Κοπή πίτας από τον Σύλλογο των Απανταχού Δοξιωτών (pics,vid)

Κοπή πίτας από τον Σύλλογο των Απανταχού Δοξιωτών (pics,vid)

Ιανουάριος 17, 2017 - 16:33
0 σχόλια

Εκδήλωση για κοπή πίτας από τον Σύλλογο των Απανταχού Δοξιωτών στην Αθήνα.

Μία εκδήλωση με μεγάλη συμμετοχή από τους κατοίκους του χωριού και το σημαντικότερο με συμμετοχή όχι μόνο μεγάλων αλλά και νέων ανθρώπων.

Ο αντιπεριφερειάρχης Βαγγέλης Γιαννακούρας ανέφερε:

"Ο Σύλλογος των απανταχού Δοξιωτών είναι ένας αξιόλογος σύλλογος, που προσπαθεί για την διατήρηση των δεσμών με τα πάτρια εδάφη και το ιστορικό και μαρτυρικό χωριό της Δόξας.

Με πολλούς από τους κατοίκους με συνδέουν μακροί δεσμοί και με μεγάλη χαρά αποδέχθηκα την πρόσκληση για την εκδήλωση του Συλλόγου.

Με τα πενιχρά οικονομικά που έχουμε και σε δύσκολους καιρούς, με πολλές απαιτήσεις από όλα τα χωριά, προσπαθούμε ως Περιφέρεια Πελοποννήσου-ΠΕ Αρκαδίας, να κάνουμε από κάτι σε κάθε περιοχή της Αρκαδίας μας.

Να υλοποιήσουμε υποδομές και έργα που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των κατοίκων και ταυτόχρονα θα δημιουργήσουν εκείνες τις προϋποθέσεις για την πολυπόθητη ανάπτυξη.

Στη Δόξα έχουμε προγραμματίσει (υπάρχουν μελέτες και εγκεκριμένοι προϋπολογισμοί) την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης που είναι από αμίαντο και την βελτίωση του συνδετήριου δρόμου με την ΕΟ Τρίπολης-Πύργου, ο οποίος έχει υποστεί ζημιές."

Ειδήσεις: 
Video: 

Χαιρετισμός στην εκδήλωση του Συλλόγου Δοξιωτών στην Αθήνα


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.