Λαμπερή βραδιά από τον «Γέρο του Μοριά» και την «ΑΓΩ Ανάκτηση» (photos+video)

Λαμπερή βραδιά από τον «Γέρο του Μοριά» και την «ΑΓΩ Ανάκτηση» (photos+video)

Φεβρουάριος 07, 2015 - 09:04
0 σχόλια

Τιμώμενα πρόσωπα οι Στέλιος Γιαννακόπουλος, Νίκος Χατζής, Στάικος Βεργέτης και Αντώνης Αντωνόπουλος

Ο Σύλλογος Φίλων Εθνικής Ελλάδος «Ο Γέρος του Μοριά» και η ΑΓΩ Ανάκτηση έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους σε μια λαμπερή εκδήλωση με εκλεκτούς προσκεκλημένους. Τα φώτα έκλεψαν ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 Στέλιος Γιαννακόπουλος, ένας από τους καλύτερους μπασκετμπολίστες Νίκος Χατζής, ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης Στάικος Βεργέτης και ο αντιπρόεδρος του ΠΣΑΤ και επί σειρά ετών αθλητικός δημοσιογράφος Αντώνης Αντωνόπουλος που τιμήθηκαν από τους διοργανωτές για την προσφορά τους.

Η αίθουσα όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση αποδείχτηκε «μικρή» για να χωρέσει τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του τους δύο συλλόγους. Λίγο πριν από τις βραβεύσεις καλωσόρισαν τον κόσμο οι διοργανωτές της βραδιάς, Ειρηναίος Χριστόφιλος και Δημήτρης Παπαθανασίου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γιώργος Ρουμελιώτης και ο Δημοτικός Σύμβουλος και υπεύθυνος Τύπου  του Δήμου Τρίπολης, κ. Σωτήρης Παπαδημητρίου.  Αμέσως μετά τις βραβεύσεις σειρά πήρε ο χορός, με τον Στέλιο Γιαννακόπουλο και τον κ. Αντωνόπουλο και τον Στάικο Βεργέτη να τα δίνουν όλα στην πίστα.

Η κάμερα του ArcadiaPortal.gr βρέθηκε σε αυτήν τη λαμπερή εκδήλωση και σας παρουσιάζει τα όσα έγινα αλλά και όσα δήλωσαν οι διοργανωτές και τα τιμώμενα πρόσωπα στα τοπικά ΜΜΕ.

Στάικος Βεργέτης

Για το πόσο τον δένουν με τον κόσμο τέτοιες εκδηλώσεις: «Είναι δυνατόν να είμαστε Τριπολίτες, να είναι ο Γέρος του Μοριά, και στην εκδήλωση να αρνηθείς να έρθεις; Γενικότερα οι ρίζες είναι κάτι το σημαντικό και το παρελθόν θα πρέπει να μας συνδέει με το παρόν και το μέλλον. Εκτός αυτού, και οι άνθρωποι της ΑΓΩ Ανάκτησης και του «Γέρου του Μοριά» είναι του αθλητισμού, έχουν υγειές αθλητικό πνεύμα. Συνάδει με αυτό που θέλουμε εμείς να διαμορφώσουμε και ήταν τιμή και υποχρέωση για έμενα να παρευρεθώ». 

Για το αν είναι σημαντικό για τον Αστέρα να βρίσκεται σε τέτοιες εκδηλώσεις: « Είναι πάρα πολύ σημαντικό. Ο Αστέρας Τρίπολης κάνει άνοιγμα στην πόλη, για τα οικονομικά οφέλη, για την επισκεψιμότητα  στην πόλη που έρχονται άνθρωποι από άλλα μέρει για να δουν τους αγώνες. Εκτός από αυτά, ο Αστέρας προσπαθεί να αγκαλιάσει την πόλη με κάθε τρόπο. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας και οι συνεργάτες μου αγοράζουν από τα μαγαζιά της πόλης, αγαπάνε την Τρίπολη και γενικά στηρίζουμε την πόλη μας. Ο Αστέρας δίνει πολλά στην πόλη μας και η Τρίπολη στηρίζει τον Αστέρα. Η σχέση είναι αμφίδρομη».

Για το τι να περιμένουμε αγωνιστικά: «Η ομάδα πρέπει να συνεχίσει συγκεντρωμένη και να παλεύει το κάθε παιχνίδι. Αυτό δηλαδή τον δρόμο που έχουμε χαράξει από την αρχή. Δεν ήρθαν καλά αποτελέσματα μέσα στο 2015. Σαφώς μας έχει στεναχωρήσει πολύ ο Ιανουάριος και προσπαθούμε να συνέλθουμε. Έχοντας συναίσθηση της κατάστασης  θέλουμε να ανταπεξέλθουμε στην δύσκολη συνέχεια».

Νίκος Χατζής 

Για το αν τέτοιες εκδηλώσεις τον φέρνουν πιο κοντά στον κόσμο της Τρίπολης: «Μπορεί να έχω έρθει πρόσφατα στην πόλη αλλά έχω μεγαλώσει σε αυτήν την περιοχή. Πιστεύω οι εκδηλώσεις αυτές είναι χαρά για κάθε αθλητή όταν τον καλούν να τον τιμήσουν. Νιώθω πολύ όμορφα και είναι μια προσωπική ικανοποίηση μετά από αυτά που έχω καταφέρει μέσα στον χώρο του μπάσκετ».

Για το αν νιώθει κοντά στην Εθνική με τέτοιες εκδηλώσεις: «Σίγουρα όλους τους ανθρώπους και εμάς που είμαστε στον αθλητισμό και όσοι είναι εκτός, όταν ακούμε Εθνική ομάδα ή όταν ακούμε Ελλάδα, όλοι θέλουμε να συμμετάσχουμε και όλοι θέλουμε να δώσουμε ό,τι μπορούμε. Αυτές οι λέξεις μάς ανατριχιάζουν και είναι μεγάλη τιμή να συμμετέχεις στην Εθνική ομάδα».

Για τον αγώνα του Αρκαδικού με το Λαύριο: «Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά πιστεύω πως έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Περιμένουμε αυτό το παιχνίδι και έχουμε έρθει εδώ για αυτό τα παιχνίδι. Πιστεύω πως θα κάνουμε το καθήκον μας στο παιχνίδι με το Λαύριο». 

Στέλιος Γιαννακόπουλος

Για το πόσο του θυμίζουν την Εθνική τέτοιες εκδηλώσεις: «Είναι πραγματικά ένας πολύ όμορφος χώρος. Θα ήθελα από την πλευρά μου να σας πω ένα πάρα πολύ μεγάλο ευχαριστώ όχι μόνο εκ μέρους μου, γιατί σε αυτήν την εκδήλωση τιμάτε όλη η Εθνική του 2004, οπότε είναι μια ξεχωριστή βραδιά και τιμή για εμένα και θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ».

Για το αν οι αναμνήσεις από την Εθνική ομάδα είναι ακόμα έντονες: «Είναι πάρα πολύ έντονες. Είμαστε μια φουρνιά παιδιών που μας ευλόγησε ο Θεός και ζήσαμε κάτι το ανεπανάληπτο. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να ξαναγίνει κάτι παρόμοιο γιατί το έχει ανάγκη όχι μόνο το ποδόσφαιρο και οι ποδοσφαιριστές αλλά στις δύσκολες μέρες που περνάνε το έχει ανάγκη όλη η Ελλάδα. Έχει ανάγκη να αισθανθεί κάτι παρόμοιο και να βγει στις πλατείες και να πανηγυρίσει μια τόσο μεγάλη επιτυχία.  Ήταν ένας φοβερός μήνας το 2004  και μια περίοδο της ζωής μας που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ».

Για το αν μπορούμε να αισιοδοξούμε ακόμα για την Εθνική: «Τώρα στα δύσκολα φαίνεται η ψυχή, ή καρδιά, η προσωπικότητα όχι μόνο των παικτών αλλά γενικά όσοι περιβάλλουν την ομάδα. Πιστεύω πως ιδικά την περίοδο που περνάμε, όσον αφορά την Εθνική, πως είναι πάρα πολύ τυχερή γιατί πολύ σημαντικό μερίδιο των αποφάσεων θα παρθεί από τον Γιώργο Καραγκούνη. Ένα παιδί το οποίο ήταν τιμή μου που τον είχα συμπαίκτη και ξέρει όσο κανένας άλλος τα της Εθνικής και τι αποφάσεις πρέπει να παρθούν ούτως ώστε να ξαναέρθει η Εθνική εκεί που της αξίζει. Εγώ προσωπικά θεωρώ πως είναι θέμα χρόνου να ξαναέρθει η Εθνική στον δρόμο των επιτυχιών»

Αντώνης Αντωνόπουλος

Για την εκδήλωση: «Είναι μια συγκινητική βραδιά για εμένα. Με τιμά ιδιαιτέρα αυτή η εκδήλωση και η βράβευση από τους δύο συλλόγους. Γιατί ναι μεν επιβραβεύεται ένα οδοιπορικό 30 χρόνων στην αθλητική δημοσιογραφία, αλλά και ο λόγος του ότι εγώ είμαι κατά κάποιον τρόπο ‘’διχασμένη προσωπικότητα’’ γιατί έχω τις ρίζες μου από την Αρκαδία και γεννήθηκα στη Μεσσηνία. Το συναισθηματικό κομμάτι που έχει να κάνει με την Αρκαδία μού δημιουργεί σαφέστατα συναισθηματική φόρτιση και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους μέσα από την καρδιά μου».

Ηλίας Σπυρόπουλος

Για την εκδήλωση: «Είμαστε υπερήφανοι και πραγματικά νιώθουμε συγκινημένοι για την επιτυχία ης εκδήλωσης. Τελικά, από ό,τι φαίνεται, το μαγαζί είναι ‘’μικρό’’ για να μας χωρέσει. Ξεπέρασε κάθε μας προσδοκία, αλλά και τα ονόματα που μας τίμησαν με την παρουσία τους είναι άτομα τα οποία ανταποκρίθηκαν από την πρώτη στιγμή στο κάλεσμά μας και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ για αυτό. Πλέον μας βάζουν δύσκολα. Προσπαθούσαμε κάθε χρόνο να ανεβάσουμε τον πήχη και να κάνουμε ό,τι καλύτερο. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ και όλον τον κόσμο και τα τοπικά αθλητικά σωματεία που  ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, γιατί αυτό δείχνει πως τους έχουμε ενώσει όλους γύρω από την αγάπη της Εθνικής ομάδας, την αγάπη για τις εθελοντικές δράσεις, την αλληλεγγύη και την προσφορά στον συνάνθρωπο».

Δημήτρης Παπαθανασίου

«Θέλω να δώσω μια κοινή ευχή και για τους δύο συλλόγους. Εύχομαι να είναι πετυχημένη η εκδήλωση που πραγματοποιούμε ώστε να μείνουν όλοι οι καλεσμένοι μας ευχαριστημένοι. Εύχομαι καλή επιτυχία και στον ‘’Γέρο του Μοριά’’ και στην ΑΓΩ Ανάκτηση»

Ειρηναίος Χριστόφιλος

Για την εκδήλωση: «Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε τον πρωταθλητή Ευρώπης το 2004, Στέλιο Γιαννακόπουλο, τον Στάικο Βεργέτη, τον Αντώνη Αντωνόπουλο και τον Νίκου Χατζή. Ευχαριστούμε όλον τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του. Είναι μια πολύ όμορφη εκδήλωση από τους φίλους της Εθνικής Ελλάδος ‘’Ο Γέρος του Μοριά’’ αλλά και από του βετεράνους ποδοσφαιριστές της Αρκαδίας».

Για το αν θα υπάρξουν και άλλες  πρωτοβουλίες στο μέλλον: «Έχουμε τις εθελοντικές μας δράσεις. Δημιουργούμε ένα ευχάριστο κλίμα, ώστε να πηγαίνουν οι γονείς μαζί με τα παιδιά του στο στάδιο ‘’Γ. Καραϊσκάκης’’ σε οποιαδήποτε εκδρομή. Στηρίζουμε το fairplay και την ευγενή άμιλλα του αθλητισμού και τους θέλουμε όλους κοντά μας, γιατί αυτά αντιπροσωπεύει και η Εθνική μας ομάδα».

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Λαμπερή βραδιά από ''Γέρο του Μορία'' και ''ΑΓΩ Ανάκτηση''

Arcadia Portal.gr Δηλώσεις διοργανωτών και τιμώμενων προσώπων


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.