Κόντρα Αλέξη - Κυριάκου στο Twitter με αφορμή το ποδόσφαιρο και την... ΕΛΣΤΑΤ

Κόντρα Αλέξη - Κυριάκου στο Twitter με αφορμή το ποδόσφαιρο και την... ΕΛΣΤΑΤ

Μάρτιος 09, 2017 - 20:25
4 σχόλια

Ο Πρωθυπουργός και ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης ερίζουν για την επική πρόκριση της Μπαρτσελόνα στα προημιτελικά του Champions League, η οποία, ενώ στο πρώτο ματς είχε χάσει 4-0 από την Παρί Σεν Ζερμέν, άφησε άφωνο τον πλανήτη.

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 6-1, βάζοντας 3 γκολ στα τελευταία λεπτά, και ο Αλέξης Τσίπρας «την είπε» στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος μέσω της σελίδας του στο Facebook, δεχόμενος σχετική ερώτηση από πολίτη, είχε δηλώσει ότι «έβλεπε» νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Πρωθυπουργός έγραψε στο Twitter:

«Τελικά, @kmitsotakis η PSG θα κερδίσει το Champions League όσο και η ΝΔ τις επόμενες εκλογές».

«Καλά, μια λάθος πρόβλεψη για το Champions League έκανα, δεν έχασα και τα αποτελέσματα της ΕΛΣΤΑΤ…»,, απάντησε ο Κυριάκος, αναφερόμενος στα στοιχεία για ύφεση στο τέταρτο τρίμηνο του 2016, που ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ, την ώρα που ο πρωθυπουργός μιλούσε για αλλαγή σελίδας.
 

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Ο Αλέκσης προβλέπει τις αποφάσεις του ΣτΕ και νομοθετεί ανάποδα για σας ξεμπροστιάσει φιλελέρες

Ο κ. Κούλης θυμήθηκε τους συνεργάτες του, δεν τους θέλουμε κύριε αυτοί μας πήγαν στα μνημόνια και εμείς κάπου πρέπει να τους στείλουμε!

@ 10.18 μνημόνιο σημαίνει υπενθύμιση πως πληρώνεις με δανεικά μισθούς κοπρόσκυλων που φορτώθηκαν με ρουσφέτια στο δημόσιο

k.15.36 καταφέρεσαι πάντα εναντίον του δημοσίου και ξεχνάς τις επιδοτήσεις που έπαιρναν χρόνια και χρόνια οι φίλοι σου οι ιδιώτες (δανεικά και αγύριστα και φυσικά φευγάτα από Ελλάδα) αλλά και οι επιδοτήσεις που έπαιρναν κάποιες κατηγορίες ιδιωτών π.χ. αγρότες, αυτοκινητιστές, βιοτέχνες κ.λ.π. συντεχνίες! (θυμήσου πακέτα Delor-Sander-ΕΣΠΑ,ποιος τα έπαιρνε και ποιος τα παίρνει; φυσικά όχι το Δημόσιο αλλά οι Ιδιώτες για τους οποίους δεν λες λέξη! ξέρεις κάτι εσύ;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.