Λένον: Θα είμαστε επιθετικοί (vid)

Λένον: Θα είμαστε επιθετικοί (vid)

Αύγουστος 01, 2018 - 20:08
0 σχόλια

Ο Νιλ Λένον κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου ξεκαθάρισε πως στόχος της ομάδας του είναι η πρόκριση με τον ίδιο να τονίζει πως η ομάδα του θα κυνηγήσει το γκολ στο παιχνίδι της Τρίπολης.

Αναλυτικά

"Στο πρώτο παιχνίδι σίγουρα θα θέλαμε να ήμασταν πιο επιθετικοί. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε αρκετά καλά, σε αντίθεση με το πρώτο ημίχρονο. Πρέπει να έχουμε ισορροπία. Αύριο θέλουμε να είμαστε επιθετικοί. Το σημαντικό είναι να παίξουμε επιθετικά και να σκοράρουμε. Ο στόχος μας είναι η πρόκριση και να περάσουμε στην επόμενη φάση. Σχετικά με τα πλάνα μου ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα δεν μπορώ να τα αποκαλύψω και ζητώ να σεβαστείτε αυτή την άποψη.

Γνωρίζαμε ότι ο Αστέρας διαθέτει μία εξαιρετική ομάδα, με παίκτες γρήγορους και με τεχνικές δεξιότητες. Έχει έναν εξαιρετικό αρχηγό, ο οποίος αποδεικνύει γιατί φοράει το περιβραχιόνιο. Ωστόσο είδα και αδυναμίες όπως είδα και στη δική μου ομάδα.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν αποδώσαμε όπως θα θέλαμε. Αυτό οφείλεται στο γεγονός πως είμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν. Έγιναν κάποια λάθη. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα. Ας ελπίσουμε αύριο να έχουμε μία καλή απόδοση''.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Λένον: Στόχος μας να περάσουμε

Προηγούμενο άρθρο
Έλα, πάμε στα καμένα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.