Λοιμώξεις και εξανθήματα από τα σκουπίδια στην Τρίπολη (video)

Λοιμώξεις και εξανθήματα από τα σκουπίδια στην Τρίπολη (video)

Μάρτιος 19, 2015 - 17:40
27 σχόλια

"Βόμβες" από τον κ. Νίκου

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης «ΤΡΙΠΟΛΗ – ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ» κ. Νίκου Παρασκευάς, σχετικά με το μείζον πρόβλημα που έχει ενσκήψει στην Τρίπολη, δηλαδή τον κίνδυνο της δημόσιας υγείας σε σχέση με τα σκουπίδια. Ο κ. Νίκου τόνισε ότι η δημόσια υγεία δεν απειλείται αλλά έχει ήδη πληγεί.

Δεν μιλάμε για επιδημίες, αλλά για διάφορες λοιμώξεις, όπως σταφυλόκοκκοι, εξανθήματα που μπορεί να είναι αδύναμης σημασίας αλλά ταλαιπωρούν τους ασθενείς με επώδυνα συμπτώματα

Εξήγησε ότι οι σταφυλόκοκκοι παρουσιάζουν έξαρση αυτή την εποχή που τα σκουπίδια παραμένουν στους δρόμους, τα ίδια στοιχεία έξαρσης υπήρχαν και το 2013 που είχαμε πάλι πρόβλημα με τα σκουπίδια. Αυτές οι λοιμώξεις δεν είναι θανατηφόρες αλλά ταλαιπωρούν αφάνταστα τον κόσμο.

Τέλος, έκανε παράκληση προς τον δήμαρχο και τους επικεφαλής των παρατάξεων να βρεθεί επειγόντως μια λύση, γιατί οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν και τα χειρότερα έρχονται και δεν θα μπορεί πλέον τίποτα να μας σώσει.
 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Νίκου για την κατάσταση του δήμου με τα απο


27 Σχόλια

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΟΤΕ,ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΤΣΙΑΜΟΥΛΟ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΠΛΑΤΩΜΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ

Διότι δεν ειναι δημαρχος και κυρίως δεν έχει λύσεις στο τσεπάκι σαν το ψεύτη και "φαφλατά" τον Παυλή.

Ετσι μπραβω...Ο κοσμος ομως το εχει καταλαβει!!!! εννοια σου.....Γιατι αν ηταν αξιοπρεπης ο κ.Δημαρχος και εφ οσον ειμαστε σε κατασταση εκτακτης αναγκης εκει επρεπε να τα παει στο Πλατωμα!! (εστω κ ως προσωρινη λυση) κ οχι να εχει αρρωστησει ολος ο κοσμος τους τελευταιους μηνες..... Αν ηταν αξιοπρεπης.....Αλλα ετσι...για αλλη μια φορα τα ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ο Τσιαμουλος εκανε τη δουλεια του (το πουλησε κ ως κατορθωμα!) αλλα αυτος εχει προκαλεσει οοοολο αυτο το θεμα...ας ειχε βρει πρωτη τη νεα θεση και υστερα ας εκλεινε το πλατωμα. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.

Ετσι μπραβω!! Εννοια σου κ ο κοσμος δεν κοιμαται....Αν ηταν αξιοπρεπης ο κ.Δημαρχος επρεπε να τα εχει ηδη παει στο Πλατωμα (εστω κ ως προσωρινη λυση)!! Ειμαστε στην κυριολεξια σε εκτακτη αναγκη, ο κοσμος εχει αρρωστησει!!!!! Αλλα ποιος νοιαζεται??? ο Τσιαμουλος πρωτος πρωτος προκαλεσε ολο αυτο...ας ειχε βρει τη νεα θεση ως οφειλε κ υστερα να κλεισει το πλατωμα...Δεν ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ?????????????? ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ?????????????? Ν Τ Ρ Ο Π Η Σ Ε Ο Λ Ο Υ Σ!!

Νομίζω ότι δεν επικοινωνείτε με την πραγματικότητα όσοι ασχολείστε με τα κομματικά και τα παραταξιακά, ακόμα (και πόσο μάλλον αυτή την ώρα). Κάθε σας σχόλιο θα έπρεπε να απαιτεί την άμεση απομάκρυνση των απορριμμάτων εδώ και τώρα, απειλούν άμεσα εμάς και τις οικογένειές μας, το έχετε συνειδητοποιήσει;;;!!! δεν νομίζω!!! γιατί σταμάτησαν οι πορείες διαμαρτυρίας; λύθηκε το πρόβλημα; πρέπει να συνεχίσουμε να μαχόμαστε με αυτό τον τρόπο και προς αυτή την κατεύθυνση μέχρι να λυθεί το πρόβλημα, γιατί από ότι φαίνεται ή θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε και να φωνάζουμε ή θα περιμένουμε απαθείς τις ασθένειες και το θάνατο!!! διαλέξτε και πάρτε!!! αφού δεν κινητοποιούνται οι τοπικές αρχές ας πιέσουμε ακόμα και το στρατό να επέμβει!!! το πρόβλημα πρέπει να λυθεί "χθες"!!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΝΑΝ ΣΟΒΑΡΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΕΥΓΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΑΥΛΗΣ ΚΑΙ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ. ΛΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ. ΜΠΡΑΒΟ Κ. ΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

Ο ΒΡΕΝΤΑΣ ΩΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΤΑ? ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΣΟΒΟΡΑ. ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πόσο λίγος είναι τελικά ο Παυλής? Κι όσο σκέφτομαι ότι αυτός θα είναι ο δήμαρχος μας για τα επόμενα 4 χρόνια δεν ξέρω τι άλλο να περιμένω. Λοιμώξεις και εξανθηματα και τι άλλο θα μας βρει?

Ο Σμυρνιώτης είναι ο μόνος που εφάρμοσε την έκτακτη ανάγκη και μετέφερε τα σκουπίδια εκτός πόλης όταν ο Τσιαμούλος έκλεισε το πλάτωμα. Είναι ο μόνος που έφερε αυθημερόν το ΚΕΛΠΝΟ και έβγαλε την έκτακτη ανάγκη. Είναι ο μόνος που βρήκε και τότε προσωρινή λύση και μετά μόνιμη λύση για τη διαχείριστη στου Πολωνού και έβγαλε όλες τις αδειοδοτήσεις. Αλλο εάν ο Παυλής για λόγους εγωισμού τώρα δε θέλει να εφαρμόσει τίποτα από όλα αυτά.

κ. Νίκου, ομολογώ οτι εξεπλάγην για την εμφάνιση σας αυτή που δεν ξέρω τι σκοπιμότητες εξυπηρετεί. Παρ´ ότι Αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου, ομολογώ οτι δεν σας γνωρίζω προσωπικά. Ξαφνικά βλέπω να βγαίνει και να ομιλεί ένας παθολόγος - λοιμωξιολόγος, ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΙΣ, για δερματικά εξανθήματα, έτσι γενικά και αόριστα, και ομιλεί για στοιχεία και κρούσματα. Εγώ λοιπόν, σαν δερματολόγος και ειδικότερος απο εσάς, δεν εχω δει κάποια αύξηση ούτε στους δοθιήνες, ούτε σε σταφυλοκοκκικές λοιμώξεις, ούτε σε δήγματα εντόμων διότι οι ασθενείς ξέρετε για τα δερματικά ΕΙΘΙΣΤΑΙ να πηγαίνουν στους δερματολόγους και όχι στους παθολόγους. Δεν ξέρω για ποιο λόγο βγαίνετε ατομικά ως γιατρός και ΥΠΟΚΑΘΙΣΤΑΤΕ τον Ιατρικο Σύλλογο, ή το Νοσοκομείο, αυτό θα το συζητήσουμε στον Σύλλογο, διότι όπως λέτε κι εσείς, καλέσατε τις κάμερες, άρα δεν λέτε απλώς μια προσωπική σας γνώμη. Απ´ οτι βλέπω είστε Δημοτικός Σύμβουλος οπότε τώρα εξηγούνται όλα. Παρακαλώ να φέρετε στον ΙΣ όσα στοιχεία έχετε για να δούμε ποια και πόσα ειναι αυτά τα περιστατικά που επικαλείστε. Αλλοιώς θα επιληφθούν τα όργανα του συλλόγου για να διευκρινισθεί η αλήθεια των ισχυρισμών σας. ΚΑΛΗΜΕΡΑ Αλοίμονο αν ο κάθε ιατρός παρακάμπτει τον Ιατρικό Σύλλογο, και αρχίζει να λέει το μακρύ του και το κοντό του μπροστά στις κάμερες. Στο μόνο που συμφωνώ και προειδοποιώ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΙΣ τους άρχοντες, είναι ότι μόλις σε λίγες μέρες, φύγει η παγωνιά, η Τρίπολη θα μετατραπεί σε ακατοίκητη πόλη. Αλλα ΑΥΤΗ τη στιγμή, όλα αυτά που λέτε θα πρέπει να μας φέρετε στοιχεία στον Σύλλογο και να τα αποδείξετε.

Δεν βαρεθήκατε το ίδιο τροπάρι με το Σμυρνιώτη ο μόνος και ο μόνος στο τέλος και ο ίδιος θα μείνει ΜΟΝΟΣ. Είχε έτοιμες λύσεις στο θέμα των σκουπιδιών ο Γιάννης(ΛΙΑΡΟΠΟΥΛΟΥ, Πολωνού ,ΤΕΙ Κρήτης); και τι κάνει τώρα ; Δεν μας εκπροσωπεί στο Δ.Σ ; Δεν πρέπει να υπερασπιστεί τις λύσεις του; Τι περιμένει δηλαδή να αρρωστήσει ο κόσμος ,στη συνέχεια να παραιτηθεί ο Παυλής και ύστερα να έρθει τροπαιοφόρος και σωτήρας ο Σμυρνιώτης; οι μάγκες ΤΩΡΑ φαίνονται στα δύσκολα . Εξ άλλου σε ψηφίσαμε Σμυρνιώτη οι μισοί από τους ψηφοφόρους δημότες κι εγώ μαζί και απαιτούμε όχι μόνο από σένα αλλά και από όλους να μας απαλλάξετε από τα σκουπίδια και τότε θα σας εκτιμήσουμε περισσότερο. Τις απειλές στον κόσμο ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ αφήστε τις στην πάντα. Ο μόνος που δεν φταίει είναι οι δημότες και ρίχνετε το μπαλάκι σ αυτούς για να εξυπηρετήσετε τα συμφέροντά σας ο καθένας χωριστά.Είσαστε όλοι συνυπεύθυνοι για την ΤΡΑΓΙΚΗ κατάσταση που βιώνουμε. Εσύ Φώτη μόκο πήγαινε να υπερασπιστείς τα συντρόφια σου.

η παρακληση στο δημαρχο κ.Νικου τι νοημα εχει; Γιατι δεν καταγγελετε εγγραφως στον εισαγγελεα παρακληση; καταθέτοντας τις ιατρικες σας γνωματεύσεις; Γιατι δεν παιρνετε την πρωτοβουλια να μπειτε μπροστα και να οδηγήσετε τους δημότες σε κινητοποιηση;Περιμενετε να μολυνθουν ολοι;

Οι κ. βουλευτές μας Ζαχαριάς ,Βλάσης Κωνσταντινόπουλος ακόμη γλεντάνε τη νίκη τους για την εκλογή τους; Με τι ασχολούνται αυτοί; Ποιούς πίεσαν για να βρεθεί λύση;Δεν κατεβαίνουν στην πόλη τους , δεν την πονάνε βλέποντάς την σ αυτή την κατάσταση; Είναι στο απυρόβλητο οι κύριοι; Τόσο αναισθητικό πιά! Τουλάχιστον ο κ.Λυκουρέντζος είχε προσφέρει λύση στο παρελθόν για τα απορρίμματα. Ελάτε μεθαύριο στην παρέλαση με το ένδυμα του ΕΠΙΣΗΜΟΥ να σας χειροκροτήσουμε.

ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΛΑΤΩΜΑ.ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΑΔΑ ΚΛΕΙΣΤΟΙ.

@07:55 - Οι δημότες επέλεξαν τον κύριο Παυλή ως Δήμαρχο. ΑΥΤΟΣ φέρει την ευθύνη, ΌΧΙ ο Σμυρνιώτης. Ο Δήμαρχος διοικεί, όχι η αντιπολίτευση. Αλλιώς να μην κάνουμε εκλογές. Η ευθύνη είναι του Δημάρχου. Μπορούσε ΧΤΕΣ να ανοίξει τους ΧΑΔΑ. Όχι ΧΤΕΣ, εδώ και πολλές εβδομάδες θα μπορούσε να το κάνει. Δεν το κάνει για τους δικούς του λόγους. Είναι ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ, γιατί αυτός έχει την ΕΥΘΥΝΗ. Αν δεν θέλει αυτή την ευθύνη, μπορεί να παραιτηθεί και να την αναλάβει ΑΛΛΟΣ, είτε από την παράταξή του, είτε από άλλα παράταξη. Γεγονός είναι ότι η Τρίπολη είναι πλέον ΧΑΔΑ. Από το Σάββατο το απόγευμα η θερμοκρασία ανεβαίνει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ και μάλιστα σε συνδυασμό και με κάποιες βροχοπτώσεις αργότερα. Ο συνδυασμός είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ όταν έχουμε κατοίκους σε ΧΑΔΑ. Ο Δήμαρχος δίνει την εντύπωση ότι απολαμβάνει το γεγονός ότι είναι Δήμαρχος και αρκείται σε αυτό. Θα πάρει κάποια δύσκολη απόφαση; Θα δυσαρεστήσει κάποιους προκειμένου να σωθεί η πόλη; Από το Σάββατο και μετά υπάρχει κίνδυνος να βιώσουμε τραγικές καταστάσεις.

ΠΙΘΑΝΩΣ Η ΜΟΛΥΝΣΗ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΦΟΡΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΒΡΟΧΕΣ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ.

Διακοσμητικό ρόλο παίζει η αντιπολίτευση κατά τη γνώμη σου Παύλο; Γιατί τους στείλαμε εκεί; Τότε να παραιτηθεί και να έχει εκατό τοις εκατό την ευθύνη ο Παυλής. Η ευθύνη είναι όλων γι' αυτήν την τραγική κατάσταση που ζούμε όχι μόνο ο δήμαρχος- ο κύριος υπεύθυνος - αλλά και ο περιφερειάρχης και οι βουλευτές και οι υπουργοί . ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΠΟΛΗ καταντήσαμε και ψάχνετε ποιος τι κλπ .Παραμέρισε Παυλή εγωισμούς και λύση ΧΘΕΣ. Πού έχουμε μπλέξει; Ολοι για τις καρέκλες.

ΠΙΘΑΝΩΣ Η ΜΟΛΥΝΣΗ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΦΟΡΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΒΡΟΧΕΣ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ.

Ευτυχως ολα οσα αναφέρει ο κ.Νίκου σήμερα δεν ειναι ακριβή.Δυστυχώς ομως σε λίγες μέρες θα ειναι επίκαιρα! Τριπολιτσιώτες ας ξεσηκωθούμε ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!! Γιατι απ οτι εχω καταλάβει την λύση θα την δώσουμε μόνο εμεις με την αμεση και καθολική συμμετοχή μας...

Οι άλλοι γιατροί δηλ.δεν είναι σοβαροί:λένε ψέματα; Εν πάσει περιπτώσει δεν βρίσκεται ένας από την παράταξη του Παυλή να ξεσηκώσει και τους υπόλοιπους εναντίον του; Δεν κοκκινίζουν στη θέα των σκουπιδιών δεν θυμώνουν με τον εαυτό τους γι αυτό το χάλι δεν έχουν παιδιά οικογένεια ; Πώς τα προσπερνούν όλα. ΑΙΣΧΟΣ .Στο τέλος ξυρίζουν τον παπά λέει μια παροιμία.

@ 10:35 - ΝΑΙ επί της ουσίας, η αντιπολίτευση έχει διακοσμητικό ρόλο. Δεν έχει ευθύνη γιατί την έχει αναλάβει άλλος. Ο Δήμαρχος και ο αρμόδιος δημοτικός σύμβουλος για τα σκουπίδια. Ούτε οι βουλευτές έχουν την ευθύνη, ούτε ο Πρωθυπουργός, ούτε ο Γιούνκερ. Την ευθύνη για να πάνε στα σκουπίδια στους ΧΑΔΑ την έχει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ο Δήμαρχος, δηλαδή ο κύριος ΠΑΥΛΗΣ. Έχει κάνει την Τρίπολη ΧΑΔΑ και ακόμα λέει όχι να πάνε τα σκουπίδια στους ΧΑΔΑ επειδή αντιδρούν κάποιοι από τους Φιλικούς και 3-4 σπίτια στην Αγία Τριάδα. Απίθανα πράγματα. Μιλάμε για ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΤΟΛΜΙΑ. Ακόμα εκλογές νομίζει ότι έχουμε; Πάει βγήκε Δήμαρχος, το ΣτΕ τελείωσε. Ας πάρει και πολιτικό κόστος τώρα που είναι Δήμαρχος. Ας δυσαρεστήσει 100 για να σωθούν 35.000. Οι ευθύνες του Τατούλη υπάρχουν επίσης και είναι ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ αλλά δεν είναι της στιγμής. Τώρα προέχει η αποκατάσταση του ΧΑΔΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ! Το γράφω έτσι μήπως και ξυπνήσουν κάποιοι. Η Τρίπολη είναι ΧΑΔΑ αυτή την στιγμή και επείγει η αποκατάστασή του. Απορώ με τα ΜΜΕ της πόλης μας και την ελαφρότητα που αντιμετωπίζουν το θέμα. Μόνο 1-2 άρθρα έχω διαβάσει στο Arcadia Portal καυστικά. Γενικά υπάρχει τεράστιο χάϊδεμα. Ειδικά προς την Περιφέρεια.

Υποβλήθηκε από ANONYMOUS (χωρίς επαλήθευση) στις Παρ, 20/03/2015 - 10:36. ΠΙΘΑΝΩΣ Η ΜΟΛΥΝΣΗ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΦΟΡΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΒΡΟΧΕΣ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ. Σίγουρα έχει περάσει και κυρίως πρόβλημα έχει η Αργολίδα.

Φ Π Σώπα ρε μεγάλε που επί της ΟΥΣΙΑΣ έχει διακοσμητικό ρόλο η αντιπολίτευση; Έτσι σου είπανε να λες;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.