Live: Αστέρας - Απόλλωνας Σμύρνης

Live: Αστέρας - Απόλλωνας Σμύρνης

Ιανουάριος 24, 2022 - 19:20
1 σχόλια

Φίλες και φίλοι του ποδοσφαίρου μείνετε συντονισμένοι στο live του ArcadiaPortal.gr και παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης του Αστέρα Τρίπολης με τον Απόλλωνα Σμύρνης που ρίχνει την αυλαία της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

(ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ) Αστέρας Τρίπολης-Απόλλωνας Σμύρνης 1-0

90+8 Τέλος αγώνα.

89' Γκοοοοοολλλλ για τον Αστέρα. Υπέροχη ενέργεια και ασίστ του Καρμόνα με τον Βαλιέντε με σουτ μέσα από την περιοχή να κάνει το 1-0.

78' Σουτ του Κρεσπί άστοχο.

62' Σουτ του Καρμόνα η μπάλα άουτ.

53' Νέο δοκάρι για τον Αστέρα σε σουτ του Σίτο.

47' Ο Σόνι από κοντά και ο Γιακιμόφσκι διώχνει πάνω στην γραμμή την μπάλα.

46' Μεγάλη διπλή χαμένη ευκαιρία για τον Αστέρα αρχικά σε σουτ του Σόνι που έβγαλε ο Βέρλχουστ και στην συνέχεια της ίδιας φάσης σε κεφαλιά του Κρεσπί που βρήκε το δοκάρι.

45' Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.

45+1 Τέλος πρώτου ημιχρόνου.

40' Σουτ του Παμλίδη η μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

29' Σουτ του Γιακιμόφσκι η μπάλα άουτ.

27' Άστοχη κεφαλιά του Παμλιδη.

25' Τίποτα το ιδιαίτερο στο παιχνίδι.

10' Σουτ του Παμλίδη μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος.

1' Ξεκίνησε το παιχνίδι

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Καρμόνα,  Χριστόπουλος, Καστάνιο, Αλβαρες, Μουνάφο, Κανελλόπουλος, Ριέρα, Σίτο, Σόνι, Μπαράλες.

Απόλλωνας Σμύρνης: Βέρχουλστ , Ντεντάκης, Ρόγκνε, Αλβες, Γιακιμόφσκι, Κάστρο, Φατιόν, Παπαγεωργίου, Παμλίδης, Τουτουαρίμα, Σίγκνεβιτς.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

παρά τη νίκη σας σήμερα είσαστε απαράδεκτοι και μας κοψοχολιάσατε για άλλη μια φορά ! Ενα ματς ορόσημο παραλίγο να το χάσετε ... Τί να πει κανείς ;;; Πάντως αυτό το παιδάκι ο SONI μου φαίνεται ότι το πήρε επάνω του και άρχισε να κάνει πολλές λαμακίες . Σήμερα ήταν αρνητικότατος και αν συνεχίσει να παίζει με αυτόν τον τρόπο, τον βλέπω να μπαίνει στο ψυγείο για κάμποσο καιρό , μέχρι να συνέλθει ,,,,

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.