Επικαιρότητα

Latest

Τίμησαν την μνήμη του Λαγκαδινού μπουρλοτιέρη Ιωάννη Θεοφιλόπουλου (pics)

Τα κυκλοφοριακά προβλήματα (λόγω Ημιμαραθώνιου στην Αθήνα) και η βροχή, δεν εμπόδισαν τους πατριώτες να δώσουν το παρόν στην προγραμματισμένη καταστατική εκδήλωση του Συνδέσμου μας, στην Ηλιούπολη, προς τιμήν του Λαγκαδινού Ήρωα του ’21, Ιωάννη Θε

Περισσότερα

Ένταξη νέων ειδικοτήτων στα Τμήματα Μαθητείας από το σχολικό έτος 2018-19

Με απόφαση του Υφυπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Δ.
Περισσότερα

Πρώτα ..κοιμήσου

Πολλές φορές συλλαμβάνω τον εαυτό μου όταν με ρωτάνε ποιες είναι οι γενικές υγιεινές διατροφικές συμβουλές, να μη συμπεριλαμβάνω μέσα σε αυτές πράγματα ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ για τη ζωή και τη συνολική μας υγεία.

Περισσότερα

Η γιορτή του μπάσκετ στην Τρίπολη θα συνδέσει παρελθόν, παρόν και μέλλον

Η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και με την χορηγία της εταιρείας A-Farm, διοργανώνει την Κυριακή 25 Μαρτίου το 2ο All Star Game της Α’ ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο Τρίπολης στις 6 μ

Περισσότερα

Επτά συλλήψεις στην Αρκαδία

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκε χθες (21.3.2018), εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Περισσότερα

Οι διαιτητές των αγώνων Παναρκαδικού και Λεωνιδίου

Ορίσθηκαν οι διαιτητικές τριάδες των αναμετρήσεων για την 21η αγωνιστική των αναμετρήσεων του 5ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Περισσότερα

Πόλεμος και Ειρήνη

Σκίτσο του Γιώργου Καπράνου

Περισσότερα

Σαν τις παραλίες της Τρίπολης... δεν έχει!

Έχει θάλασσα η Τρίπολη; Μάλλον ναι, τουλάχιστον για τους υπευθύνους της εταιρίας που θα αναλάβει την προ-μελέτη για τη διαχείριση των απορριμμάτων του Δήμου Τρίπολης με εκείνο το πολυδιαφημισμένο από τον Δήμο «μηδενικό κόστος - μηδενικό υπόλειμμα»

Περισσότερα

Poll: Πρωτάθλημα χωρίς αγώνες με ομάδες δίχως άδειες!

Τα φοβερά και τρομερά συνεχίζονται στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου καθώς μετά την διακοπή της superleague για καταστάσεις που ευθύνονται συγκεκριμένοι άνθρωποι αλλά την πληρώνουν όλες οι ομάδες, ήρθε και η απόφαση σύλλογοι χωρίς άδεια να μην υπ

Περισσότερα

Στον Δήμο Γορτυνίας το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Αρκαδίας

Την Πέμπτη 22-3-2018, το Προεδρείο του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Αρκαδίας θα επισκεφθεί τον ΔΗΜΟ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ, για να ενημερώσει και να ενημερωθεί από τους συναδέλφους για θέματα που τους απασχολούν.

Περισσότερα

Σελίδες