«Κύπρος γη Ελληνική» και η αποθέωση των Αρκάδων φιλάθλων (pics,vid)

«Κύπρος γη Ελληνική» και η αποθέωση των Αρκάδων φιλάθλων (pics,vid)

Οκτώβριος 23, 2015 - 10:01
5 σχόλια

Έκλεψαν την παράσταση οι φίλαθλοι του Αστέρα στη «μάχη» της κερκίδας

Στιγμές συγκίνησης, στιγμές ανατριχίλας, στιγμές υπερηφάνειας, στιγμές μοναδικές. Οι 250 και πλέον φίλαθλοι του Αστέρα Τρίπολης που ταξίδεψαν από την Αρκαδία έδωσαν τη δική τους παράσταση στο ΓΣΠ της Λευκωσίας, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους Κύπριους φιλάθλους του ΑΠΟΕΛ.

Αρκετά λεπτά πριν από τη σέντρα του αγώνα και με το που πήραν θέση, οι φίλαθλοι της αρκαδικής ομάδας στην κερκίδα του φιλοξενούμενων του ΓΣΠ φώναξαν με όλη τους τη δύναμη «Κύπρος, γη Ελληνική» προς τιμήν των «αδερφών» Κυπρίων, με το γήπεδο να δονείται και τους φιλάθλους του ΑΠΟΕΛ, να σηκώνονται όλοι όρθιοι και να αποθεώνουν τους Αρκάδες σε μια μοναδική στιγμή, ενώ η συγκίνηση όλων κορυφώθηκε τη στιγμή που τραγούδησαν όλοι μαζί τον Εθνικό ύμνο της Ελλάδος.

Φίλαθλοι του Αστέρα Τρίπολης και του ΑΠΟΕΛ όλοι μαζί παρακολούθησαν την αναμέτρηση μέσα σε ένα εξαιρετικό κλίμα αναδεικνύοντας πως ο αθλητισμός ενώνει και πως αυτή η αναμέτρηση έχει τη δική της σημασία και τον δικό της συμβολισμό με τις δύο ομάδες να κρατούν την αντιπαλότητα τους μέσα στο χορτάρι, παλεύοντας για το θετικό αποτέλεσμα και πάντα μέσα σε άριστα ποδοσφαιρικά πλαίσια.

Μάλιστα οι 250 Αρκάδες που βρέθηκαν στο ΓΣΠ έδωσαν μία μοναδική παράσταση κλέβοντας τις εντυπώσεις καθώς με μεγάλο πάθος και αγάπη για την ομάδα τους δεν σταμάτησαν λεπτό να τραγουδούν με τα συνθήματα τους να κάνουν τον γύρω του γηπέδου δίνοντας δύναμη στους ποδοσφαιριστές του Στάικου Βεργέτη στην δύσκολη αποστολή τους.

Μέλοι συνδέσμων (Tigers, Πυρήνα), μέλη του συνδέσμου φιλάθλων Εθνικών ομάδων «Ο Γέρος του Μοριά» και απλοί φίλαθλοι που ταξίδεψαν από την Αρκαδία για να σταθούν στο πλευρό του Αστέρα έδωσαν το δικό τους ξεχωριστό χρώμα στις κερκίδες του ΓΣΠ, κερδίζοντας τη «μάχη» της εξέδρας.

Πλέον το ραντεβού είναι προγραμματισμένο για την 4η αγωνιστική του Europa League στην Τρίπολη, με την πόλη και τον φίλαθλο κόσμο της να ετοιμάζει εκπλήξεις και ανταπόδοση της φιλοξενίας στους «αδερφούς» Κυπρίους, σε ένα παιχνίδι-γιορτή που θα έχει και αυτό τη δική του ιστορική σημασία.

Στο βίντεο του Arcadia Portal.gr, η κιτρινομπλέ κερκίδα που «μάγεψε» στο ΓΣΠ της Κύπρου.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadiaportal.gr - Φίλαθλοι Τρίπολης στο ΓΣΠ


5 Σχόλια

Αδέλφια ΕΛΛΗΝΕΣ αυτό που κάνατε δεν θα το ξεχάσουμε ΠΟΤΕ.. Πάντα επιτυχίες να έχεις ΕΛΛΗΝΑ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ !!!

Απλά φωναξαμε αυτό που νιώθουμε και πιστεύουμε. Ή συγκίνηση όμως και ή ανατριχίλα που νοιωσαμε όταν τα αδέλφια Κύπριοι σηκώθηκαν και μας χειροκροτούσαν ήταν απιστευτη. Έβλεπα ανθρώπους που δεν μας ήξεραν να θέλουν να μας αγκαλιάσουν, να μας χαιρετούν ή ακόμα και να κλαίνε. Πράγματα που μόνο ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΝΟΥΝ.

Σίγουρα ήταν ολυ ωραία η ατμόσφαιρα μεταξύ των οπαδών, αλλά να μη λέμε ότι κέρδισαν και τη μάχη της κερκίδας :) αν είναι δυνατόν. Ήμουν στο παιχνίδι και ακούστηκαν μόνο στο γκολ καιστο η "Κύπροςνινι Ελληνική"

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.