Κωνσταντινόπουλος κατά Ραγκούση για τα περί συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ

Κωνσταντινόπουλος κατά Ραγκούση για τα περί συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ

Μάιος 07, 2018 - 10:41
3 σχόλια

Με τον Γιάννη Ραγκούση τα έβαλε ο βουλευτής Αρκαδίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος με ανάρτησή του στο Facebook. Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες είχε καταφερθεί εναντίον του Ευάγγελου Βενιζέλου με αφορμή το ζήτημα της αναδοχής από τα ομόφυλα ζευγάρια.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής Αρκαδίας έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

Το «παραμύθι» διοργανώνω εκδηλώσεις για να καταλήξω στα ψηφοδέλτια άλλου κόμματος χιλιοπαιγμένο! Δυστυχώς κάποιοι ψάχνουν κόμμα για να τους εκλέξει και όχι κόμμα για να εκλεγούν!

Και ολα αυτά, με αφορμή τη χθεσινή εκδήλωση που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του πρώην υπουργού του ΠαΣοΚ Γιάννη Ραγκούση στην οποία παραβρέθηκαν πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ: ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ξυδάκης, υπό τον τίτλο «Το μέλλον της προοδευτικής παράταξης στην Ελλάδα και την Ευρώπη», όπου ο κ. Ραγκούσης τάχθηκε υπέρ του διαλόγου και της συνδιαμόρφωσης κοινών πρωτοβουλιών ανάμεσα στο Κίνημα Αλλαγής και στον ΣΥΡΙΖΑ, κάτι με το οποίο διαφωνεί κάθετα ο κ. Κωνσταντινόπουλος.

 

 


3 Σχόλια

Προτιμότερη η εκδήλωση μπροστά στους πολίτες παρα η παραπληροφόρηση, οι ανοησίες, οι αυτοσχεδιασμοί σου, τα φτηνά προσωπικά σχόλια, τα γελοία δελτία τύπου και τα ...fake news! Άλλωστε δεν έχεις ούτε αντιπολιτευτική κομματική τακτική, δεν εκφράζεις τίποτα και υπάρχουν και άλλοι που εκφράζουν τις αρχές της παραταξης μας στην Αρκαδια! Υπομονή και ψυχραιμία...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.