Λεωνίδιο - Παναρκαδικός 0-2 (pics,vid)

Λεωνίδιο - Παναρκαδικός 0-2 (pics,vid)

Δεκέμβριος 10, 2023 - 21:40
20 σχόλια

Ο Παναρκαδικός ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας κερδίζοντας στην Νότια Κυνουρία το Λεωνίδιο οδηγώντας το στην πρώτη του εφετινή ήττα και πρώτη έπειτα από ενάμιση plus χρόνο.

Με την νίκη του αυτή ο Παναρκαδικός συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα όντας μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έχοντας διαφορά τριών πόντων από Δημητσάνα και Ερμή Μελιγούς και εφτά βαθμών πλέον από την περσινή πρωταθλήτρια ομάδα του Λεωνιδίου.

Το παιχνίδι ήταν δυνατό με την σκοπιμότητα να βγάζει από το «κάδρο» τον καλό ρυθμό και αυτό είχε ως συνέπεια τις λίγες καλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες με τις «μονομαχίες» στην μεσαία γραμμή να έχουν την τιμητική τους με τις δύο ομάδες να αρνούνται να πάρουν το όποιο ρίσκο.

Ουσιαστικά το παιχνίδι το έκρινε το βάθος του πάγκου του τριφυλλιού καθώς οι δυο αλλαγές του Σπύρου Λαγού και πιο συγκεκριμένα οι Τάκης Παπαλάμπρος και Νίκος Λυμπερόπουλος ήταν αυτοί που με δικά τους τέρματα χάρισαν την μεγάλη νίκη στην ομάδα τους.

Στο 76’ ο Τάκης Παπαλάμπρος ερχόμενος από τον πάγκο άνοιξε το σκορ κάνοντας το 0-1 με τον Νίκο Λυμπερόπουλος που επίσης πέρασε ως αλλαγή στο 94ο λεπτό να «κλειδώνει» το τρίποντο για τους πράσινους που έφυγαν θριαμβευτές από το Λεωνίδιο.

Δείτε στο βίντεο του Nigel Copage τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του ντέρμπι του Λεωνιδίου με τον Παναρκαδικό αλλά και φωτογραφίες μέσα από τον φακό του.

Λεωνίδιο: Γιαννούσης Κ., Λάτσης Γ., Μπαλαρίνης (Κωνσταντάς), Μπακάλης, Σαρρής ( Κρεβατάς), Βρεττάκης, Γιαννούσης Σ., Οπόκου, Μαρτίνεθ, Λάτσης Γρ., Τσουκαλάς (Μάκρας)

Παναρκαδικός: Καψιμάλης, Τσακωνάκος, Δαύρος, Κοπρένκα, Νάνος, Παναγόπουλος, Μιχόπουλος (Ξιφαράς), Πλεμμένος (Λυμπερόπουλος Ν.), Στρέμπας, Σαραντόπουλος (Παπαλάμπρος), Γιαννακούρας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Λεωνίδιο - Παναρκαδικός 0-2


20 Σχόλια

Α ρε Λεωνιδιο, τα κανες μαντάρα. Νωρίς νωρίς λες αντίο στο πρωτάθλημα. Τουλάχιστον πάρε το κύπελλο, αλλά το ζητούμενο είναι η βελτίωση και η διάρκεια. Φαίνεται η απουσία του Βερβεσου και του Καλκανακου. Φέτος ούτε άμυνα ούτε επίθεση. Υπάρχουν κενά...

Μάγκες αραχτε .... έχει πολύ δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα υπάρχει ακόμα ελπίδα!!! Φορτσα Λεωνιδιο τα μυαλά μας έχεις πάρει

Ποιος βερβεσος και ποιος καλκανακος έφυγαν οι χρηματοδότες και η απόδοση έπεσε 50% .όταν η ομάδα μας κερδισε στο άστρος πέταγε.

Ο fortza μάλλον πρέπει να μετράει τα υπέρ γκολ Στην επίθεση και τα κατά στην άμυνα, ούτε στης ακαδημίες αυτά. Α ρε λεωνιδιο..

Τραυματισμός σαρρη και διαιτητής που κιτρινισε αντί να κοκκινίσει νάνο εκριναν το ματς

Μου φαίνεται ότι ο fortza έχασε το παιχνίδι σήμερα μόνος του. Ένας Παναρκαδικός που τον είχε διαβάσει και στο πρώτο ημίχρονο δεν τον άφησε να κάνει ούτε τελική και άξιζε την νίκη ενός ντέρμπι; Λεωνιδιο του χρόνου με καλύτερο σχεδιασμό από ανθρώπους που ξέρουν

Γέμισε ξένους το λεωνιδιο ξανά μετά από χρόνια για αυτό θα υπάρξει ημερομηνία τέλους. Δυστυχώς για μια τέτοια ιστορική ομάδα

Μα καλά ο ανερχόμενος ρέφερι πάλι δεν έβγαλε κόκκινη; Α ρε σανό που πέφτει. Κάνουν τα πάντα να πάνε το πρωτάθλημα εκεί που θέλουν κάθε χρόνο

Η απουσία του καλκανακου στα άκρα φαίνεται με γυμνο μάτι, πως και γιατί έφυγε αυτός ο παίχτης που θα έδινε λύσης δεν μπορώ να καταλάβω. Και δυστυχώς φαίνεται φέτος που στα άκρα υστερεις σε μεγάλο βαθμό

Πολύ λίγο λεωνιδιο ανούσιο και χωρίς να μπορεί να κάνει κάτι. 1ο ημίχρονο καμία τελική και θες να πάρεις πρωτάθλημα;;

Εδώ ο κόσμος καίγεται και το χαβά σας εδώ μέσα με τους Παναρκαδικούς, τα Λεωνίδια κι όλους τους ξυλοκόπους του τοπικού. Να μου πεις χειμώνας είναι χρειάζονται τα κούτσουρα για το τζάκι

Πριν την κόκκινη δεν είχε ούτε μισή κλασική ευκαιρία και κάνετε παράπονα;; Κοιτάξτε να φτιάξετε αυτά τα χάλια γιατί το λεωνιδιο δεν είχε νεύρο ενέργεια.

Κοίτα να δεις που μια,απόφαση του διαιτητή μπορεί να κάνει ένα ιστορικό σωματείο όπως το Λεωνίδιο άνω κάτω.ρεφερυ τόσο δύσκολο ήταν να δώσεις κόκκινη αλλιώς δώσε κίτρινη για θέατρο στον επιθετικό.

21:40 μποναμάς μην έχει τίποτα το Λεωνίδιο αλλά έχει προπονηταρα ε καλά τι λες και εσύ.μολις έδιωξε τα δικαμας παιδιά που έπαιζαν για την φανέλα πηγες ακλαφτος κάτσε με τους τουρίστες τώρα

Όπως έλεγε και η γιαγιά μου, έκλασε η νύφη σχόλασε ο γάμος. Και του χρόνου Λεωνίδιο.Αν δεν έχανε η Μελιγού στην Τεγέα, μπορεί και να παιζόταν μέχρι το τέλος το πρωτάθλημα. Τώρα πλέον είναι απίθανο να χάσει το πρωτάθλημα ο Παναρκαδικός. Πάντως αν δεν πάρει παίκτες τον Δεκέμβρη δύσκολο θα βγει Γ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.