Το Κορακοβούνι βάλτο να παίζει εκτός έδρας

Το Κορακοβούνι βάλτο να παίζει εκτός έδρας

Μάρτιος 03, 2024 - 11:17
1 σχόλια

Το Κορακοβούνι νίκησε εκτός έδρας με 0-1 τον Αχιλλέα μέσα στο Παράλιο Άστρος με τους κοκκινόμαυρους να φτάνουν στο τρίτο τους εφετινό διπλό μέσα στην σεζόν στο πρωτάθλημα της Α’ Αρκαδίας.

Η ομάδα του Κορακοβουνίου έχει κερδίσει μακριά από το «σπίτι» της την Τεγέα με 0-1 στην Επισκοπή, τον Ορχομενό με 1-3 στο Λεβίδι και τώρα τον Αχιλλέα με 0-1 στο Παράλιο Άστρος φτάνοντας τους εννέα βαθμούς μακριά από την έδρα της.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως το Κορακοβούνι από τους δεκατρείς βαθμούς που έχει στο σύνολο του στο πρωτάθλημα της Α’ Αρκαδίας σε δεκαεφτά αγωνιστικές οι εννέα βαθμοί έχουν έρθει από τα εκτός έδρας παιχνίδια του και μόλις τέσσερις είναι από την έδρα του.

Στην έδρα του το Κορακοβούνι μετρά μόλις μία νίκη και αυτή επί του Ορχομενού Λεβιδίου και μία ισοπαλία με τις Βρασιές στο γειτονικό ντέρμπι ενώ εκτός έδρας τα τρία διπλά έχουν κάνει την διαφορά στο να είναι ήρεμη και άνετη αυτή την στιγμή η ομάδα.

Το στατιστικό στοιχείο αυτό όπως είναι προφανές έχει την δική του αξία και φυσικά την δική του σημασία για το Κορακοβούνι στην πορεία των κοκκινόμαυρων στην εφετινή Α’ Αρκαδίας.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Η άλωση στης αλμυρές συνεχίζεται τζάμπα πήγαν τα πλάνα τής πενταετίας

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.