Λεπτο προς λεπτό οι αγώνες του Σαββάτου

Λεπτο προς λεπτό οι αγώνες του Σαββάτου

Φεβρουάριος 14, 2015 - 14:20
6 σχόλια

Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης, Α' και Β' Αρκαδίας

Το Arcadiaportal.gr, σε συνεργασία με το astrosnews.gr σας προσφέρει και σήμερα Λεπτό προς Λεπτό ενημέρωση για τους αγώνες των ομάδων της Αρκαδίας. Μείνετε συντονισμένοι και παρακολουθήστε την εξέλιξη των αγώνων:

Super League

Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης 2-0 ΤΕΛΙΚΟ

25'  Βιγιαφάνες, 64' Άλβες πεν.

Α' Αρκαδίας

Λεωνίδιο-Ορχομενός Λεβιδίου 5-1 ΤΕΛΙΚΟ

5' , 22' Σ. Γιαννούσης, 35', 57'  Λάτσης, 80' Χ. Κατσικαδάς-49' Βεργάκης

Τεγέα-ΑΕΚ Τρίπολης 0-0 ΤΕΛΙΚΟ

Ηρακλής-Φαλαισία 2-2 ΤΕΛΙΚΟ

24', 49'  Βούλγαρης-39' Αποστολόπουλος πεν., 73' Παναγιωτόπουλος

Β' Αρκαδίας (Ενημέρωση στο ημίχρονο των αγώνων)

Νεστάνη-Κανδύλα 0-4 ΤΕΛΙΚΟ

Ελαιοχώρι-Πάρνων 3-1 ΤΕΛΙΚΟ

Αχιλλέας-Ερμής Μελιγούς 1-0 ΤΕΛΙΚΟ

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΆΛΛΕΣ **** ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΣΤΑΙΚΟΣ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΤΕΘΛΙΜΕΝΟ ΥΦΟΣ !! ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΗΤΑΝ... ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΟΝΟ Η Κ20 ! ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ... ΧΑΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ, ΜΥΡΟΥΔΙΑ ΑΠΌ ΜΠΑΛΑ... ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ .... ΝΤΡΟΠΉ ΣΑΣ..

Απορώ πως έχουν φτάσει στην 5η θέση οι άσχετοι . Ειμαι βέβαιος ότι μετά από 5-6 αγώνες θα είναι στην 9η και βάλε ... Και έχουν το θράσος να κάνουν και όνειρα για Ευρώπη ... Κούνια που τους κούναγε. Φαίνεται ποιες ομάδες παίζουν με ψυχη και ποιες με τον κ@λο ! Βέβαια αφού αφήνουν τους Τριτσώνηδες , τους Μάνταλους και τους Γιάχους να κάνουν κουμάντο στα παιχνίδια , καλά να παθαίνουν !! Ητανε στραβό το κλιμα τόφαγε και ο γάιδαρος και είμαστε όλοι εντάξει ! Να μου ζήσεις Βεργέτη με την ομάδα που έχεις !! Εχουν απογοητευτεί όλοι οι φίλαθλοι του Αστέρα και την αιτία την ξέρεις . Τις επόμενες αγωνιστικές στην Τρίπολη η ομάδα θα παίζει με άδεια καθίσματα . Την Κυριακή θα γίνετε και πάλι ρόμπες με τον ΟΦΗ ... καληνύχτα σας ...

ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Ο ΒΕΡΓΕΤΗΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙς ΙΔΙΕς ΔΗΛΩΣΕΙς !! ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΙς ΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ , ΜΗ ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΙ ΦΑΙΑ ΟΥΣΙΑ .... ΚΑΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!!!

8 κίτρινες κάρτες σε παιχτες του Αστέρα ο Τριτσώνης !! Αφού αφήνουν τον χοντρο---να ορίζει τους διαιτητές καλά να πάθουν !!

Το καλύτερο που έχουν να κάνουν οι ιδιοκτήτες είναι.........να πάρουν την ομάδα και να την πάνε στην Πάτρα , όπως είχαν σχέδιο πιο παλιά.Αυτή η πόλη , με αυτούς τους φιλάθλους τους ξερόλες σαν αυτούς που μπαίνουν και σχολιάζουν , δεν αξίζει πραγματικά να έχει ομάδα σαν τον Αστέρα.Ρε άσχετοι , τι σας φταίνε οι παίχτες;Αν δεν έχετε μυρωδιά από μπάλα μην μπαίνετε να κάνετε τους τιμητές.Η ομάδα παίζει συνεχώς από τον Ιούνιο ρε πανίβλακες για να σας κάνει υπερήφανους στους ομίλους του EUROPA ,πόσο νομίζετε ότι μπορύσαν να αντέξουν;Και μπράβο τους αξίζουν μέχρι εδώ που έφτασαν ,όχι απαξίωση από τον κάθε άσχετο.Νούμερα , ε νούμερα......Μην ασχολείστε ρε , αφού είστε άσχετοι....Και εάν θέλετε να σχολιάσετε και να κατακρίνετε, βάλτε και κανά όνομα , τι θα πει anonymoys;;Τι μαγκιά είναι να μπαίνετε να σχολιάζετε και να βρίζετε ανώνυμα;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.