Το κράτος είναι ο μόνος τρομοκράτης

Το κράτος είναι ο μόνος τρομοκράτης

Αύγουστος 08, 2016 - 13:00
5 σχόλια

Μεγάλος ο πειρασμός να ασχοληθεί κάποιος με τον Κυρίτση και τα «πουτσιλίκια» του. Λέξη που ο έρμος φιλόσοφος δεν γνώριζα, αλλά να που την έμαθα.

Τσιμπίκουλι (για να συνεχίσουμε με αργκό) έκαναν στη Σπάρτη τα φιλαράκια του ΣΥΡΙΖΑ αγωνιζόμενα νιάτα Σακκά - Σεϊσίδη και ο «τα πίνω όλα, τα πίνω όλα, χάπια ουίσκι και κόκα-κόλα» Κυρίτσης αμπελοφιλοσοφεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μεταφέροντας λόγια άλλων, όχι δικά του, με τα οποία συμφωνεί.

Έγραψε, λοιπόν, ότι το ζήτημα είναι αν πρέπει να δείξουμε αλληλεγγύη στα συντρόφια που παρανομούν, και ότι το κράτος πρέπει να μεριμνήσει για μια δίκαιη δίκη (Γιώργη, αυτό δεν ισχύει για όλους τους πολίτες; Βέβαια, να μας πει ο Γιώργης ή κάποιος άλλος τι αλληλεγγύη δείχνει ο ΣΥΡΙΖΑ στους ανθρώπους που τους κατάσχονται οι λογαριασμοί, στους άνεργους κ.ά.)

Και συνεχίζει τις αναρτήσεις, γράφοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ διαφωνούσε με τη μεγάλη ποινή που είχε επιβληθεί στον έναν από τους δύο, ότι «οι ληστές με τα μαύρα» είναι κατασκεύασμα των ΜΜΕ(!) και ότι τα στοιχεία εις βάρος του ενός είναι στα όρια του γελοίου(!).

Και συνεχίζει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ υπερασπιζόταν και θα υπερασπίζεται πάντα τα ατομικά δικαιώματα και θα μεροληπτεί(!) υπέρ όσων έχουν στοχοποιηθεί από το κράτος, ακόμα και αν πολιτικά δεν συμφωνεί».

Στοχοποιημένοι από το κράτος, Γιώργη, είναι οι συνταξιούχοι που από τα 300 ευρώ επικουρική πήραν τα παπάκια μου προχθές. Με εκείνους συμφωνείτε πολιτικά ή όχι; Διότι σας ψήφισαν για να μην τους κόψετε τις συντάξεις. Όχι για να υπερασπίζεστε τα δικαιώματα εγκληματιών του κοινού ποινικού. Κι εσείς, που συμμερίζεστε τα συντρόφια, γράψατε την Αριστερά στα δυο σας τα μπαλάκια και τους ξεπουλήσατε.

Υπό διωγμό από το κράτος βρίσκονται όσοι το χειμώνα δεν θα έχουν να φάνε. Όσοι δεν μπορούν να βρουν δουλειά για μήνες ή για χρόνια. Πώς το λέγατε τότε; Το κράτος είναι ο μόνος τρομοκράτης -και το κράτος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Που χαϊδεύει τρομοκράτες και τρομοκρατεί τους πολίτες.

Όλα τα άλλα είναι... πουτσιλίκια.

Ειδήσεις: 
Tags: 

5 Σχόλια

"Φιλόσοφε" όταν τρως πολύ, να περπατάς και μετά να εκτονώνεσαι επί πραγματικού στόχου.

Μα ο υπουργός Κυρίτσης είναι το Κράτος....................Αυτός υπογράφει μνημόνια,εισπράτει παχυλό μισθό, κυκλοφορεί με θωρακισμένη λιμουζίνα και κυβερνάει

Και γιατί είσαι και πολύ αλήτης; Γιατί γράφεις στα "παπάκια" σου τους συνταξιούχους των 300 ευρώ ή αυτούς που θα πεινάνε το χειμώνα ή τους μακροχρόνια άνεργους. Οι πηγές σου είναι χειρότερες από σένα (Μουρούτης, Φαήλος, μαύρος βόθρος, αυτοί δεν θα πεινάσουν ποτέ, έχουν καβάτζα τα μαύρα των κομμάτων) και ρίχνεις λάσπη στον Σύριζα χωρίς να πεις λέξη για τα όσα πραγματικά δήλωσε ο Κυρίτσης.

o ΣΥΡΙΖΑ ήρθε για να τελειώσει την βρωμοδουλειά των ΝΔ ΠΑΣΟΚ. Να ξεπουλήσει ότι δεν τόλμησε η Δεξιά και να υπογράψει το πιο βαθύ μνημόνιο. Παίζει τις κουμπάρες με τους καναλάρχες για να ρίχνει στάχτη στα μάτια του πόπολου και γεμίζει την χώρα φανατικούς θρησκοπληκτους εγκληματίες για να βγάλει χοντρο "μεροκάματο". Σε λίγους μήνες θα ιδιωτεύουν πάμπλουτοι. Ηδη οι στελεχάρες έχουν γραψει τα παιδιά τους σε ιδιωτικά σχολεία. (οι μεχρι χθες πειναλες)

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.