Κυπελλούχος Λακωνίας με την Ένωση Πελλάνας ο Ζαραφέτας

Κυπελλούχος Λακωνίας με την Ένωση Πελλάνας ο Ζαραφέτας

Μάρτιος 10, 2019 - 09:15
0 σχόλια

Η Ένωση Πελλάνας έπειτα από έναν συναρπαστικό τελικό που κρίθηκε στην διαδικασία των πέναλτι είναι η νέα Κυπελλούχος Λακωνίας επικρατώντας του Πανγυθεατικού. 

Η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε ισόπαλη με 1-1 με την Ένωση Πέλλάνας να ανοίγει το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σικαλόπουλου στο πρώτο ημίχρονο και τον Πανγυθεατικό να φέρνει στα ίσια τον τελικό με το γκολ-φάουλ του Πλεμμένου στην επανάληψη.

Το 1-1 παράμεινε μέχρι το φινάλε με την αναμέτρηση να πηγαίνει στην παράταση χωρίς αι εκεί να αλλάξει κάτι και το τρόπαιο να κρίνεται στην διαδικασία των πέναλτι με την Ένωση Πέλλάνας Καστορείου να κερδίζει με 6-7 φθάνοντας μέσα σε πανηγυρισμούς στην κατάκτηση του Κυπέλλου Λακωνίας για την αγωνιστική σεζόν 2018-2019.

Ο τελικός είχε και Αρκαδική παρουσία με τον Δημήτρη Ζαραφέτα να γίνεται Κυπελλούχος Λακωνίας με την ομάδα της Ένωσης Πέλλάνας Καστορείου επειτα από το περσινό πρωτάθλημα και την άνοδο στην Γ' Εθνική κατηγορία.

Ο Μεγαλοπολίτης μέσος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 68ο λεπτό της αναμέτρησης στην θέση του Μπαρόνε ενώ στην διαδικασία των πέναλτι ανέλαβε με εύστοχη εκτέλεση έκανε το 4-5.

Διαδικασία των πέναλτι

Παναγιωτίδης το πρώτο πέναλτι για την Ένωση, 0-1.

Πλεμμένος το πρώτο για τον Πανγυθεατικό, άουτ.

Πετζαρομάν το δεύτερο πέναλτι για την Ένωση, 0-2 

Κουρτέσης το δεύτερο πέναλτι για τον Πανγυθεατικό, 1-2.

Σικαλόπουλος το τρίτο πέναλτι για την Ένωση, 1-3

Κατσικάς το τρίτο πέναλτι για τον Πανγυθεατικό, 2-3

Λαμπρόπουλος το τέταρτο πέναλτι για την Ένωση, 2-4

Τσίκαρης το τέταρτο πέναλτι για τον Πανγυθεατικό, 3-4

Αστοχεί ο Κραβαρίτης, για την Ένωση παραμένει το 3-4

Φατούρος το τελευταίο πέναλτι για τον Πανγυθεατικό 4-4

Ζαραφέτας το έκτο πέναλτι για την Ένωση, 4-5

Χρυσικάκος το έκτο πέναλτι για τον Πανγυθεατικό, 5-5

Κοντογιάννης το έβδομο πέναλτι για την Ένωση, 5-6

Μιχελάκος το έβδομο πέναλτι για τον Πανγυθεατικό, 6-6

Αναστασάκος Γιώργος το όγδοο πέναλτι για την Ένωση, 6-7

Μπουρελάκος το όγδοο πέναλτι για τον Πανγυθεατικό, μπλοκάρει ο Κραβαρίτης.

 

Πανγυθεατικός:  Μακρής, Χρυσικάκος, Κουρτέσης, Γρηγορακάκης, Γιόνι Σουκούλι (88′ Τσακωνάκος), Μιχελάκος, Μπουρελάκος, Πλεμμένος, Γραμματικός (90′ Φατούρος), Τσίκαρης, Κατσικάς.

Ενωση Πελλάνας Καστορείου:  Κραβαρίτης,  Γιόυμπουε,  Λαμπρόπουλος,  Παναγιωτίδης, Κοντογιάννης, Γιώργος Αναστασάκος,  Μουλιάτος, Πετζαρομάν,  Μπαρόνε (68′ Ζαραφέτας), Σικαλόπουλος, Κοτσοβός (91′ Ηλίας Αναστασάκος).

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.