Κώστας Τζιούμης: Κάνουμε δουλειά παντού, μιλάμε με πράξεις (pics)

Κώστας Τζιούμης: Κάνουμε δουλειά παντού, μιλάμε με πράξεις (pics)

Μάιος 11, 2023 - 17:00
24 σχόλια

Εργασίες καθαρισμού και διάνοιξης χανδάκων, αλλά και οδοστρωσίας δρόμων

Σε εργασίες καθαρισμού και διάνοιξης χανδάκων, αλλά και οδοστρωσίας δρόμων προχώρησε ο Δήμος Τρίπολης.

Οι εργασίες αφορούσαν την Τρίπολη και τα χωριά: Καλτεζές, Βαλτέτσι, Μαυρίκι, Στενό, Κολλίνες, Ρίζες, Θάνα, Σάγκα, Ορχομενός.

Σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, αναφέρει: «Βελτιώνουμε την καθημερινότητα, με καλύτερες υποδομές για κάθε δημότη μας.

Δεν επαναπαυόμαστε, δεν ολιγωρούμε. Προχωράμε σε μικρές και μεγαλύτερες παρεμβάσεις από τη μία ως την άλλη άκρη του Δήμου μας.

Η δημοτική μας αρχή, αξιοποιεί κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο, κάθε δυνατότητα, αξιοποιεί όλες τις δυνάμεις της, για να ανταποκριθεί στα αιτήματα και τις ανάγκες της πόλης και των χωριών μας.

Στη λογική αυτή, θα συνεχίσουμε. Κάνουμε δουλειά παντού, μιλάμε με πράξεις».

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 

24 Σχόλια

Σκοτωθήκατε στη δουλειά φίλε Κώστα. και για μη σας κουράζουμε άλλο τον Οκτώβρη θα σας στείλουμε διακοπές.

Στο σχολικό συγκρότημα Β' Γυμνασίου Λυκείου περάσαμε άλλον ένα χειμώνα στις λάσπες Δήμαρχε! Δεν υπάρχουν διαπλεκόμενοι μάλλον στην περιοχή για αυτό δεν φτιάχνονται οι περιμετρικοί του σχολικού συγκροτήματος δρόμοι.

Είναι προβληματικό και προκλητικό κύριε δήμαρχε να μας παρουσιάζετε "οδοστρώσεις" σε ερημιές και να καμαρώνετε, την ίδια στιγμή που οι δημότες θέτουν συνεχώς σοβαρότατα ζητήματα καθημερινότητας στην πόλη, που αφορούν δεκάδες χιλιάδες κόσμο, και εσείς αδιαφορείτε πλήρως, δεν ασχολείστε ούτε απαντάτε σε ερωτήσεις και παράπονα. Γιατί συμβαίνει αυτό και τι σημαίνει άραγε; Μας γράφετε κανονικά όπως λένε οι συμπολίτες μας ή δεν φτάνουν στα αυτία σας οι διαμαρτυρίες; Όπως και νάχει, δεν φαίνεται να έχετε επαφή με την πόλη και την πραγματικότητα. Πάμε κατά τον γκρεμό, ξέρετε...

Πολύ έργο.... Η κεντρική πλατεία ξεκουράζεται;;; Ούτε ένας δεν εργάζεται καιρό τώρα... Τι περιμένεις;;; Ντροπή σας, που μας κοροϊδεύετε

20.22 φίλε μου μου αρέσει η σοβαροφάνεια σου. Τόσα ερ´γα στην πόλη δεν είχαν γίνει ποτέ , καθαριότητα όπως ποτέ ( να μην θυμηθούμε μήνες τα σκουπίδια στους δρόμους) πεζοδρόμια, Σπετσεροπούλου open mall,ασφαλτοστρώσεις,πλατείες, βίλα Τουρκοβασίλη, γήπεδα τένις, ταρτάν στο στάδιο, γήπεδα ποδοσφαίρου, 15 παιδικές χαρές κλπ. Πότε είχαν γίνει τόσα έργα στην πόλη. Ο Σμυρνιώτης έφτιαξε Πετρινού και Ιβ και Κέννεντυ και τίποτε άλλο στην πόλη. Θεωρείς ότι ξεχάσαμε

Είσαστε για γέλια παπαγαλάκια. Τόσα γκρεμίσματα δεν έγιναν ποτέ. Ρε τι κάνετε με το μαντζούνειο?Ρε τι κάνετε με την πλατεία, ρε τι κάνετε με το κολυμβητήριο, ρε τι κάνετε με τισ παιδικές χαρές? Ρε τι κάνετε με τους δρόμους? Μιλάτε για έργα και τα κάνατε όλα μπορ@@@@ο. Κόψτε ρε ο κόσμος εδώ και καιρό σας έχει στείλει σπίτι σας Αμάνικοι και αηδόνια!

Η διαφορά είναι εμφανής σε σχέση με τους προηγούμενους. Τα χωριά είμαστε μαζί σου, όπως ήσουν και εσύ μαζί μας τέσσερα χρόνια τώρα. Μας βοήθησες και θα σε ανταμείψουμε.

ΤΟΣΑ ΕΡΓΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ. ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΣΤΑΒΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΜΑΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

Αυτοί που κάποτε βριζονταν στα δημοτικά συμβούλια και δεν ήθελε να βλέπει ο ένας τον άλλον, ξαφνικά αγαπηθηκανε, φιληθηκανε και αγκαλιαστηκανε, γιατί σαν παράταξη η καθεμία μόνη της, δεν μπορούσε να σε αντιμετωπίσει. Αυτό και μόνο υποδηλώνει το μεγάλο έργο που γίνεται από τον Τζιουμη. Ο λαός όμως βλέπει και καταλαβαίνει. Προχώρα δήμαρχε δυνατά. Είμαστε μαζί σου.

22:30 Και πλατεία Άρεως και τρία νέα σχολεία και οδό Λαμπράκη και νέα δίκτυα ύδρευσης σε Βλαχοκερασιά, Κερασιά, Στάδιο, Ρίζες, Κανδήλα, Ελαιοχώρι και δίκτυο αποχέτευσης στις περιοχές Φιλικών και Σπάρτης και μελέτη αποχέτευσης και βιολογικού Λεβιδίου και αντικατάσταση αγωγού από Πιάνα που υλοποιήθηκε επί Παυλή και και και... και όχι θα θα θα σαν τον Τζιούμη.

23:22 Ώστε έτσι κυρ Κώστα. Όταν σε ψήφιζαν το 2019 και σε έκαναν δήμαρχο ήταν καλοί, τώρα που είδαν ποιός είσαι και πως διοικείς και πήγαν απέναντι σου "ο λαός βλέπει και καταλαβαίνει". Φυσικά και βλέπει και καταλαβαίνει γιατί πάντα "αρχή άνδρα δείκνυσι".

@23.22 αυτοί στους οποίους αναφέρεσαι είναι αυτοί που τους πλευρίσατε για να κερδίσετε τον κ. Σμυρνιώτη. Άρα ντροπή σας που τους κράζετε.... τώρα που άλλαξαν στρατόπεδο γιατί μάλλον δεν τους άρεσε ο τρόπος διοίκησης και τα έργα του Τζιούμη. Στην ίδια μικρή πόλη μένουμε όλοι.. Ξέρουμε τι μας γίνεται!

01:06 @ Και τα σκουπίδια να μαζεύονται καθε 15 μέρες!!!!!! Και οι δρόμοι στις γειτονιές σε άθλια κατάσταση!!!!

@22:30 Παρα λείπεις το πιο συμβολικό όλων όσων ακολούθησαν: ζωγραφισμένοι κάδοι, ουααααάου!!!

Φέρτε υποψήφιους και από αλλού μπας και τον κερδίσετε χα χα χα χα μαζεψες όλα τα τυρογαλα Γιάννη παρτο χαμπάρι χάλασες την παράταξη που μπορούσε ίσως να κερδίσει

Ανακοίνωσε το επόμενο πρόγραμμα αν έχεις,η περιμένεις να έρθει κάποιος να σε γλείψει για να στείλεις.η θεοποίηση του ρουσφετιου.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.