Κούρος σε Κακλαμάνο: Με φιμώσατε, ζητώ σεβασμό!

Κούρος σε Κακλαμάνο: Με φιμώσατε, ζητώ σεβασμό!

Ιούνιος 12, 2018 - 11:03
5 σχόλια

Αδικημένος ένιωσε ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Τρίπολη Αύριο» Ηλίας Κούρος από το προεδρείο του ΔΣ Τρίπολης. Ο κ. Κούρος σε χαμηλούς τόνους κατήγγειλε τον πρόεδρο κ. Κακλαμάνο ότι δεν είναι λίγες οι φορές που ο πρόεδρος με τη στάση του ανεβάζει τους τόνους και στη συνέχεια διακόπτει τη συνεδρίαση.

Όπως ανέφερε το προεδρείο δεν του φέρθηκε καλά στην προηγούμενη συνεδρίαση, καθώς ενώ είχε ζητήσει τον λόγο και είχε γραφτεί στον κατάλογο ομιλητών στην γραμματεία, δεν κατάφερε να τοποθετηθεί και να θέσει σημαντικά ζητήματα για τον Δήμο.

Με φιμώσατε και με ενόχλησε ότι είπατε ότι εγώ έχω μάθει να κάνω καταγγελίες. Λυπάμαι, ένιωσα πολύ άσχημα. Ζητάω τον σεβασμό και θέλω να εκφράζομαι όπως μου δίνει το δικαίωμα ο Νόμος.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΔΣ Τρίπολης θέλοντας να απαντήσει στις καταγγελίες του κ. Κούρου αντεπετέθηκε ανεβάζοντας για ακόμα μία φορά τα ντεσιμπέλ, θέτοντας για ακόμα μία φορά το θέμα του Κανονισμού που έχει ψηφίσει το Σώμα.

Κάποιοι κάτι μπερδεύουν και αυτό γίνεται εσκεμμένα, για να βάλετε εμένα σε δύσκολη θέση. Δεν έχω στερήσει τον λόγο σε κανένα από εσάς.

 «Ηλία δεν είσαι δίκαιος, εγώ δεν σε έχω αδικήσει»

Ατύχησα που είμαι στην θέση του προέδρου, είπε κλείνοντας.

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Μαζι ησασταν στο εκλογικο κεντρο του Παυλη την Δευτερη Κυριακη Ηλια και χαμογελαγατε για την μεγαλη συνεργασια που κανατε.Τεσσερα χρονια μετα τι εχεις να πεις Ηλια μου¨?

Το προβλημα Κ Κουρο δεν ειναι οτι ο Κακλαμανος δεν σε σεβεται αλλα οτι εσεις με πρωτο τον Τζιουμη στηριξατε την ποιο αχρηστη δημοτικη αρχη που εχει περασει απο τον δημο και βαλατε στο περιθωριο τον δημο και τους πολιτες.

12.29-12.22-12.25 δε τα ξαναγραφεις ενα ριπητ μπας και σε καταλαβουν τι θες να του πεις ? να το αλλαζεις και λιγο βεβαια ,να μη σε παιρνουν χαμπαρι και οι πετρες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.