Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κόμβο Άστρους – Παραλίου Άστρους και Άστρους – Λεωνιδίου (vid)

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κόμβο Άστρους – Παραλίου Άστρους και Άστρους – Λεωνιδίου (vid)

Μάιος 23, 2017 - 08:51
1 σχόλια

Ενα πολυσυζητημένο και μεγάλης σημασίας έργο είναι λίγο πριν τη δημοπράτησή του. Ο κόμβος Άστρους – Παρ. Άστρους και Άστρους – Λεωνιδίο (κόμβος Ραχούλας), που τόσο έχει ταλαιπωρήσει τους οδηγούς και λόγω ελλείψεων έχουν προκληθεί αρκετά ατυχήματα βρίσκεται στο τελικό στάδιο πριν την διαμόρφωσή του. 

Στο χθεσινό ΔΣ ψηφίστηκαν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, απαραίτητο στάδιο για να μπορέσει να δημοπρατηθεί το έργο.

Η μελέτη προβλέπει σηματοδότηση, φωτισμό, διαπλάτυνση, νησίδες και λωρίδες που θα κατευθύνουν την οδηγό. Ενστάσεις ακούστην κυρίως από την αντιπολίτευση, αλλά και από τον πρόεδρο της δ/κ Αστρους κ. Δικαίο πως ίσως να ήταν καλύτερη λύση η κατασκευή στρογγυλής πλατείας για κυκλική πορεία των οχημάτων. Μια τέτοια πλατεία, όπως είπε όμως ο μηχανικός του Δήμου κ. Κούσουλας πρέπει να έχει διάμετρο τουλάχιστον 38 μέτρα και κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, όπως και τα φανάρια. Περαιτέρω απαλλοτριώσεις, όπως είπε ο Δήμαρχος κ. Μαντάς δεν μπορούν να γίνουν.
Δείτε παρακάτω σε βίντεο όλη τη χθεσινή συζήτηση του θέματος, που προκάλεσε μάλιστα και αρκτές εντάσεις, ειδικά από τις αναφορές του κ. Σκαντζού για χαριστικά έργα υπέρ… ημετέρων των προηγούμενων δημοτικών αρχών.

Πηγή: astrosnews.gr

Ειδήσεις: 
Video: 

astrosnews_KOMBOΣ ΡΑΧΟΥΛΑΣ_ΔΣ 22_5_17Α


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Να τελειώνετε ένα ένα τα έργα και μην ανακοινώνετε καινούργια και να μην γίνετε τίποτε τελικά, κ.κ. του Δ.Σ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.