Κωνσταντινόπουλος: Επιτέλους το έργο ύδρευσης στα Πούλιθρα ξεκινά!

Κωνσταντινόπουλος: Επιτέλους το έργο ύδρευσης στα Πούλιθρα ξεκινά!

Ιανουάριος 14, 2019 - 12:40
0 σχόλια

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Βουλευτής Αρκαδίας και επικεφαλής του Τομέα Ανάπτυξης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την υπογραφή της σύμβασης για την υλοποίηση του έργου αναβάθμισης δικτύου ύδρευσης της Τοπικής Κοινότητας Πουλίθρων Δήμου Νότιας Κυνουρίας. Το έργο, που αποτελούσε μακροχρόνιο αίτημα των κατοίκων, εντάχθηκε στο ΠΔΕ με προϋπολογισμό 462.420 ευρώ κατά τη θητεία του κ.Κωνσταντινόπουλου ως Υφυπουργού Ανάπτυξης το 2014.

Χρειάστηκε να περάσουν περισσότερα από τέσσερα χρόνια, και ύστερα από αρκετές κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις και προσπάθειες του κ.Κωνσταντινόπουλου, ξεκινά επιτέλους η υλοποίηση του έργου. «Ελπίζω να μην υπάρξουν άλλες καθυστερήσεις, ώστε το έργο να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό, για να αντιμετωπισθούν τα προβλήματα των κατοίκων», αναφέρει ο Βουλευτής Αρκαδίας.

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος
Ιατρός Ακτινολόγος
Βουλευτής Αρκαδίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ)


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.