Λυκουρέντζος: Με θέληση και δύναμη για μια καλύτερη εποχή (video)

Λυκουρέντζος: Με θέληση και δύναμη για μια καλύτερη εποχή (video)

Δεκέμβριος 24, 2014 - 13:44
13 σχόλια

Ο βουλευτής Αρκαδίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Ανδρέας Λυκουρέτζος το πρωί της παραμονής των Χριστουγέννων (24/12) ευχήθηκε καλά Χριστούγεννα με δύναμη, αισιοδοξία και υγεία στον Αρκαδικό λαό ενώ τόνισε πως  η κατάσταση της χώρας έχει σταθεροποιηθεί ενώ υπάρχουν προσδοκίες για ανάκαμψη και ανάπτυξη.

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Λυκουρέντζος:

‘’Εύχομαι χαρούμενα Χριστούγεννα με υγεία, δύναμη και αισιοδοξία στην κάθε οικογένεια της Αρκαδίας, στο υπέροχο Αρκαδικό λαό.

 Η κατάσταση της χώρας έχει σταθεροποιηθεί, μπορούμε να διατηρούμε εύλογες προσδοκίες και μια αισιόδοξη προοπτική ανάκαμψης και ανάπτυξης και πιστεύω ότι με την δύναμη της Ελληνοορθόδοξης παράδοσης με τα ήθη και τα έθιμα θα εορτάσουμε τα Χριστούγεννα έστω και κάτω από αντίξοες συνθήκες αλλά οπλισμένοι με την θέληση και τη δύναμη για μια καλύτερη εποχή που όλοι θέλουμε να δημιουργήσουμε.’’

Video: 

Arcadia Portal.gr Λυκουρέτζος:Με δύναμη και θέληση για μια καλύτερη εποχή


13 Σχόλια

χρόνια πολλά κυρ αντρέα... εύχομαι να πας σπίτι σου και να μείνεις εκεί για το καλό της ελλάδας...

ΑΝΤΡΕΑ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ Σ ΕΣΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΖΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ, ΓΙΑ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΦΟΡΟΥΣ........................ΕΥΤΥΧΩΣ. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΗ ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΟΥ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΑΙ, ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ. ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΦΤΑΣΕΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΟΥ. ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ: ΜΙΣΘΩΤΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ. ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ, ΤΗΝ ΕΒΑΨΕΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Ε.Σ.Υ. ΠΟΥ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΕΣ ΓΙΑ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ: ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΟΙ: ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ, ΡΟΜΑ, ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΥΣ. ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ, ΕΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΕΥΓΑΜΕ. ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΜΑΣ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ. ΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΚΥΡ ΑΝΤΡΕΑ. ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΔΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΙΣΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ. ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ, ΜΕ ΝΕΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΗΜΕΡΑ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΠΕΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ.

"Η κατάσταση της χώρας έχει ομαλοποιηθεί" είπε ο κύριος Λυκουρέντζος, αλλά δεν μας είπε σε ποια χώρα ακριβώς αναφέρεται: Στη μπανανία του Βενιζελο-Σαμαριστάν ή στην Ελλάδα των Ελλήνων Εθνικιστών;;;;

Η ελληνορθόδοξη παράδοση της "καθ'ημάς ανατολής" εμποδίζει τον συγχρονισμό με την ορθό λόγο που γέννησε η κλασσική αρχαιότητα και ασπάστηκε η δύση.

Οπλισμένος με την θέληση ,τη δύναμη και την στηριξη από την ιδιωτικη ΤV του παπαγελά του προκτοσάλτε του πετεντέρι , είσαι στον πάτο.

Πέντε ληστείες σε βάρος παιδιών που έλεγαν τα κάλαντα σημειώθηκαν την Τετάρτη στην Αττική.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΕ ΑΝΤΡΕΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ . ΛΙΓΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ .

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.