Κωνσταντόπουλος και Μανιάτης 16 χρόνια πριν κάτω από τα δοκάρια του Παναρκαδικού

Κωνσταντόπουλος και Μανιάτης 16 χρόνια πριν κάτω από τα δοκάρια του Παναρκαδικού

Φεβρουάριος 10, 2022 - 18:14
1 σχόλια

Ο Γιάννης Κωνσταντόπουλος με αφορμή  την επιστροφή του στο γήπεδο του Παναρκαδικού στον αγώνα Κυπέλλου με την Τεγέα φέρνει ξανά στο νου του το πέρασμα του από το ιστορικό «τριφύλλι» της Τρίπολης με μια τόσο ιδιαίτερη φωτογραφία.

16 ολόκληρα χρόνια πριν το 2006 όπως βλέπουμε και στο επίμαχο κλικ μαζί με έναν ακόμα από τους κορυφαίους Αρκάδες κίπερ της προηγούμενης δεκαετίας τον Κώστα Μανιάτη οι δύο τους συμπαίχτες όντας το 1-2 στην θέση του τερματοφύλακα του Παναρκαδικού.

Τα λόγια δε που συνοδεύουν την φωτογραφία βγαλμένα από την ρομαντικότητα που διακρίνει τον Γιάννη Κωνσταντόπουλο ο οποίος συνεχίζει στα Αρκαδικά γήπεδα βαδίζοντας στην τέταρτη δεκαετία της ζωής του σε αντίθεση με τον Κώστα Μανιάτη που εδώ και αρκετά χρόνια έχει κρεμάσει τα γάντια.

Αναλυτικά το post του Γιάννη Κωνσταντόπουλου

Με τον φίλο μου και συμπαίκτη Κώστα Μανιάτη στον Παναρκαδικό το 2006 τότε που βρέχαμε το τέρμα στην μικρή περιοχή για να μπορούμε να κάνουμε ατομική προπόνηση στο χωμάτινο γήπεδο!! Αλλά πέφταμε σαν να ήταν χορτάρι φυσικό ωραία χρόνια!!

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Και?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.