Λευκή νύχτα στην Τρίπολη στις 26 Αυγούστου

Λευκή νύχτα στην Τρίπολη στις 26 Αυγούστου

Απρίλιος 12, 2016 - 11:44
14 σχόλια

Ύστερα από απόφαση των παραγωγικών φορέων της Τρίπολης, «Λευκή Νύχτα» θα διοργανωθεί και εντός των τειχών της πόλης μας. 

Κατά τη συνεδρίαση που πραγματοποίησαν ο Σύλλογος Ξενοδόχων, Εστιατόρων, Ζαχαροπλαστών, ο Εμπορικός Σύλλογος, η ΟΕΒΑ και το Επιμελητήριο Αρκαδίας, αποφασίστηκε η διοργάνωση «Λευκής Νύχτας» την 26η Αυγούστου.

Η διοργάνωση «Λευκής Νύχτας» θα αποφασιστεί σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης, ενώ έχει προταθεί από τον κ. Νικόλαο Τσιαμούλο, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Τρίπολη - Αλλάζουμε τα δεδομένα».

Ο κ. Νικόλαος Τσιαμούλος επανειλημμένα έχει θέσει το θέμα προς συζήτηση στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, ωστόσο το Σώμα δεν είχε λάβει κάποια απόφαση για τη διοργάνωση Λευκής Νύχτας στην Τρίπολη.  

Σημειωτέον ότι παρόμοιες διοργανώσεις έχουν στεφθεί με μεγάλη επιτυχία. Η Καλαμάτα έχει καθιερώσει αυτή τη διοργάνωση, και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία, ενώ πια αποτελεί θεσμό για την πόλη της. 

Όπως συνηθίζεται σε τέτοιες διοργανώσεις, η πόλη γιορτάζει με πολλές μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις οι οποίες λαμβάνουν χώρα στο κέντρο της. Τα εμπορικά καταστήματα μένουν ανοιχτά και κάνουν μεγάλες προσφορές για να προσελκύσουν τους καταναλωτές. Μουσικές, χοροί και διασκέδαση είναι μερικά από τα συστατικά που χρειάζονται για μια απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση. 

Αναμένονται οι επόμενες κινήσεις και η σύνταξη ενός ολοκληρωμένου προγράμματος για τη διοργάνωση της πρώτης «Λευκής Νύχτας» στην πόλη της Τρίπολης.

Έφη Καστραντά
 

Ειδήσεις: 

14 Σχόλια

ΟΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΛΕΥΚΗ ΝΥΚΤΑ,Ο ΜΑΙΝΤΑΝΟΣ Ο ΤΣΙΑΜΟΥΛΟΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΑ ΣΟΒΑΡΕΥΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ

Αφού ο Δήμαρχος δεν μπορεί να τους μαζέψει τους φορείς αλλά και να τους μαζέψει ξέρουν όλοι ότι θα τους κοροϊδέψει και θα τους πει ψέματα τους μάζεψε ο Τσιαμουλος και θα κάνουν όλοι μαζί μια πρόταση. Αυτό λέγετε συλλογικότητα για όσους δεν γνωρίζουν.

ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ.ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙΤΕ.ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΣΙΑΜΟΥΛΟ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΜΑΝΤΑ ΕΙΤΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ.ΛΙΓΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ

ΝΑΙ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ,ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΝΑ ΨΩΝΙΣΟΥΝ , ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ

ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ,Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΕΥΚΗ ΝΥΚΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΑΜΟΥΛΟ ,ΠΟΥ ΠΗΡΕ 8% ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΛΑΙ ΤΟΥΣ ΚΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ? ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ? ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Τι μας τσαμουλάτε ρε αλληλέγγυοι, αν θέλει κάποιος να ψωνίσει εκτός συνηθισμένων ωραρίων θα ψωνίσει ΚΥΡΙΑΚΕΣ. Τα υπόλοιπα είναι όνειρα θερινής νυκτός

Το μόνο που ενδιαφέρει τον Τσαμούλο είναι ο δημαρχιακός θώκος.μην τον πιστεύεται.ότι προτείνει το προτείνει για προσωπική του προβολή και όχι για το καλό της Πόλης.

Δεν έχω ψηφίσει Τσαμούλο και ούτε θα τον ψηφίσω στις επόμενες αλλά διαβάζω πολλά ανέκδοτα στα σχόλια. Κατηγορείτε τον Τσαμούλο ότι θέλει να γίνει Δήμαρχος; Από πότε είναι κακό αυτό; Ο Παυλής και η παράταξη του έχουν "μηδενικό" έργο και τολμάτε να κρίνεται την αντιπολίτευση που δείχνει ενδιαφέρον σε διάφορα θέματα παρότι δεν έχει καμία εξουσία; Περιμένω τώρα και το σχόλιο με τα "γατάκια" που θα λέει ότι είναι πολλά τα 3,5 χρόνια. Έκαναν τα πάντα για να πάρουν τον Δήμο και τώρα δεν έχουν μυρωδιά τι να κάνουν προς όφελος των δημοτών. Αυτό λέγεται ανευθυνότητα. Τα υπόλοιπα τα αφήνω στην άκρη...

Ποια λευκή νύχτα ρε μαύρα μεσάνυχτα που έχετε? ποιος θα την κανει για να γελάσω? ο Τσαμουλος του 8%? ο Μαντας ο Ασφαλιστης που μυρωδιά δεν εχει με τον εμπορικό κόσμο? η ο Μπουντρουκας που μέχρι τότε δεν ξέρει ούτε ο ίδιος αν θα ειναι πρόεδρος? έλεος ποια με σας που έχουμε μπλέξει...

Τι να ψωνίσει κάποιος στις 26 Αυγούστου? Ότι χρειαστεί θα το πάρει την περίοδο των εκπτώσεων, που αρχίζει αρχές Ιουλίου. Άσε που υπάρχει και το πανυγύρι της Τεγέας 13-23 Αυγούστου. Ποιός εγκέφαλος το σκέφτηκε αυτό? Ιδανικοί μήνες Οκτώβριος και Νοέμβριος.

Αυτά είναι φρου φρου και αρώματα. Στη Λευκή Νύχτα τα μαγαζια αναγκάζονται και κάνουν εκπτώσεις εως και 80% και μπαίνουν μέσα σόλο. Ειδικά τώρα που το έβγαλαν και τόσο νωρίς στον αέρα δεν πρόκειται να ψωνίσει κανείς όλο τον Αυγουστο θα περιμένουν τη λευκή νύχτα. Ο Τσιαμούλος θα κάνει έκπτωση στο γραφείο του εκείνη την ημέρα ή θα καμαρώνει?

Αν εχει παρθει όντως η απόφαση αυτή, αυτό θα έχει γίνει είτε από τον δημο είτε απο τον εμπορικό σύλλογο. Τι πάει να πει ανακοίνωση ο Τσιαμούλοσ. Πείτε του μόνο μήπως στισ 26/8 έχει γεμίσει πάλι η πόλη σκουπίδια επειδή εκλεισε το Πλάτωμα... Καλο Πάσχα στην ψησταρία τησ Αρκαδιανής στην πλατεία με τα λεφτά του δήμου που εμεις πληρώνουμε...

Α ρε νούμερο τι νομίζεις οτι η Τρίπολη μπορει να κανει λευκή νύχτα?? Βρείτε κατι διαφορετικό να κάνετε!! Όλο αντιγραφή εισαι ρε Τσιαμουλο!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.