Κώστας Βλάσης: Δεν είναι εύκολο αλλά εφικτό να κερδίσει ο Δημήτρης Πτωχός από τον πρώτο γύρο (vid)

Κώστας Βλάσης: Δεν είναι εύκολο αλλά εφικτό να κερδίσει ο Δημήτρης Πτωχός από τον πρώτο γύρο (vid)

Σεπτέμβριος 18, 2023 - 19:45
20 σχόλια

Ο βουλευτής της ΝΔ στην Αρκαδία Κώστας Βλάσης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Action 24 στήριξε τον υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό.

Ο βουλευτής Αρκαδίας τόνισε ότι «εμείς στη Νέα Δημοκρατία στηρίζουμε έναν επιτυχημένο επαγγελματία τεχνοκράτη, τον κ. Πτωχό. Θέλω να πιστεύω ότι η κατάληξη θα είναι να κερδίσει τις περιφερειακές εκλογές και να είναι ο νέος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, να μας οδηγήσει σε ένα καλύτερο μέλλον».

Ανέφερε επίσης ότι «και το 2019 είχαμε δώσει μία μεγάλη μάχη και είχε κερδίσει ο Παναγιώτης Νίκας, σίγουρα μπορεί να μην ήταν η τετραετία όπως την περιμέναμε, αλλά υπάρχουν και δικαιολογίες, διότι στην Ελλάδα ήταν δύσκολα με την πανδημία και τις κρίσεις».

Δεν είναι εύκολο αλλά εφικτό να κερδίσει ο Δημήτρης Πτωχός από τον πρώτο γύρο

Δείτε αναλυτικά όσα είπε στο πρωινό του Action 24. 

Video: 

Κ. Βλάσης, Βουλευτής ΝΔ Αρκαδίας: Πολιτικό restart από την κυβέρνηση | Πρωϊνή Ζώνη | ACTION 24


20 Σχόλια

Θα κερδίσει από το ΠΡΩΤΟ γύρο ο κ.ΠΤΩΧΟΣ Δημήτρης γιατί ο κόσμος δεν τρώει το κουτοχορτο των υπεργηρων επαγγελματιών πολιτικών της δεκαετίας του 1970 & 1980 ( με τουλάχιστον 38.000 - 40.000 ψήφους διαφορά ) Το Σφυριζαικο Τσίρκο έχει βαρεση διάλυση δια πάντα εδώ και 30 μήνες τώρα.........

Θα έπρεπε σαν Αρκάς να αναγνωρίζεις τη στασιμότητα της γενέτειρας σου αυτά τα 5 χρόνια. Στόχος είναι η ανάπτυξη της Αρκαδίας και όχι οπωσδήποτε απλά να κυβερνάει το κόμμα σου σε κάθε σπίτι

Αφού ρε Κώστα ούτε εσυ τρελενεσαι με αυτήν την επιλογή. Χάρη στην Σαμάρα κάνετε όλοι σας. Λες και τον έχετε ανάγκη. Ο κόσμος θέλει νέους ( όχι ηλικιακά) . Μέχρι και οι ζαιοι Κασελακη ψήφισαν και ας μην τον ήξερε ούτε η μάνα του πριν 15 μέρες. Τραγικό ότι στην περιφέρεια κατεβαίνουν δυο σάπιοι ( σανοφαγοι) της ΝΔ . Τόσους νέους με φιλοδοξίες έχετε στο κόμμα σας . Μπορεί να αποδειχθεί ο Πτωχος ο καλύτερος όλων ( ποτέ δεν ξέρεις) αλλά, έτσι όπως τον φέρατε στο προσκήνιο μυρίζει κομπίνα. Καλή επιτυχία σε όλους .

Σε αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε πρόσωπο για τις τοπικές μας υποθέσεις και καλό είναι να μην παρεμβαίνουν οι εκλεγμένοι βουλευτές των κομμάτων υπέρ κάποιου υποψήφιου. Το αποτέλεσμα προηγούμενης παρέμβασής τους ήταν τραγικό και το ζούμε ακόμη. Αυτοί επειδή βρίσκονται πιο κοντά σε πρόσωπα και καταστάσεις θα έπρεπε να μας προστατεύουν και όχι να μας προτρέπουν σε λάθος επιλογές. Το ανθρώπινο ένστικτο πάντως είναι αλάνθαστο και πρέπει να το εμπιστευόμαστε, γιατί μας προστατεύει και μας βοηθάει να κρίνουμε σωστά.

Τον Πτωχό μπορεί να μην τον γνωρίζουμε, γνωρίζουμε όμως, σαν κάλπικη δεκάρα, αυτούς που επέλεξε ή του επέβαλαν να έχει μαζί του. Μπορούμε να τους κρίνουμε από το έργο τους για την Αρκαδία γενικά (και όχι σε συγκεκριμένη περιοχή) που είναι ανύπαρκτο. Δεν έγιναν αντιπλημμυρικά και άξια λόγου οδικά έργα, δεν κατασκευάστηκε το προγραμματισμένο Κέντρο Πολιτικής Προστασίας στην περιοχή Φιλικών της Τρίπολης, δεν έγινε το Αθλητικό Κέντρο στη περιοχή της Βυτίνας, δεν έγινε το Διοικητήριο στην έδρα της Περιφέρειας, δεν έγινε τίποτα σημαντικό. Διατέθηκαν χρήματα μόνο για προαύλια-σκεπές-σοβατισμούς-χρωμ

Διατέθηκαν χρήματα μόνο για προαύλια-σκεπές-σοβατισμούς-χρωματισμούς-ασανσέρ εκκλησιών, για αθλητικά γήπεδα, για κάποιες πολιτιστικές εκδηλώσεις, δόθηκαν ενισχύσεις σε κάποιους συλλόγους και σωματεία. Όλα αυτά για να ρίξουν στάχτη στα μάτια των Αρκάδων και να κάνουν το χατίρι του εκκλησιαστικού υποψήφιου και της συμβίας. Φανταστείτε τι έχει να γίνει αν εκλεγεί, όλο το ΕΣΠΑ και το ΠΔΕ εκεί θα πηγαίνει.

Ο Τατουλης κύριε βουλευτα, θα πάρει υποστήριξη από όλες σχεδόν τις παρατάξεις. Καί στον δεύτερο γύρο θα πάρει ακόμα καί από τό ΚΚΕ. Γι αυτό να σκέπτεσαι πρώτα πρίν μιλήσεις.

Πετάτε τον Νίκα σαν στιμμενη λεμονοκουπα;; Για χάρη τού Σαμαρά;; Ο Τατουλης φυσικά καί θά πάρει από όλους τούς χώρους, ενώ το φιλαράκι τού Σαμαρά θα μείνει στά ίδια. Εκτός τού ότι είναι άσχετος περί τα αυτοδιοικητικά θέματα. Τατουλης κύριοι.

Αν και ψήφισα Νίκα την προηγούμενη φορά, τώρα ΤΑΤΟΥΛΗ και δαγκωτό!! Ο τρόπος επιβολής του "Φτωχού" μπάζει απ όλες τις πλευρές. Ο Σαμαράς ας τον πάρει σπίτι του για υπηρέτη, αν τον θέλει. Όσο για τους συμβούλους του Νίκα και εκ νέου υποψηφίους, απλώς Α Ξ Ι Ο Θ Ρ Η Ν Η Τ Ο Ι!!!

Ο ΝΙΚΑΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΠΕΛΩΣΕΙ ΠΑΛΙ. ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑΤΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ. ΕΣΥ ΒΛΑΣΗ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΗΣ Ν.Δ? ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΟΛΥ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΤΩΧΟ. ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ.

Αλλάξτε τον εκλογικό νόμο να βγαίνει δήμαρχος με 25% για να είστε πιο σίγουροι. Να ισχύει και για την αυτοδυναμία στις βουλευτικές, για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

Όταν το κομματικό συμφέρον υπερισχύει του περιφερειακού, λέγονται @@@ … Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις ??? Κρίμα στους νεοδημοκράτες που θα ψηφίσουν αυτούς που τους υποδεικνύουν και δεν έχουν κρίση …

Έλα ρε Τοτε, τι ζητάς από τούς νεοδημοκρατες, να έχουν κρίση;;; Αυτοί πού ψήφισαν τον Κούλη;; Σε παρακαλώ.......

Κάνε μια βόλτα από κανένα νοσοκομείο και άσε τις βαρύγδουπες δηλώσεις. Γιατρός είσαι ( υποτίθεται ). Πήγαινε να δεις τα χάλια μας/σας. Όσο για τον Πτωχό, δεν το πιστεύετε ούτε εσείς ούτε εκείνος. Και περιμένεις εσύ μετά από την τετραετία του Νίκα ( ο Αντωνάκης μας τον έφερε κι αυτόν μετά Βαΐων και κλάδων) και των γνωστών άεργων παρατρεχάμενων του να σας ψηφίσουμε. Σοβαρέψου λιγάκι αν μπορείς ή έστω προσπάθησε να σοβαρευτείς

Κύριε Βλάση, δεν είστε υποχρεωμένος να στηρίξετε μία επιλογή πού καί σεις δεν θεωρείτε σωστή. Βγείτε από το κομματικό "μαντρί" όπου διαφωνείτε. Γι αυτό σάς ψηφίσαμε, μη μας απογοητευετε.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.