Live: Α’ και Β’ Αρκαδίας

Live: Α’ και Β’ Αρκαδίας

Φεβρουάριος 05, 2023 - 14:30
19 σχόλια

Φίλες και φίλοι του Αρκαδικού ποδοσφαίρου μείνετε συντονισμένοι και παρακολουθήστε την εξέλιξη των αναμετρήσεων της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου για την Α’ και την Β’ Αρκαδίας.

Α’ Αρκαδίας

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, 15:00

Κορακοβούνι-ΑΕΚ Τρίπολης 3-1 ΤΕΛΙΚΟ

Παναρκαδικός-Λεωνίδιο 1-1 ΤΕΛΙΚΟ

Δημητσάνα-Απόλλωνας Τυρού 5-0 ΤΕΛΙΚΟ

Β’ Αρκαδίας

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου

Νεστάνη-Άρης Τρίπολης 4-0 ΤΕΛΙΚΟ

15:00 Νικηταράς-Λεωνίδιο Β’ 0-3 α.α.

 

Οι χορηγοί είναι:

Ειδήσεις: 

19 Σχόλια

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ!ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!ΦΟΡΤΣΑ ΛΕΩΝΙΔΙΟ!ΜΠΟΡΕΙΣ!

Ένα πέναλτι υπέρ του Λεωνιδίου που δεν ήταν, ένας Παναρκαδικός καλύτερος από το Λεωνίδιο κι μια διαιτησία που τα έκανε πάλι …… @@@

Καλησπέρα ο Νικηταράς καλό ήταν να ειδοποιήσει ότι δεν θα κατέβει σήμερα να μην τρέχουμε τα παιδιά άδικα ,μπράβο στην Μεγάλη ομάδα μας .

Ρε podosfairakia σε άλλο γήπεδο ήσουν;; Που είδες ότι ο Παναρκαδικός ήταν καλύτερος;; Το Χ που πήρατε πολύ σας είναι να το ξέρεις..

Οι παιχτες του Λεωνιδιου απεδειξαν για αλλον εναν αγωνα το ηθος και την αγαπη τους για αυτο που κανουν. Μπραβο τους ας συνεχισουν ετσι σε αντιθεση με τους πρασινους που ηταν ολη την ωρα μανουρα και διαμαρτυριες .Ασε το οτι ηρθαμε απο 100χλμ μακρια και μας χρεωσανε 5 ευρω ακομα και τα παιδια μας.

Μπράβο στον Παναρκαδικό που κατάφερε ότι δεν μπόρεσαν οι άλλες «ομαδάρες» του τοπικού! Ένα πέναλτι ανύπαρκτο δόθηκε και το αποτέλεσμα αδικεί τον Παναρκαδικό. Αν δεν είχε δοθεί το πέναλτι, ο Παναρκαδικός θα κέρδιζε αφού ήταν σαφώς καλύτερος μιας και το Λεωνίδιο δεν έκανε κάποια σπουδαία-επικίνδυνη φάσεις.

Τριγωνική είναι η μπάλα! Αν δεν είχε μπει το πέναλτι, φίλε μου, δε θα παίρνατε Χ. Ο Παναρκαδικός τουλάχιστον έδειξε μια αξιοπρεπέστατη εικόνα και έχασε στα τελευταία λεπτά δυο φάσεις που θα έπρεπε να είχαν μπει στα δίχτυα.

Γιατί εσείς ρε μελιτζαναδες τι χρεώνετε,,έχετε κάτι κερβσιρους εκεί στ πόρτα που δεν περνάει κανεισ…θέλετε κ πρωτάθλημα,, καληνύχτα και καλη επιστροφή στα θερμοκοιπια

Σιγα το καλσόν σας που εισασταν καλύτεροι,μοιρασμένο το παιχνίδι αλλα κερδίσατε στις διαμαρτυρίες ειδικά το Εφταρι σας όλο τσαντίλα ήταν. Το πέναλτι ηταν δίκαιο αλλα ωραίο ήταν και το γκολ του Παναρκαδικου..

Παναρκαδικός και Λεωνίδιο έπαιξαν ένα καταπληκτικό παιχνίδι. Όχι δεν είναι πέναλτυ, το ειπαν και άνθρωποι της ομάδας του Λεωνιδίου. Η ένταση και η μανουρα σε ένα ντέρμπι είναι στο πρόγραμμα. Ντέρμπι είναι. Είσοδο πληρώνουν όλοι παντού ανεξάρτητα από πού έρχονται πέραν των παιδιών. Οπότε εγώ σαν φίλαθλος έχω να πω πως ήταν ένα ωραίο παιχνίδι δύο πολύ καλών και δυνατών ομάδων. Η γκρίνια επιτρέπεται να υπάρχει μόνο για το πέναλτυ, τα υπόλοιπα τα θεωρώ παράλογα. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες.

Βρε παιδιά εσείς που γράφετε σοβαρευτείτε μην βλέπετε τα πράγματα μονόπλευρα και οι δύο ομάδες είχαν πολύ καλές φάσεις για να πάρουν τον αγώνα τις δείχνει και το βίντεο.ωραιος αγώνας τουλάχιστον

Κύριε πρόεδρε θα μας πείτε κάτι για το πέναλτι....κάντε μια δήλωση σας παρακαλώ...πες πόσο σας αδίκησε ο διαιτητής και πως σας έκοψε το πρωτάθλημα....

Είναι ντροπή για τον παναρκαδικο αυτοί που τον ριξανε να κάνουν πλάκα στην κερκίδα αυτός είναι ο Παναρκαδικος και θέλουν και 5 ευρώ φτύνουμε και λένε βρέχει

Δεν ξέρω κάποιοι τι θέματα έχετε με τη διοίκηση του Παναρκαδικού (καλώς ή κακώς αυτοί είναι!) αλλά αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στους παίχτες και στον προπονητή της ομάδας για την όλη προσπάθεια που κάνουν. Μπράβο, μάγκες, keep going!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.