Κοπή πίτας στο παράρτημα του ΕΚΑΒ Τρίπολης (pics,vid)

Κοπή πίτας στο παράρτημα του ΕΚΑΒ Τρίπολης (pics,vid)

Ιανουάριος 26, 2019 - 19:12
0 σχόλια

Σε μία σεμνή τελετή το παράρτημα Τρίπολης του ΕΚΑΒ έκοψε, την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου, την Πρωτοχρονιάτικη του πίτα.

"Θα αρχίσω με τα μπράβο προς το προσωπικό που παρά το γεγονός πως είναι ελάχιστο καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες για να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες της περιοχής και να εξυπηρετήσει όλα τα περιστατικά για την διακομιδή των ασθενών.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως, όπως είπε ο Διευθυντής του Σταμάτης Μπακόπουλος οι κλήσεις το 2018, μόνο στο παράρτημα της Τρίπολης ξεπέρασαν τις 10χιλιάδες.

Και επειδή είμαι μάχιμος γιατρός ξέρω πολύ καλά την αγωνία και τον αγώνα αυτών των ανθρώπων, ενώ και όταν χρειάστηκε και εγώ για διάφορες περιπτώσεις να τους καλέσω ξέρω με τι αυταπάρνηση, ακόμα και υπό δύσκολες συνθήκες, ανταποκρίθηκαν.

Για να μπορεί κάποιος να ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο και κάτω από τις δύσκολες συνθήκες που τις περισσότερες φορές υπάρχουν στις διακομιδές των ασθενών, θα πρέπει να έχει καρδιά λέοντος, ψυχή σιδερένια και νεύρα τεντωμένα και για το λόγο αυτό, αξίζουν πολλά μπράβο και συγχαρητήρια στους εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ της Τρίπολης.

Προσπαθούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες παρόλο που είναι ελάχιστοι και το έργο τους είναι πολύ μεγάλο, αφού σχετίζεται με την υγεία και η άμεση μεταφορά του ασθενούς μπορεί να είναι ιδιαίτερα σημαντική για την πορεία της υγείας του ακόμα και για την ίδια τη ζωή του.

Εμείς ως Περιφέρεια όπου μπορούμε συνδράμουμε.

Εμείς ως Περιφέρεια είμαστε δίπλα και όπου χρειάζεται δίνουμε τη βοήθειά μας, όπως για την μεταφορά ενός τροχόσπιτου για τις ανάγκες των εργαζομένων αλλά και για την κατασκευή στεγάστρου.

Καλή χρονιά σε όλους και με λιγότερα περιστατικά!"

Ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας.

Ειδήσεις: 
Video: 

Κοπή πίτας στο παράρτημα του ΕΚΑΒ Τρίπολης


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.