Το κυνήγι του χαμένου θησαυρού και παιδικά παιχνίδια στη Μεγαλόπολη

Το κυνήγι του χαμένου θησαυρού και παιδικά παιχνίδια στη Μεγαλόπολη

Φεβρουάριος 21, 2015 - 18:53
0 σχόλια

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή μικρών και μεγάλων παιδιών και με σύμμαχο τον καλό καιρό , πραγματοποιήθηκαν σήμερα Σάββατο 21 Φεβρουαρίου στην κεντρική πλατεία της Μεγαλόπολης το κυνήγι του χαμένου θησαυρού και  παιχνίδια για τους μαθητές των δημοτικών σχολείων.

Στο κυνήγι του χαμένου θησαυρού οι παίκτες έπρεπε μέσω κάποιων γρίφων να ανακαλύψουν σε ποια σημεία υπήρχαν οι φάκελοι με τα αντικείμενα που έπρεπε να επιστρέψουν στους διοργανωτές.

Στην συνέχεια υπήρχαν και άλλες δοκιμασίες όπως για παράδειγμα ποια ομάδα θα τραβήξει με ένα κινητό τις πιο πολλές selfie φωτογραφίες μέσα σε 10 λεπτά.

Παράλληλα οι μικροί μαθητές έπαιζαν τυφλόμυγα, κρίκους τσουβαλοδρομίες και διάφορα άλλα παιχνίδια.

Η κάμερα του Καφενείου της Μεγαλόπολης σας παρουσιάζει μερικά στιγμιότυπα από την σημερινή ημέρα, τόσο από επίγειες λήψεις, όσο και από λήψεις από ψηλά που τραβήχτηκαν με το ελικόπτερο drone του Καφενείου της Μεγαλόπολης.

Από το kafeneio-megalopolis.gr

Video: 

Το κυνήγι του χαμένου θησαυρού και παιδικά παιχνίδια στην Μεγαλόπολη


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.