Κυπελλούχοι Αργολίδας Καδάς, Μπούτας και Κυριακόπουλος με τον Παναργειακό (pics,vid)

Κυπελλούχοι Αργολίδας Καδάς, Μπούτας και Κυριακόπουλος με τον Παναργειακό (pics,vid)

Απρίλιος 18, 2019 - 11:04
2 σχόλια

Ο Παναργειακός ήταν ο μεγάλος νικητής και ο τροπαιούχους του τελικού του Κυπέλλου Αργολίδας επικρατώντας με 2-1 της Ένωσης Ερμιονίδας στην Ερμιόνη το απόγευμα της Τετάρτης 17 Απριλίου.

Στην βροχερή Ερμιόνη η ομάδα του Άργους αν και βρεθηκε πολύ νωρίς μόλις στο 5ο λεπτό πίσω στο σκορ με το γκολ του Τριμπόνια έφθασε στην ανατροπή με τα δύο τέρματα του Μαρουκάκη στο 39' και στο 52΄με τον Γιώργο Καδά να έχει συμμετοχή με την ασίστ του στο γκολ της ισοφάρισης.

Στο βασικό σχήμα του Γιώργου Κούτση του προπονητή του Παναργειακού βρέθηκαν ο Γιώργος Καδάς και ο Θοδωρής Μπούτας ενώ ο Δηημήτρης Κυριακόπουλος πέρασε ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο στην θέση του Παναγιώτου στο 25ο λεπτό.

Ο Παναργειακός κέρδισε το τρόπαιο και πανηγύρισε για την κατάκτηση του τροπαίου με τους τρεις Αρκάδες άσους να σηκώνουν το Κύπελλο Αργολίδας στο φινάλε της εφετινής σεζόν.

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Γιάννης Πάλλης): Γκιμούσης- Τζιέρης, Βιρβίλης, Μπιμπισίδης, Σαμαράς- Κορνελάτος (65’ Κατσέτης), Γεωργακόπουλος, Πούτσης- Κάλα (55’ Νικολούδης), Τριμπόνιας, Νικολόπουλος (75’ Σαλταπίδας).

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Γ.Κούτσης): Φαρμάκης- Παναγιώτου (25’ Κυριακόπουλος), Καλύβας, Παπαϊωάννου, Μπούτας- Μενδρινός, Μαρίνης (Τσιμικλής), Καδάς- Μουσταφά (70’ Παιδάκης), Μαρουκάκης (82’ Συρεγγέλας), Μπουντόπουλος.

Φωτορεπορτάζ: Βασίλης Παπαδόπουλος - Eurokinissi / argolida.gr

Gallery: 
Ειδήσεις: 
Video: 

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ -ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 2-1. ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 2019.


2 Σχόλια

Κρίμα τη βοήθεια που σας προσέφεραν οι Ραχούλες.Μονο για αυτό είσαστε ικανοί . ΧΑ ΧΑ ΧΑ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.