«Λύγισε» στο τέλος ο Αρκαδικός

«Λύγισε» στο τέλος ο Αρκαδικός

Απρίλιος 12, 2017 - 19:06
0 σχόλια

Το τελικό 83-67 μάλλον πλασματικό θα πρέπει να θεωρηθεί με τον Αρκαδικό να στέκεται εξαιρετικά για κάτι παραπάνω από τρία δεκάλεπτα ωστόσο να λυγίζει στην τελευταία περίοδο και συνεπώς να γνωρίζει την ήττα.

Η ομάδα της Τρίπολης παραμένει στην 11η θέση αφού και οι Μαχητές Πεύκων γνώρισαν την ήττα στο Ηράκλειο εξακολουθώντας να έχουν το πλεονέκτημα αναφορικά με την υπόθεση play out.

Η ήττα του ΣΕΦΑ από τον Δούκα είναι εντός προγράμματος αφού η Αθηναϊκή ομάδα διαθέτει ένα αξιόμαχο και γεμάτο σύνολο και βέβαια δεν επηρεάζει σε τίποτα την πορεία του Αρκαδικού για την συνέχεια.

Ο Αρκαδικός κοιτάει πλέον την συνέχεια μετά την διακοπή του Πάσχα καθώς έχει ανάγκη και ψάχνει ακόμα νίκες που θα του δώσουν το πλεονέκτημα της έδρας στην σειρά των play out μετά το τέλος της κανονικής περιόδου.

Αναφορικά με τα του αγώνα ο Αρκαδικός κοίταξε στα μάτια τον Δούκα και με εξαιρετικό διάβασμα και πολύ πάθος κατάφερε να παραμείνει ανταγωνιστικός και εντός διεκδίκησης για μεγάλο χρονικό διάστημα όμως οι περισσότερες επιλογές του Δούκα έδωσαν λύσεις για να μπορέσει η ομάδα του Γιάννη Τζίμα να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα.

Ο ΣΕΦΑ ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικός και παρότι στο τέλος η διαφορά άνοιξε  τα κέρδη από αυτή την ήττα μπορεί να είναι σημαντικά για την συνέχεια δεδομένης της πολύ καλής του αγωνιστικής εικόνα και του πάθους και της ενέργειας που έβγαλα οι παίχτες στο παρκέ.

 Διαιτητές: Κωνσταντινόπουλος, Κοντίλης, Λιότσιος.

Δεκάλεπτα: 19-16, 36-32, 60-52, 83-67.

Δούκας (Τζήμας): Παπαμακάριος 3, Καυκής 8, Μιλεντίγεβιτς, Κουκάς, Ράπτης, Κανονίδης 13 (1), Κομποδιέτας 8 (2), Κυρίτσης 30 (2), Μολφέτας 4 (1), Ρούμπιο 17.

Αρκαδικός (Διαμαντάκος): Καραμαλέγκος 8, Πίνης, Τσακαλέρης 12, Κουρέπης, Σπυριδάκης, Προδρόμου 16 (3), Ρεντίκας 11 (2.), Ναούμης 3 (1.), Γαρμπής 10 (1), Τζουγκαράκης 7

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.