Κυανόλευκη «απόβαση» παραμονής στο Λαύριο

Κυανόλευκη «απόβαση» παραμονής στο Λαύριο

Μάρτιος 10, 2016 - 10:20
1 σχόλια

Ο Αρκαδικός το Σάββατο (12/3, 17:00) δίνει στο Λαύριο κόντρα στην ομώνυμη ομάδα τον πιο κρίσιμο αγώνα της χρονιάς για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League σε έναν αγώνα παίρνει και όχι άδικα με βάση την σημασία του την μορφή του τελικού των τελικών. 

Στο Λαύριο ο Αρκαδικός παίζει τα ρέστα του έτσι ώστε με νίκη να πάρει το πλεονέκτημα, να βάλει από ''κάτω'' το Λαύριο και με βάση πάντα και το πολύ καλό του πρόγραμμα στα υπολειπόμενα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος έτσι ώστε να κρατήσει την τύχη της παραμονής στα δικά του και μόνο χέρια.

Η σπουδαιότητα του αγώνα αυτού έχει προκαλέσει όπως είναι λογικό το έντονο ενδιαφέρον του φίλαθλου κόσμου της ομάδας που θέλει να βρεθεί στο κλειστό του Λαυρίου να συμπαρασταθεί στον ΣΕΦΑ και να γίνει για μία ακόμα φορά ο έκτος του παίχτης και ασφαλώς να ζήσει από κοντά αυτή την  μεγάλη προσπάθεια των παιχτών του Γιάννη Καστρίτη.

Οι κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου του Λαυρίου το Σάββατο (12/3, 17:00) αναμένεται να έχουν χρώμα κυανόλευκο καθώς δεν είναι μόνο οι Αρκάδες που ζουν στην Αθήνα και θέλουν να βρεθούν στο γήπεδο αλλά και οι φίλαθλοι του Αρκαδικού που θα ταξιδέψουν από την Τρίπολη για να σταθούν στο πλευρό του.

Η κυανόλευκη ''απόβαση'' στο κλειστό γυμναστήριο του Λαυρίου θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη με τους φιλάθλους του Αρκαδικού να ετοιμάζουν να κάνουν δυναμικό παρών στις κερκίδες του γηπέδου και αποδεικνύοντας την αγάπη αλλά και την πίστη τους για αυτήν την ομάδα.

Λευκό και μπλε παντού μέχρι τον τελικό στόχο της παραμονής στην Basket League...

* Πιο συγκεκριμένα γίνεται γνωστό, πως από την Παρασκευή (11/3) και μέχρι την έναρξη του αγώνα ο φίλαθλος κόσμος μπορεί να προμηθευτεί εισιτήρια από την ιστοσελίδα της Viva.gr αλλά και όλα τα συνεργαζόμενα μαζί της καταστήματα (Public, Metro, My Market, EKO, BP, Media Markt). Για την Τρίπολη, ο κόσμος μπορεί να τα προμηθευτεί από το Music Center Κωτσιόπουλος Σταύρος στην Πλατεία Αγίου Βασιλείου.

Η τιμή των εισιτηρίων θα είναι στα 10€.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.