για την κατασκευή ενός αποχετευτικού έργου, μετά από αίτημα των κατοίκων του χωριού.

Αυτοψία στα έργα έκανε ο δήμαρχος Τρίπολης Δ.Παυλής, ο νέος αντιδήμαρχος Γιώργος Μπένος και ο πρόεδρος του χωριού Χ. Πετρόπουλος.

Το έργο αφορά την διευθέτηση όμβριων υδάτων τα οποία κατεβαίνουν από το βουνό και πλημμυρίζουν την πλατεία. Τα νερά αυτά πάγωναν και δημιουργούσαν πάρα πολλά προβλήματα στους κατοίκους. Έτσι με αυτές τις επεμβάσεις διευθετείται ένα πρόβλημα που απασχολούσε χρόνια τους κατοίκους

Όπως ανέφερε ο δήμαρχος είναι σε επικοινωνία με τον πρόεδρο και γνωρίζει το πρόβλημα του χωριού, σχεδιάζοντας τα επόμενα έργα, καθώς όπως ανέφερε υπάρχουν πάγια αιτήματα.

«Χρόνο με το χρόνο θα κάνουμε ό,τι μπορούμε»

Ο πρόεδρος ευχαρίστησε τον δήμαρχο και την ΔΕΥΑΤ η οποία κάνει τις εργασίες αυτές στο χωριό, αναφέροντας ότι υπάρχουν ακόμα πολλά που πρέπει να γίνουν , όπως ο καθαρισμός του ποταμιού, καθώς υπάρχουν πολλά δέντρα και απορρίμματα τα οποία έχουν συσσωρευτεί δημιουργώντας προβλήματα.

Ο νέος αντιδήμαρχος ανέφερε ότι είναι ευχαριστημένος όπου η δημοτική αρχή μπορεί και επιλύει προβλήματα που έρχονται από παλιά. Επεσήμανε ότι ο καθαρισμός του ποταμού και των ρεμάτων θα γίνει το επόμενο χρονικό διάσημα όταν θα καταλαγιάσουν τα νερά.

Έφ.Κ

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Έργα της ΔΕΥΑΤ στην Αλωνίσταινα


3 Σχόλια

Έργο 1000-1500 ευρώ πήγε να κάνει αυτοψία ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος. Συγχαρητήρια, άλλωστε μεγαλύτερο έργο δεν έχετε κάνει στο δήμο τρία χρόνια τώρα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.