Το «λαθρομετανάστης» ενοχλεί, το χαμένο δισεκατομμύριο όχι!

Το «λαθρομετανάστης» ενοχλεί, το χαμένο δισεκατομμύριο όχι!

Οκτώβριος 14, 2018 - 14:13
2 σχόλια

Σύντροφοι, εχάθη η μπάλα. Πετάχτηκε η ΕΛΜΕ Λέσβου -κακώς, αλλά εκλογές έρχονται...- και άνοιξε συζήτηση για την επίσημη αναγνώριση της λέξης «λαθρομετανάστης» στα σχολεία του νησιού, με αφορμή μια εισαγγελική έκκληση για τη μη χρήση της λέξης από τους εκπαιδευτικούς.

(Κύριοι εισαγγελείς, αν δεν έχετε μαλλί να ξάσετε και θέλετε σώνει και ντε να ασχοληθείτε με κάτι, αφήστε τα φιλολό και αρχίστε τα τηλέφωνα εις τα εξωτερικά γιατί εις τα εξωτερικά έχει βρομίσει η ιστορία με το 1 δισ. ευρώ που τσεπώθηκε και δεν έφτασε στους καταυλισμούς για την ανακούφιση προσφύγων, μεταναστών, παράνομων μεταναστών.)

Την αντίδραση της ΕΛΜΕ την πήραν οι αριστεροί για παντιέρα και να! κατηγορίες για ρατσιστική συμπεριφορά, και να!, πετάχτηκε ο πρόεδρος της ΔΑΚΕ του νησιού «τέτοιες λέξεις δεν χωρούν στην εκπαιδευτική διαδικασία» κατηγορώντας τη ΝΟΔΕ ότι τις προωθεί (είπαμε, εκλογές έρχονται!0, και να! ξεχύθηκαν οι σύντροφοι να εξαλείψουν μια λέξη όταν...

... όταν οι ίδιοι σύντροφοι κάνουν πως κοιτάζουν αλλού κάθε που έρχεται στο φως ένα δημοσίευμα που αναφέρει ότι έχει χαθεί 1.δισ. ευρώ κονδύλια για τη μετανάστευση στη χώρα μας...

... όταν στοιβάζονται άνθρωποι σε ελεεινές συνθήκες μέσα στο κρύο και στη βροχή, όταν γυναίκες πέφτουν θύματα βιασμών και επιθέσεων, όταν υπάρχουν χιλιάδες παιδιά αφύλαχτα και ανήμπορα.

Αλλά η αριστερή ευαισθησία εξαντλείται στις λέξεις. Στο κάτω-κάτω, τι θα αλλάξει αν δεν λέμε τους παράνομους μετανάστες «λαθρομετανάστες»; Παράνομος μετανάστης, «λαθραίος» στην καθομιλουμένη, σημαίνει κάθε άνθρωπος που μπαίνει σε μια χώρα χωρίς χαρτιά. Τελεία και παύλα, και δεν υπάρχει τίποτα ρατσιστικό σε αυτό.

Γιατί δεν είναι το ίδιο ευαίσθητοι όταν ακούνε για 1 δισ. ευρώ που χάθηκε εκείνοι που ανέδειξαν υπουργούς μέσα από τις ΜΚΟ που αλωνίζουν;

Ας μην ψάχνει η Αριστερά να διδάξει τις λέξεις «αλληλεγγύη», «συλλογική διεκδίκηση», «αγώνας» και «άνθρωπος», όταν πρέπει να ερευνήσει η αριστερή μας κυβέρνηση (κατά το ήμισυ) τις καταγγελίες και να ρωτήσει δυο-τρεις «ευαίσθητους» υπουργούς και πρώην στελέχη που την έκαναν με ελαφρά όταν είδαν τα σκούρα πού πήγαν τα μύρια που πέρασαν κάτω από τη μύτη τους.

Χορτάσαμε από ευαισθησία του καναπέ, χορτάσαμε από ιδεολογία και πολιτικό κορεκτισμό.

Για την ιστορία, η λέξη «λαθρομετανάστης» δεν είχε τίποτε μεμπτό, ώσπου οι «ευαίσθητοι» αριστεροί άρχισαν να την ερμηνεύουν ως «λαθραίες ψυχές» και ζωές.

Ρατσισμός είναι χιλιάδες άνθρωποι να ζουν μέσα στη βρόμα και στην εξαθλίωση και εμείς να κωλοβαράμε με τις ετυμολογίες, σύντροφοι.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Γεμισε η πολή απο δαυτους. Ποσους να εχουν φερει συνολικα? Αυτοι και τα σκυλια εχουν κυριευσει την πολη. Ρε θα φατε μαυρο!!!!!!

Αφου υπαρχει οργανωμενο σχεδιο ,τι δουλεια εχουν και τους μοιραζουν σε ολη την ελληνικη επικρατεια;Τα 400€ που πληρώνουν το μηνα τον καθενα που τα βρισκουν;Τι δουλεια εχουν να στελνουν τα παιδια τους στο γυμνασιο οταν δεν μιλουν καν τα βασικα της ελληνικης γλωσσας,μηπως για να ριξουν και αλλο το επιπεδο των ελληνων μαθητων ;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.