Λαμπρόπουλος για τη μονάδα στο Αθήναιο: Προχωρήσαμε νομότυπα στην αναστολή έγκρισης της εγκατάστασης

Λαμπρόπουλος για τη μονάδα στο Αθήναιο: Προχωρήσαμε νομότυπα στην αναστολή έγκρισης της εγκατάστασης

Ιούνιος 23, 2021 - 17:51
5 σχόλια

Κατά την τοποθέτησή του στη συνεδρίαση του ΠεΣυ Πελοποννήσου την Τετάρτη 23 Ιουνίου για τη συζήτηση του θέματος «Αναξιοπιστία της Περιφερειακής Αρχής και ανακολουθία λόγων και έργων του Προεδρείου του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, με αποτέλεσμα την περιβαλλοντική υποβάθμιση της Αρκαδίας», ο αντιπεριφερειάρης Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος είπε, απαντώντας στα ερωτήματα της αντιπολίτευσης:

«Η Υπηρεσία της Αρκαδίας ούτε λέει ''ναι'' σε όλα ούτε λαμβάνει αποφάσεις χωρίς να κάνει αυτοψία. Δεν στέκομαι στο αν θα πρέπει να αποδείξω ότι έκανα την τηλεφωνική συνομιλία με την Αποκεντρωμένη, ούτε θα αποδείξουμε ο κ. πρόεδρος κι εγώ αν έχουμε περιβαλλοντική ευαισθησία, θα δείτε αν ανατρέξετε στο ποιος υπάλληλος ασχολήθηκε με το συγκεκριμένο θέμα. Η απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής είναι ομόφωνη για να προσφύγουμε κατά της απόφασης της Αποκεντρωμένης στον υπουργό, και η ουσία είναι αυτή, όχι στο εάν και πότε το ΠεΣυ θα έβγαζε γνωμοδοτική απόφαση». 

Προχωρήσαμε στην αναστολή έγκρισης εγκατάστασης, απολύτως νομότυπα, δεν έχει εκδοθεί η έγκριση της εγκατάστασης. Να πάψει το ΠεΣυ να παίζει τον διακοσμητικό ρόλο του γνωμοδοτικού οργάνου.


5 Σχόλια

Το νομοτυπα τι όρος είναι; Βγήκε η ΑΕΠΟ του έργου.... Ξέρετε τι σημαίνει αυτό και πόσο βαρύ χαρτί είναι;;;

Τρόπον τινά ας πάει στο εφετείο να δικαιωθεί που λέγανε και (λένε) οι δικαστές όταν καταδικάζουν χωρίς επαρκή στοιχεία αλλά υπό την πίεση της κοινής γνώμης.

Γιατί προτρέπετε να ανατρέξουμε στον υπάλληλο που ασχολήθηκε με το θέμα και δεν λέτε το όνομά του ή δεν τον συμπεριλαμβάνετε στη φωτο; Τον δάσκαλο βλέπουμε να φιγουράρει παντού.

ο δάσκαλος κυκλοφορεί συνεχώς και γι' αυτό τον πετυχαίνουν τα φλας. δεν το επιδιώκει, απλά τον πετυχαίνει η κάμερα. ανεβοκατεβαίνει τουλάχιστον 15 φορές τη μέρα τις σκάλες για να μην πιάνεται από την ακινησία.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.