Κορίτσια, ο Χαρδαλιάς!

Κορίτσια, ο Χαρδαλιάς!

Απρίλιος 08, 2020 - 16:40
3 σχόλια

Ω, γυναίκες και άνδρες κορωνοϊόπληκτοι, μέσα στην ταραχή και στην υγειονομική κρίση, βρήκαμε αντικείμενο πόθου και λατρείας.

Μην είναι ηθοποιός; Μην είναι αοιδός; Μην είναι τηλεπερσόνα;

Όχι. Είναι υφυπουργός. Ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Τρέμετε, φλώροι του κινηματογράφου, της τηλεόρασης και της πίστας.

Βάζει ο Νίκος το μπουφάν της Πολιτικής Προστασίας και το καρτελάκι στον λαιμό, αρχίζει τις δηλώσεις όπως «εάν κάποιοι αρνούνται να αντιληφθούν την κρισιμότητα των στιγμών, τότε η επιλογή είναι μονόδρομος. Περισσότερα και αυστηρότερα μέτρα» και η μισή Ελλάδα καθηλώνεται και αναστενάζει.

Το θέμα όμως δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι ότι τα ΜΜΕ, λες και δεν έχουν μαλλί να ξάσουν, επιβάλλουν τον Χαρδαλιά ως πρότυπον ανδρός για τον οποίο αξίζει η θυσία στην Αφροδίτη.

Διαβάζουμε: «Ο πιο ψαρωτικός υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας ever, αλλά και ο πιο αποτελεσματικός/δραστήριος/πανταχού παρών πολιτικός λειτουργός με το ατόφιο σεξαπίλ αρσενικού παλαιάς κοπής - να τα λέμε κι αυτά».

Να τα λέμε κι αυτά.

Αλλά αρρωστήσαμε, ανασεισίφαλλες, κι εσείς βουβωνιάτε!

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Σύμφωνα με την τηλεπερσόνα Φαίη Σκορδά, ο Χαρδαλιάς είναι πολύ σέξι άνδρας. Βέβαια κανένας δεν μπορεί να πάρει στα σοβαρά το κριτήριο της κατά τα άλλα συμπαθούς και ευπαρουσιάστου Φωτεινής, αν κρίνει ότι ήτο παντρεμένη μετά του δημοσιογράφου Λιάγκα (υποθέτουμε ότι κι αυτόν σέξι τον έβλεπε). Ενδιαφέρουσα θα ήταν πάντως μία συνύπαρξη Σκορδά-Χαρδαλιά, αν ο 2ος βέβαια ήταν ελεύθερος. Θα έκαναν τέλεια Σκορδα-λιά..

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.