Λαμπρόπουλος: Τα έργα που «τρέχουν» στην Αρκαδία - Ο σχεδιασμός για το νέο ΕΣΠΑ (vid)

Λαμπρόπουλος: Τα έργα που «τρέχουν» στην Αρκαδία - Ο σχεδιασμός για το νέο ΕΣΠΑ (vid)

Ιούλιος 16, 2021 - 16:35
6 σχόλια

Για την μεγάλη συμβολή του ΕΣΠΑ σε έργα που εκτελούνται και προγραμματίζονται στον νομό, μίλησε σε συνέντευξή του την Παρασκευή 16 Ιουλίου ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος.

Ο κ. Λαμπρόπουλος παρουσίασε συνοπτικά τα έργα που θα γίνουν σε αυτή την προγραμματική περίοδο, αλλά και για τον σχεδιασμό που περιλαμβάνει το νέο ΕΣΠΑ.

Η παράκαμψη των Δολιανών, οι παράδρομοι της Εθνικής Οδού Τρίπολης - Καλαμάτας και η αποκατάσταση της Ιεράς Μονής Ταξιάρχη Μουρά προϋπολογισμού  2.775.000 ευρώ είναι μερικά από τα μεγάλα έργα.

Επίσης το Γηροκομείο Μεγαλόπολης και το έργο Αντιπλημμυρικής Προστασίας στο Νεοχώρι και το Ζευγολατιό του Δήμου Τρίπολης  είναι  ενταγμένα.

Όπως ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης, όλα τα έργα έχουν δρομολογηθεί και μερικά είναι σε φάση ολοκλήρωσης.

Καταφέραμε στους λίγους μήνες που είμαστε περιφερειακή αρχή να βρίσκουμε πόρους και να επιλύουμε προβλήματα.

Μερικά ακόμα έργα που εκτελούνται, είναι αυτά στα Κέντρα Υγείας Λεωνιδίου, Δημητσάνας και Τροπαίων, και όπως ανέφερε ο κ. Λαμπρόπουλος στόχος είναι στο επόμενο ΕΣΠΑ να ενταχθεί και το Κέντρο Υγείας Μεγαλόπολης.

Στόχος είναι να επιταχύνουμε τις απορροφήσεις, οι οποίες ήταν αδικαιόλογητα μικρες, και να κάνουμε έργα ανταποδοτικά και την ανάπτυξη της περιοχής και της προσέλκυσης τουριστών.
 

Για την επόμενη προγραμματικη περίοδο οι πιστώσεις είναι αυξημένες, είπε, έτσι τα έργα που θα γίνουν θα είναι περισσότερα.Τέλος, ο κ. Λαμπρόπουλος έκανε το δικό του πολιτικό σχόλιο για την στάση της αντιπολίτευσης στην διαβούλευση για το επόμενο ΕΣΠΑ.
 

Aκολουθεί βίντεο

Video: 

ΑrcadiaPortal.gr Λαμπρόπουλος: Τα έργα που τρέχουν στην Αρκαδία


6 Σχόλια

MA TI ΛΕΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ; ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑ ΕΝΤΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ ΤΑΤΟΥΛΗ . ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΡΧΗΣ , ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ !

Κρίμα

Ενημέρωσέ μας αναλυτικά και για τα έργα που τρέχουν στην Μεσσηνία και στις άλλες περιφερειακές ενότητες.

Δεν αισχύνονται να παρουσιάζουν τα έργα Τατούλη ως δικά τους ! Κάντε το πρώτο δικό σας να σας χειροκροτήσουμε . Για την ώρα .....είστε ΨΕΥΤΕΣ και ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ .

Ο κορδονοδετης των αρβυλων του Μητσοτάκη προσπαθει να στήσει προφιλ πετυχημένου αυτοδιοικητικου γιατί ο φίλος του έρχεται να τον χρισει.. Ο λαός της Αρκαδίας δεν ξέχνα την οικογένεια της **και την Μαυρίζει

Το κέντρο υγείας Μεγαλόπολης που η προηγούμενη περιφερειακή αρχή το είχε εντάξει εσείς γιατί το απεντάξατε και τώρα πουλάτε το παραμύθι οτι θα θα θα ενταχθεί στο άλλο εσπα???Μεγαλόπολη μόνο για σκουπίδια??

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.