Το κολυμβητήριο του ΔΑΚ στη διάθεση της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Το κολυμβητήριο του ΔΑΚ στη διάθεση της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Απρίλιος 17, 2018 - 13:43
0 σχόλια

Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης ανακοινώνει ότι κατόπιν Αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου από 19-04-2018 μέχρι την  20-06-2018  και για τις ημέρες από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή  και από ώρες 08:00-14:00 θα γίνεται χρήση του κολυμβητηρίου  από την πρωτοβάθμια εκπαίδευση για τη διεξαγωγή του αντικειμένου κολύμβησης στο πλαίσιο του μαθήματος Φυσικής Αγωγής σχολικού έτους 2017-2018.

Παράλληλα οι αθλητές των συλλόγων που δραστηριοποιούνται στο κολυμβητήριο κατά τις ώρες που γίνονται τα σχολικά μαθήματα  θα μπορούν να κάνουν χρήση σε αυτό  μέσω των συλλόγων τους εφ όσον  καταθέσουν υπεύθυνη δήλωση   ότι θα έχουν ευπρεπή παρουσία και δεν θα χρησιμοποιούν τα αποδυτήρια όσο βρίσκονται μαθητές μέσα σε αυτά 

Επιπροσθέτως οι αθλητικοί σύλλογοι θα υποβάλλουν  ονομαστική κατάσταση των μελών τους που θα κάνουν χρήση κολυμβητηρίου τις ώρες αυτές. 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΤΟΥ ΝΠΔΔ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΡΑΛΗΣ       


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.