Κοπή πίτας με μεγάλες προεκλογικές υποσχέσεις για τον Δημήτρη Παυλή και την παράταξή του (pics,vid)

Κοπή πίτας με μεγάλες προεκλογικές υποσχέσεις για τον Δημήτρη Παυλή και την παράταξή του (pics,vid)

Φεβρουάριος 25, 2019 - 21:03
51 σχόλια

Την πίτα της έκοψε η δημοτική παράταξη «Τρίπολη – Πρωτεύουσα του Μοριά» τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου στο αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου Τρίπολης. Από νωρίς φίλοι και υποστηρικτές της παράταξης με επικεφαλής τον δήμαρχο Τρίπολης Δημήτρη Παυλή κατέφθαναν στον χώρο και ο κ. Παυλής τους υποδεχόταν στην πόρτα και δεχόταν τις ευχές τους για καλή επιτυχία στις προσεχείς εκλογές.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την προβολή ενός βίντεο με πανοραμικές λήψεις της πόλης της Τρίπολης αλλά και του Δήμου, με στιγμιότυπα  από τη διοργάνωση διάφορων εκδηλώσεων επί δημαρχίας του κ. Παυλή, όπως το χορόδραμα για την επέτειο της Άλωσης της Τριπολιτσάς, και τις επισκέψεις του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Μετά το τέλος της προβολής, ο κ. Δημήτρης Λουκάς, αντιπρόεδρος της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης, ευχαρίστησε για την παρουσία του τους Μαρίνο Ρουσιά, εκπρόσωπο της κυβέρνησης, Γιώργο Ρουμελιώτη, περιφερειακό σύμβουλο, τον Πραχαλιά Γιώργο, υποψήφιο βουλευτή με το Κίνημα Αλλαγής, Γιάννη Αγγελάκο, πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Τρίπολης, Γιάννη Τρουπή, πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, Παναγιώτη Θεοδωρόπουλο (ΒΙΠΕ Τρίπολης), Γιώργος Δημητρόπουλο, Τριαντάφυλλο Σωτηρόπουλο, υποψήφιο με τον Γιάννη Μπουντρούκα στις περιφερειακές εκλογές, τον Άγγελο Κουτρουφίνη, πρόεδρο Ένωσης Στρατιωτικών Αρκαδίας, Μανδρώνη Κωνσταντίνο, εκπρόσωπο του ΚΤΕΛ Αρκαδίας, Κωνσταντίνα Καπογιάννη, εκπρόσωπο του Κινήματος Αλλαγής.

Χαιρετισμό απέστειλε ο βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Παπαηλιού.

Ακολούθησε η ευλογία της βασιλόπιτας από τους πατέρες Κυριάκο και Βενέδικτο, οι οποίοι έδωσαν επίσης τις ευχές τους, κόβοντας ένα μεγάλο κομμάτι για την Εκκλησία και προκαλώντας την ευθυμία του ακροατηρίου.

Ο κ. Παυλής, στη συνέχεια, έκοψε το δεύτερο κομμάτι για τον πρόεδρο του ΔΣ, για λογαριασμό, όπως είπε, όλων των παρατάξεων του Δήμου. Μετά, έκοψε από ένα κομμάτι για όλες τις Δημοτικές Ενότητες, και το τελευταίο για τους εργαζομένους του Δήμου Τρίπολης.

Μετά το τέλος της κοπής της πίτας, τον λόγο έλαβε ο δήμαρχος Τρίπολης, ο οποίος, ούτε λίγο ούτε πολύ, ισχυρίστηκε ότι ως τον Μάιο, που θα γίνουν οι εκλογές, θα έχει ανοικοδομήσει σχεδόν όλη την πόλη.

Ανεβαίνοντας στο βήμα, ο κ. Παυλής ευχαρίστησε τον κ. Λουκά που τον προλόγισε, και στη συνέχεια, απευθυνόμενος σε όλους, είπε ότι είναι συγκινητική η παρουσίαση του κόσμου στο κάλεσμα της παράταξής του. «Η παρουσία σας εδώ υποδηλώνει την αγάπη σας, αλλά και την αγωνία σας για να ξεφύγουμε από το τέλμα στο οποίο τόσα χρόνια βρίσκεται ο Δήμος μας».

Ακολούθως, είπε ότι δεν θα ωραιοποιήσει τίποτα στον λόγο του και ότι είναι υποχρεωμένος να πει αλήθειες που στενοχωρούν πολλούς, για τα προβλήματα που η δημοτική αρχή αντιμετωπίζει.

Προσπαθήσαμε να λύσουμε τα προβλήματα και να φέρουμε την ανάπτυξη που δικαιούται ο τόπος μας, αξιοποιώντας τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα.

Αναφέρθηκε στην παρατεταμένη οικονομική κρίση και ουσιαστικά απέδωσε σε αυτήν το γεγονός ότι το έργο της δημοτικής αρχής δεν ολοκληρώθηκε.

Μόνο κάποια έργα ΕΣΠΑ μπορούσαν να γίνουν, εφόσον είχαν σχεδιαστεί ως το 2013.

Μίλησε για περικοπές σε όλα τα επίπεδα και στο γεγονός ότι στα ταμεία του Δήμου έμπαιναν χρήματα μόνο για τη μισθοδοσία και τις βασικές λειτουργικές δαπάνες του Δήμου. Ο ίδιος υποστήριξε ότι ο Δήμος έκανε οικονομία και ότι μείωσε κατά 50% τις δαπάνες και ότι φρόντισε να γίνουν κοινωνικές δαπάνες και να στηρίξει εκείνους που υποφέρουν από ακραία φτώχεια.

Μετά, μίλησε για τις καθυστερήσεις στην υλοποίηση των έργων  του Δήμου για τη διαχείριση των αδέσποτων, για τη διαχείριση των απορριμμάτων και για όλα τα έργα που θα διευκόλυναν την καθημερινότητα των πολιτών. Ο κ. δήμαρχος ξεκαθάρισε ότι όλα αυτά τα ανέφερε όχι για να απολογηθεί, αλλά για να σκιαγραφήσει τα προβλήματα.

Αξιοποιήσαμε τις Υπηρεσίες του Δήμου και δώσαμε ελάχιστες μελέτες σε ιδιώτες.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε σε πόρους και χρηματοδοτήσεις που εξασφάλισε ο Δήμος από τον ΦιλόΔημο, το ΕΣΠΑ, το ΤΑΠΤοκ, ττο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Ο κ. Παυλής ανήγγειλε ότι θα παρουσιάσει όλο το έργο που έκανε τα τελευταία πέντε χρόνια σε μια αναλυτική παρουσίαση, και επιγραμματικά αναφέρθηκε με τη βοήθεια διαφανειών δράσεις για τον πολιτισμό για τις οποίες έχουν εξασφαλιστεί χρηματοδοτήσεις ύψους πάνω από 7 εκατ. ευρώ σε όλον τον Δήμο, δράσεις για τις αναπλάσεις κοινόχρηστων χώρων (που είτε εκτελούνται είτε βρίσκονται στη διαδικασία ανάδειξης αναδόχου) ύψους 5 εκατ. ευρώ, δράσεις παρέμβασης για τις 56 παιδικές χαρές του Δήμου, ύψους 350.000 ευρώ, προεγκρίσεις για την επισκευή σχολείων ύψους 4,3 εκατ. ευρώ, επισημαίνοντας ότι θα γίνουν ριζικές επισκευές και όχι μόνο «αλλαγές κουφωμάτων», δράσεις για τον αθλητισμό ύψους 3,5 εκατ. ευρώ στο σύνολο του Δήμου, και το εντυπωσιακό ποσό των 29 εκατ. ευρώ εγκεκριμένες ή προεγκεκριμένες μελέτες για την αγροτική οδοποιία.

Αν κάποια έργα δεν έχουν δημοπρατηθεί, ευθύνη έχουν οι εργολάβοι που βρίσκονται στα δικαστήρια.

Ο κ. Παυλής δεν σταμάτησε εδώ, και αναφέρθηκε σε εκείνους που τον κατηγορούν ότι δεν κλείνει τις λακκούβες:

Από τον επόμενο μήνα θα φτιάξουμε 60-80 δρόμους με νέους τάπητες και τις πέντε εισόδους της πόλης και όλα αυτά πριν από τις εκλογές.

Στο σύνολό της, η δαπάνη για τα έργα ασφαλτόσττρωσης θα ανέλθει σε 3,5 εκατ. ευρώ.

Μετά, αναφέρθηκε σε επενδύσεις στον τουρισμό, στην αναβάθμιση των κτιριακών υποδομών και στην απόκτηση μηχανημάτων έργου. Και, ασφαλώς, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα υπόγεια πάρκινγκ, επισημαίνοντας ότι δεν υπήρχε κυκλοφοριακή μελέτη και έτσι δεν ήταν δυνατόν να εφαρμοστεί η ελεγχόμενη στάθμευση. «Τώρα μπορούμε να προχωρήσουμε στη ρύθμιση της κυκλοφορίας της πόλης και να δημιουργήσουμε δύο μεγάλα πάρκινγκ, ένα στην Κάτω Αγορά και το δεύτερο στο Δικαστικό Μέγαρο σε χώρο πρασίνου που ανήκει στον Δήμο.» Μάλιστα, ο δήμαρχος ανακοίνωσε ότι με μισό ευρώ την ώρα, θα μπορεί να παρκάρει ο Τριπολίτης στα υπόγεια πάρκινγκ.

Ο κ. Παυλής ανακοίνωσε έργα ηλεκτροφωτισμού ύψους 3,3 εκατ. ευρώ σε ολόκληρο τον Δήμο, ενώ το πρόβλημα με τους καμένους λαμπτήρες θα λυθεί, αφού ο ανάδοχος θα είναι υποχρεωμένος να αλλάζει τους λαμπτήρες και όχι ο Δήμος.

Έχω συρθεί σε πάνω από 80 δικαστήρια για τα απορρίμματα. Το Μεγαβούνι είναι η μόνη λύση.

Τέλος, αναφέρθηκε στο έργο αποχέτευσης του Λεβιδίου και στο αρδευτικό της Τάκας, που μέσα στον Μάρτιο θα δοθεί η έγκριση και θα προχωρήσει ο Δήμος στον διαγωνισμό, αλλά και στις μελέτες για την πρόνοια και την κοινωνική πολιτική του Δήμου.

Επτά χιλιάδες εξακόσια άτομα είναι οι ωφελούμενοι του ΤΕΒΑ.

Συνολικά, ο δήμαρχος παρουσίασε έργα «έτοιμα» ύψους 147.900.594,40 ευρώ. «Τα λεφτά βγήκαν επί της ουσίας μετά τον Αύγουστο του 2017. Για αυτά, δεν κάναμε τίποτα;».

Ακολουθεί βίντεο

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην σελίδα μας στο Facebook

Video: 

ArcadiaPortal.gr Κοπή πίτας για τον Δημήτρη Παυλή και την παράταξή του


51 Σχόλια

ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ ΠΑΥΛΗΣ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ.ΑΦΑΝΤΟΣ Ο ΤΖΙΟΥΜΗΣ ΣΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ Ο ΤΣΙΑΜΟΥΛΟΣ

Αγκαλιά με τους Συριζαίους......μεγάλη η κινητοποίηση να έρθει κόσμος....άδεια καθίσματα....

Ούτε ένα αμφιθέατρο 250 ατόμων δεν μπόρεσες να γεμίσεις Ξεφτίλα.

ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΔΕΝΕΧΕΙ ΞΑΝΑΑΚΟΥΣΘΕΙ. ΣΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΡΑΜΥΘΑΔΕΣ ΓΑΙΥΟ ΗΤΑΝ 3 ΚΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ

Τα έργα που αναφέρθηκαν στους πίνακες ήταν όλα έργα της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ. Κύριε ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑ πάρτε θέση...

Οι συριζαίοι με πολιτικά είναι σαν τα αδέσποτα αλλά με μισθούς και συντάξεις. Μη χάσεις την ευκαιρία!

Στο σινεμά για τον Παναρκαδικό ήταν περισσότερος κόσμος. Ούτε τρίτος δεν βγαίνεις Μητσιο

Ο δήμαρχος που δεν έχει ρίξει ούτε ένα μέτρο άσφαλτο ούτε ένα μέτρο αμμοχάλικο, μιλάει για ανάπτυξη.

ΟΣΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΓΥΡΟΛΟΓΟΙ

Δεν φτιάχνει τις λακκούβες βρε ταγάρια γιατί έχει ήδη παραγγείλει ιπτάμενα χαλιά... Που να ξέρετε εσείς...

Σας γλεντάει ο Παυλής παπαγαλάκια!! Αν φορέσετε τα γυαλιά σας και δείτε καλα τις φωτο θα καταλάβετε οτι ο μητσαρας θα ειναι σίγουρα στον δεύτερο γύρο και απο θέση ισχύος!! Και...μην ξεχάσω...ακομα δεν εχετε δει τιποτα!! Θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις...

εσείς εκεί στις πρώτες σειρές, ντροπή σας! πώς θα τολμήσετε αύριο να ζητήσετε την ψήφο των τριπολιτών, όταν γλείφετε εκεί που φτύνετε; τι πήγατε να κάνετε στην πίτα του παυλή; δημόσιες σχέσεις με το δήμαρχο που κατέστρεψε κατά γενική ομολογία την πόλη; θα έπρεπε να ντρέπεστε όλοι σας, παράγοντες και παραγοντίσκοι της ισορροπίας και της συμφοράς

Δήμαρχε τον ήπιαμε .....δεν πειράζει θα τα φτιάξει ο επόμενος δήμαρχος ...θα σαι μέσα και συ να βοηθήσεις αλλά όχι σα Δήμαρχος αλλά σαν καθαρίστρια...

200 ψήφους στα χωρια και 300 μεσα στην Τριπολη θα τους παρει.Ουτε δημοτικός σύμβουλος δεν θα βγει

Δεν μπορω αλλο τον χρυσαυγιτη με την αντιστασιακη συνταξη να το παιζει παραγοντας,αλλα ερχονται εξελίξεις συντομα γιατι παραεγινε!

23:25 Έλα κι εσύ μαζί του με την όπισθεν να μας γλεντήσετε, για να συνηθίζετε το μάρκαλο στις εκλογές. Πού ξέρεις, μπορεί να σου αρέσει και να το ζητάς συνέχεια

ετσι μπραβο μητσαρα,εχουν αρχισει και κλαινε και βαζουν τα παπαγαλακια να γραφουν,ειδαν ολο το λαο και κατι τους επιασε,παμε δυνατα για τη δευτερη 6ετια ,εχει να πεσει κλαμαααααααααα

α ρε Μητσαρα, τους εχεις κανει να παραμιλανε!!! και που να δουνε αυτα που τους ετοιμαζεις...!!! ψαξτε τους τριτοτεταρτους!!

@08:35 Ποια παπαγαλάκια ρε καραγκιόζη; Γιατί, δεν την είδαμε με τα μάτια μας την εκδήλωση; Όποιοι γράφουν δηλαδή εναντίον του Παυλή πρέπει να είναι υποχρεωτικά παπαγαλάκια κάποιου άλλου; Τότε και συ είσαι παπαγαλάκι του Παυλή, ε; Και για ποιο "λαό" μιλάς ακριβώς ρε τούβλο; Λαό το θεωρείς εσύ αυτό; Τα άδεια καθίσματα τα είδες; Και ποιος σου είπε ότι όλοι όσοι ήταν στην εκδήλωση θα ψηφίσουν τον Παυλή; Βλακόμουτρο, ε βλακόμουτρο! Κοίτα τώρα να αρχίσεις να δοκιμάζεις τα καλσονάκια σου, για να σου γλιστρήσει πιο εύκολα στις εκλογές και να μην τσούξει πολύ και τα υπόλοιπα θα τα βρούμε...

9.28 ποσο τσουζει ,φαινεται ,ερε το βραδυ των εκλογων θα τσουξει περισσοτερο,σκουξτε κι αλλο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Με χιλια παρακαλια καταφερες και μαζεψες 100 νοματεους. Ο Παρουλης φιλησε κατουρημενες ποδιες μπας και το γεμησει το αμφιθεατρο! Ματαια ομως! Οσο για τις αληθειες που λες, μας τις ειπες 5 χρονια τωρα! Θυμασαι τις συναντησεις με τον Υπουργο που ομως ελειπε στο εξωτερικο? ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΡΕ ΜΗΤΣΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟΣ. ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΡΕ ΜΗΤΣΑΡΑ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΕΤΣΙ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ. ΑΧΡΗΣΤΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΚΟΥΒΑΣ!

12:03 Έχω μάθει ότι σ' αρέσει να σου τη δίνουν και να την αρπάζεις..την ευκαιρία. Τώρα στις εκλογές λοιπόν που θα στη δώσουν, μην την αφήσεις να περάσει ανεκμετάλλευτη..Άρπαξέ την γερά..Την ευκαιρία εννοώ..Ατιμούλη, πώς τις αρπάζεις στον αέρα και τρελαίνεσαι..Πάντα για τις ευκαιρίες μιλάω, έτσι; Ξέρεις εσύ..

Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Εντεταλμένος μεγάλων έργων απόντες απο την κοπή πίτας τι συμβαίνει αραγε;

Εμαθε ο Μήτσος οτι άνοιξε το τριώδιο και το τερμάτισε με 561 "ΘΑ". ΠΕΝΤΕ ολόκληρα χρόνια τις βασεις εβαζες ρε Μητσιο; Δηλαδή αν είχες να διαχειριστείς μια Περιφέρεια ή κανέναν μεγαλύτερο Δήμο μία δεκαετία την ήθελες για να θέσεις τις βάσεις. Βρε ούστ!!!

Yπάρχει μία θεωρία που λέει οτι κάποιος προκειμένου να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη και να καλύψει τις πομπές του θα σου υποσχεθεί τον ουρανό και τα άστρα. Δεν ξέρω εσείς τι λέτε;

Γιατί ρε παιδια που είναι το παράξενο δεν σας καταλαβαίνω..αφού έγιναν έργα στην πόλη και όντως υπήρξε ανάπτυξη..ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Αυτό ακριβώς..λες και ο κόσμος είναι στραβός..δεν βλέπει τι έχει γίνει στην πόλη και τι όχι.. και κυρίως δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι τα αυτοκίνητα κοντεύουν να σπάσουν από τις πολλές λακκούβες

Σελίδες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.