Πολύ μεγάλη επιτυχία για το Αστρινό Καρναβάλι 2019 (pics,vid)

Πολύ μεγάλη επιτυχία για το Αστρινό Καρναβάλι 2019 (pics,vid)

Μάρτιος 09, 2019 - 22:50
7 σχόλια

Το αποκριάτικο ξεφάντωμα για τη Βόρεια Κυνουρία απογειώθηκε το Σάββατο 9 Μαρτίου με το  Αστρινό Καρναβάλι!

Για δεύτερη χρονιά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άστρους σε συνεργασία με τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας διοργάνωσαν ένα φαντασμαγορικό καρναβάλι με πολλά γκρουπ και με αστέρευτη δημιουργικότητα.

Η αποκριάτικη παρέλαση των καρναβαλιστών εφέτος ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους και έδωσε προστιθέμενη αξία στη διασκέδαση και στην ψυχαγωγία των κατοίκων και των πολλών επισκεπτών που βρέθηκαν στο Άστρος.

To Καρναβάλι του  Άστρους φημίζεται για την φαντασμαγορική κάθε φορά παρουσίαση που συνδυάζεται με παραδοσιακούς ξέφρενους χορούς.

Μικροί μεγάλοι ξεχύθηκαν στους δρόμους τραγουδώντας και χορεύοντας, βάζοντας τις αποκριάτικες στολές τους και αναπαρέστησαν διάφορες ιστορίες και ήρωες από τον κινηματογράφο.

Μετά την ολοκλήρωση της καρναβαλικής παρέλασης το γλέντι συνεχίστηκε στην πλατεία του Άστρους.

Το πρόγραμμα είχε απ' όλα! Παραδοσιακά δρώμενα, τραγούδια και χορούς. Στόχος της εκδήλωσης είναι να φέρει σε επαφή τους νέους της πόλης με παραδοσιακά αποκριάτικα έθιμα και παράλληλα να δώσει την ευκαιρία σε όλους να διασκεδάσουν και να ξεφύγουν από τη δύσκολη καθημερινότητα.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην ανάρτηση στο fb που ακολουθεί

 

Κοινό ρεπορτάζ ArcadiaPortal.gr - AstrosNews.gr

Ακολουθεί βίντεο

Video: 

ArcadiaPortal.gr Αστρινό Καρναβάλι 2019


7 Σχόλια

Αποκριες 2019, Τρίπολη Θέμα φετινού καρναβαλιού: Πόλη φάντασμα Συγχαρητήρια στο δήμαρχο

@13:35 Μάλλον έχεις να βγεις έξω από την Πέμπτη. Μέχρι και στην πλατεία Άρεως κόσμο ειχε

Εσείς όλοι που κάθε χρόνο γράφετε για το καρναβάλι που δεν γίνεται στην Τριπολη είμαι σίγουρος ότι όταν γινόταν δεν πήγατε ποτέ (γιατί αλλιώς θα είχε λίγη επιτυχία και δεν θα συμμετείχαν μόνο τα σχολεία). Επίσης είμαι σίγουρος ότι ποτέ δεν πάτε στην Αγία Τριάδα για κούλουμα και στην πλατεία το Πάσχα. Αντιπολίτευση του πληκτρολογίου από τους γνωστούς πληρωμενους

Άλλο ένα καρναβαλι που το διοργανώνουν τοπικοί σύλλογοι με τη στήριξη του Δήμου. Το ίδιο στην Κάνδηλα, στο Κακουρι, στα Λαγκάδια. Στην Τριπολη οι σύλλογοι είναι για να παίρνουν την επιδότηση από το Δήμο και να κάνουν μια παράσταση στον Αη Γιώργη κάθε Ιούνιο.

Οι αβανταδωροι σχολιαστες του Σμυρνιωτη μαλλον σχολιαζουν μονο απο τη δημοσια υπηρεσια τους οσο δουλευουν. Αν αυτο το αρθρο γραφοταν καθημερινη εργασιμη θα ειχε 100 σχολια τωρα εναντιον του Παυλη.

14:00 Τί να γράψουμε ρε γελοίο παπαγαλάκι; Ούτε το σάλιο μας δεν χαραμίζουμε για να τον φτύσουμε, όχι να γράψουμε σχόλια εναντίον του. Αλλά μάλλον για σένα όποιος διαφωνεί με το απόλυτο τίποτα τα τελευταία 5 χρόνια, είναι αβανταδόρος του Σμυρνιώτη

@14:00 - Χρειάζεται να κάνει κάποιος αντιπολίτευση στον Παυλή; Υπάρχει κάποιος που τον έχει ψηφίσει και δεν έχει μετανοιώσει; Το απόλυτο μηδέν. Σαν κερασάκι στην τούρτα, το απόλυτο μηδέν το βιώσαμε 5 χρόνια, αντί για τα συνηθισμένα 4. Πετύχαμε το jackpot στην Τρίπολη. Πάντα με ευγενική χορηγία Τζιούμη.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.