Live: Αστέρας - Ξάνθη και Α’ Αρκαδίας

Live: Αστέρας - Ξάνθη και Α’ Αρκαδίας

Φεβρουάριος 03, 2018 - 14:30
6 σχόλια

Φίλες και φίλοι του αθλητισμού μείνετε συντονισμένοι στο live του ArcadiaPortal.gρ και παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα του Αστέρα Τρίπολης με την Ξάνθη καθώς επίσης και τις αναμετρήσεις που ανοίγουν την αυλαία της 14ης αγωνιστικής της Α’ Αρκαδίας.

Super League

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου

(15:00) Αστέρας Τρίπολης Ξάνθη 1-1 ΤΕΛΙΚΟ

Α' Αρκαδίας

Σάββατο (3/2, 15:00)

Απόλλων Τυρού-Ορχομενός 1-2 ΤΕΛΙΚΟ

ΑΕΚ Τρίπολης-Πανιώνιος Μεγαλόπολης 3-2 ΤΕΛΙΚΟ

Ερμής Μελιγούς-Βρασιές 1-0 ΤΕΛΙΚΟ

Β' Αρκαδίας (1ος όμιλος)

Σάββατο (3/2, 15:00)

Κανδήλα-Δημητσάνα

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Α ρ ν η τ ι κ ό ς στο Α ημίχρονο ο Τσιλιανίδης !! Αλλαγή το συντομότερο .....

Χα χα χα χα χα.Παυλακη αγορι μου που βρισκεσαι κρυμενος.Τι σας εκανε η Ξανθη σας πηρε Χ δεν πειραζει κερδιζετε του χρονου.Τρομαρα σας τα χαλια που εχετε φερατε απο γκινια εναΧ μετο θρυλο και πιασατε τον παπα απο τα κρεμμυδια.Σιγουρα θα πατε Ευρωπη.Χα χα χα χα χα χα χα Ραχουλες των φρονιμων ολιγα.

Απο δω και μετα οσοι ειμαστε απο την Τριπολη ολυμπιακοι και ερχομαστε στο γηπεδο επειδη μας αρεσει η μπαλα δεν προκειται να ξαναρθουμε νασας βλεπουν μονο οι ταιγκερς.Μηπως και βαλετε μυαλο και σταματησετε τη βλακεια.Μηπως σταματησετε να βριζετε τις αλλες ομαδες που αγαπησαμε και αγαπαμε απο μικρα παιδια.Τις ομαδες που μας εχουν δωσει χαρες και μας εχουν κανει υπερηφανους.Εσεις εισαστε μονο να βριζετε και να τρωτε σανο.

16.56@ Είσαι πολύ άρρωστος στο μυαλό ρε στόκε ! Περίμενες πάνω από το πληκτρολόγιο έτοιμος για να βγάλεις τη χολή σου, για την ομάδα της πόλης, στην οποία ζεις ως παράσιτο !!! Θα σε βρούμε όμως ποιος είσαι και τότε θα δεις πως π@δάει η ραχούλα όπως λες !!! Ούτε ψύλλος στον κόρφο σου διεστραμμένε ψυχάκια ...

Δεν ξέρω γιατί δεν έπαιξε ο Τριανταφυλλόπουλος, αλλά το γκόλ που δέχτηκε ο Αστέρας ήταν της πλάκας !! Δεν μπορεί να δέχεται τέτοια τέρματα μια ομάδα που διεκδικεί την έξοδο στην Ευρώπη ..... τί να πει κανείς !! Οσο για τις ευκαιρίες που έχασε η ομάδα και ειδικά στο Β ημίχρονο ήσαν για σπάσιμο νεύρων! Τί διάολο ρε παιδιά , δεν μπορείτε να βάλετε την μπάλα στα δίχτυα ???

Ανωνυμε 17/14 το μονο που εχω να σου πω ειναι ουστ ρε ουστ που θα μου πεις τισχολια θα γραψω ουστ ουστ στοκος εισαι.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.