Επικαιρότητα

Latest

Ο Παναρκαδικός είναι η καλύτερη επίθεση του 5ου ομίλου των μπαράζ ανόδου

Ο Παναρκαδικός έπειτα από τρεις αγωνιστικές στα μπαράζ ανόδου του 5ου ομίλου των πρωταθλητών ΕΠΣ βρίσκεται στην κορυφή και οδηγεί την κούρσα με την επίθεση του να είναι σε πολύ υψηλά στάνταρ.

Περισσότερα

Ολοκληρώθηκε η έρευνα για καταγγελόμενη διάρρηξη σε γραφείο του Υπουργείου Εσωτερικών

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών ολοκληρώθηκε προανακριτική έρευνα, από την οποία προέκυψε ότι ουδέποτε πραγματοποιήθηκε διάρρηξη σε γραφείο του Υπουργείου Εσωτερικών ή παραβίαση σε αρχεία ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Περισσότερα

Βρέθηκε κάρτα τράπεζας έξω από την Eurobank στην Τρίπολη

Βρέθηκε κάρτα τραπέζης έξω από το κατάστημα Eurobank σήμερα το απόγευμα Δευτέρα 13 Μαΐου η οποία θα παραδοθεί στο αστυνομικό τμήμα Τρίπολης  με το όνομα του κατόχου.

Περισσότερα

Συγχαρητήρια του Πανθυρεατικού στον Πήγασο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Η Οικογένεια του «Πανθυρεατικού Α.Ο. Άστρους» συγχαίρει τους παίκτες, τον προπονητή και το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας του Πήγασου Α.Ο. Θυρέας για την μεγάλη επιτυχία τους και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Περισσότερα

Τηλεφωνική επικοινωνία του Αλέξη Τσίπρα με τον πρώην Πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας με τον πρώην Πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ, με αφορμή τις πολιτικές εξελίξεις στη γειτονική χώρα.

Περισσότερα

Από την τσέπη τους θα πληρώνουν πλέον οι ασφαλισμένοι τα παυσίπονα

Aντιδρούν οι φαρμακοποιοί στην απόφαση του υπουργείου υγείας να βγάλει από τη λίστα αποζημιούμενων φαρμάκων δύο ισχυρά και εθιστικά παυσίπονα, για τα οποία δεν υπάρχει εναλλακτική θεραπεία.

Περισσότερα

Εντός έδρας ήττα για την Κ15 του Αστέρα από τον Παναθηναϊκό

Η ομάδα Κ15 του ΑΣΤΕΡΑ ηττήθηκε με 0-1 από την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού, σε εντός έδρας αγώνα μπαράζ, για την δεύτερη φάση που οδηγεί στο Final Four του πρωταθλήματος υποδομής της Super League και αποκλείστηκε από τη συνέχεια.

Περισσότερα

Συνελήφθη ένα άτομο για παράβαση νομοθεσίας για όπλα

Συνελήφθη, χθες (12.5.2024) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 33χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα βρέθηκε και κατασχέθηκε σ

Περισσότερα

Π. Τατούλης: Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου επικρατεί η ρουσφετολογία και η κομματική κολακεία

Σε εφαρμογή του άρθρου 10, παρ.4 (με τη διαδικασία του 1/3) του πρότυπου κανονισμού λειτουργίας του Περιφερειακού Συμβουλίου, το σύνολο των παρατάξεων της Αντιπολίτευσης  απέστειλαν αίτημα την 30Απριλίου 2024 για συνεδρίαση του ΠεΣυΠ με θέμα: «Στή

Περισσότερα

Πρωταθλητής ΕΣΚΑΚ για 9η φορά στην ιστορία του ο Πήγασος

Το 9ο πρωτάθλημα Α1 ΕΣΚΑΚ (1990, 1991, 1992, 1993, 1997, 2002, 2004, 2022 & 2024) στην ιστορία του κατέκτησε χθες η ομάδα μας στην Ερμιόνη, παραμένοντας η πολυνίκης ομάδα του θεσμού.

Περισσότερα

Ο Στέλιος Ρόκκος «Πάει»... VARCO’ για μια μοναδική συναυλία

Είναι οι στιγμές που γράφουν τη δική τους ιστορία…

Είναι οι στιγμές που γίνονται μαγικές…

Περισσότερα

Θέμα «τουρκικής» μειονότητας στη Θράκη έθεσε ο Ερντογάν

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσαν ότι εστιάζουν στη θετική ατζέντα, όμως στις κοινές δηλώσεις διαφώνησαν τόσο για τη μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη, όσο και για τη Χαμάς.

Περισσότερα

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση στην Κορινθία

Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθησαν -10- άτομα

Περισσότερα

Περιφέρεια: Συνεχίζει τη λειτουργία του το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων στην πόλη της Καλαμάτας

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, εντάχθηκε στο πρόγραμμα Πελοπόννησος 2021-2027 η πράξη Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων στην πόλη της Καλαμάτας με προϋπολογισμό 540.172,00 ευρώ.

Περισσότερα

Συνελήφθησαν δεκαεννέα άτομα ύστερα από αστυνομική επιχείρηση στην Μεσσηνία

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία

Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθησαν -19- άτομα
Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, ναρκωτικά δισκία

Περισσότερα

Σελίδες