Κωνσταντινόπουλος: Σε λίγο ο Τσίπρας θα τσακώνεται με τον Σαμαρά για το πόσο καλό είναι το μνημόνιο

Κωνσταντινόπουλος: Σε λίγο ο Τσίπρας θα τσακώνεται με τον Σαμαρά για το πόσο καλό είναι το μνημόνιο

Φεβρουάριος 06, 2015 - 11:19
11 σχόλια

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, ο βουλευτής Αρκαδίας της Νέας Δημοκρατίας σχολίασε τις δηλώσεις τόσο του υπουργού Οικονομικών όσο και του Πρωθυπουργού της χώρας σε σχέση με το πρόγραμμα σταθερότητας, αλλά και τη θέση την οποία εξέφρασε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του ότι «παραλάβαμε χάος και παραδώσαμε χώρα», σε σχέση με τις μεταρρυθμίσεις στις οποίες προχώρησε η κυβέρνησή του ακολουθώντας το μνημόνιο -μνημόνιο που προτίθετο να σκίσει πριν από λίγους μήνες.

«Σε λίγο ο κ. Τσίπρας και ο κ. Σαμαράς θα τσακώνονται για το πόσο καλό είναι το μνημόνιο! Άλλωστε, και οι δύο έχουν κοινό αντιμνημονιακό παρελθόν!», έγραψε ο κ. Κωνσταντινόπουλος στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, με σκωπτικό ύφος.

Συγκεκριμένα, ο κ. Τσίπρας στη χθεσινή πρώτη συνεδρίαση του κυβερνητικού συμβουλίου είπε μεν ότι η κυβέρνηση δεν θα υπαναχωρήσει σε τίποτε, ωστόσο δήλωσε ότι δεν απορρίπτεται το πρόγραμμα διάσωσης στο σύνολό του, ενώ και ο Γ. Βαρουφάκης σε δηλώσεις του στο πλαίσιο της συνάντησής του χθες με τον Γερμανό υπ. Οικονομικών Β. Σόιμπλε ανέφερε ότι η ελληνική κυβέρνηση συμφωνεί κατά ένα ποσοστό 67%-70% με το πρόγραμμα. Ως προς τον κ. Σαμαρά, τώρα, ο πρώην πρωθυπουργός είχε δηλώσει ότι θα έσκιζε το μνημόνιο λίγους μήνες νωρίτερα.

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος επέλεξε με αυτόν τον τρόπο να σχολιάσει το πόσο κοντά, κατά την άποψή του, βρίσκονται οι θέσεις των δύο ανδρών σε σχέση με το μνημόνιο.
 


11 Σχόλια

Ποσο μικροπρεπεις γινεται καποιος οταν χανει την κουταλα? Βλεπε Σαμαρα και τον Οδυσσεα..

Με δάσκαλο το Βενιζέλο, με θητεία στην κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Αντωνάκη που γυαλίζει το μάτι του, τέτοια πιστεύει και τέτοια λέει. Δεν πειράζει.

Και εσύ θα γίνεις πρόεδρος στο 2 %και θα πίνεις σαλεπι στην Ερμού και θα πίνεις καφέδες με τους αγραμματους που έφτιαξες με πουρο

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΙΑΤΊ ΣΕ ΕΘΝΙΚΌ ΕΠΊΠΕΔΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ

ΠΕΣΤΑ ΓΙΑΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΝ ΘΕΡΜΟ .ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΑΝ ΝΔ -ΠΑΣΟΚ ΕΦΤΑΝΑΝ 90 % .ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝ ΗΤΑΝ ΛΑΜΟΓΙΑ Η ΒΛΑΚΕΣ .ΑΝ ΗΤΑΝ ΒΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΛΟΓΟΥ .ΑΝ ΗΤΑΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ............................................ΒΡΗΚΑΝ ΝΕΑ ΦΩΛΙΑ ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΧΘΟΥΝ ????????????? ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ .

Ποσο ακομα πιο χαμηλα μπορεις να πεσεις?????Στις επομενες εκλογες σκεψου και τις δημοτικες,μηπως σε συμφερει?Οι ψηφοφοροι σου θα σου εξασφαλισουν μια καλη θεση Δημοτικου συμβουλου...γιατι βουλευτης ΠΑΠΑΛΑΑΑΑΑΑ.

Εχεις την εντυπωση οτι ξεχασαμε το ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ που βροντοφωναξες στην Βουλη????Και μιλας τωρα για αντιμνημονιακους ΕΣΥ? Κριμα τα νιατα και την ομορφια σου ...κριμα το μποι σου καλε!!!!Αντιμνημονιος εμιλησε χαχαχαχαχα

Διαβάζω στο www.in.gr: "H εταιρεία διαχείρισης αεροδρομίων Fraport αναμένει ότι η νέα κυβέρνηση θα τηρήσει τη συμφωνία ύψους 1,4 δισ. δολαρίων για τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια, δήλωσε ο οικονομικός της διευθυντής, σύμφωνα με το Reuters." Η εταιρεία κατά τύχην είναι γερμανική. Επίσης, "Σε συνέντευξή του στη γερμανική οικονομική εφημερίδα Boersen-Zeitung, ο Ματίας Τσάισανγκ δήλωσε επίσης ότι η Fraport πιστεύει ότι μία ενδεχόμενη έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ θα είναι επωφελής μακροπρόθεσμα για την ελληνική οικονομία, καθώς θα ενισχύσει τον τουρισμό." Ο ρόλος μας είναι να κάνουμε τα γκαρσόνια. Για μια τέτοια δουλειά δεν χρειάζονται πολλά προσόντα, ούτε πτυχία ακόμα και από τη Ρουμανία. Άντε Οδυσσέα, είσαι εξασφαλισμένος, ο αρχηγός σου θα σου δώσει και συστατική επιστολή γεμάτη επαίνους ("ποτέ δε λέει όχι το παιδί").

Λυπάμαι πολύ για την μικροπρέπεια σου είσαι ένας απο αυτούς που οικοδομησανε την ΛΑΜΟΓΙΟΚΡΑΤΙΑ αγαπητέ Οδυσσέα δεν διαφέρεις σε τίποτα απο τα υπόλοιπα Λ.............ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ.

Δεν πας καλύτερα στην ΝΔ μήπως και σωθείς αφού τα ίδια πίστευετε έτσι κι αλλιώς

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.