Κόλλησαν στο μηδέν: ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης 0-0

Κόλλησαν στο μηδέν: ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης 0-0

Μάρτιος 14, 2015 - 21:22
3 σχόλια

Από έναν βαθμό πήραν ο ΠΑΟΚ και ο Αστέρας μιας και ο αγώνας στην Τούμπα ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ. Το 0-0 ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα μιας και καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό της και να φτάσει σε ένα γκολ. Με 10 παίκτες ολοκλήρωσε το παιχνίδι ο ΠΑΟΚ μιας ο Κάτσε είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε στο 80’.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες προσπάθησαν να δώσουν ρυθμό στο παιχνίδι όμως καμία δεν κατάφερε να βγάλει την μεγάλη ευκαιρία μπροστά από την αντίπαλη εστία. Στο 11’ ο Μακ βγήκε στην επίθεση και προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Θεοδωρόπουλου όμως ο Ζησόπουλος κατάφερε και τον έκοψε πριν γίνουν πιο επικίνδυνα τα πράγματα. Στο 15’ ο Ζησόπουλος ήταν και πάλι ο παίκτης που έκοψε την επίθεση του ΠΑΟΚ, με τον ποδοσφαιριστή του Αστέρα να κόβει την ωραία κάθετη πάσα του Γκολάσα προς τον Περέιρα. Στο 16’ και πάλι ο Μακ προσπάθησε να απειλήσει την άμυνα του Αστέρα όμως κόπηκε την τελευταία στιγμή. Στο 18’ ο Μάσα έπιασε ένα πολύ καλό σουτ από την ύψος της περιοχής, όμως ο Ιτάνζ έδιωξε σε κόρνερ. Η τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου ήταν για τον ΠΑΟΚ. Ο Μακ γύρισε την μπάλα όμως ο Αθανασιάδης έκανε κακό κοντρόλ και δεν κατάφερε από πολύ καλή θέση να ανοίξει το σκορ.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι βρέθηκαν μια ανάσα από το γκολ όμως ο  Θεοδωρόπουλος στο 48’ έκανε εξαιρετική απόκρουση στο σου του Μακ από πολύ κοντά. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μια «αντιγραφή» του πρώτου μιας και καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να κάνει το κάτι παραπάνω. Ο Κάτσε στο 74’ προσπάθησε να νικήσει τον Θεοδωρόπουλο όμως ο τερματοφύλακας του Αστέρα μπλόκαρε την μπάλα. Στο 80’ ο Κάτσε πήρε δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες κάτι που δεν εκμεταλλεύτηκε ο Αστέρα και έτσι το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος. 

Γήπεδο: Τούμπας

Διαιτητής: Σταύρος Τριτσώνης (Αθηνών)

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Ρατς, Βίτορ, Κόστα, Σκόνδρας, Μακ, Γκολάσα (87' Κίτσιου), Κάτσε, Νομπόα, Περέιρα (56' Σαλπιγγίδης), Μακ (80' Τζιόλης), Αθανασιάδης.

Αστέρα Τρίπολης: Θεοδωρόπουλος, Παντελιάδης, Γκοϊάν, Ζησόπουλος, Λούι, Μουνάφο (90'+2' Κουρμπέλης), Ιγκλέσιας, Μάσα, Ρόλε (77' Πάρα), Γιαννώτας (70' Μπαντιμπανγκά), Μπαράλες

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

-Μπαράλες, Ρόλλε και Γιαννιώτας δεν απέδωσαν το αναμενόμενο , αν ήσαν στις καλές τους θα μπορούσαμε με άνεση και το διπλό στη θεσσαλονίκη !!

Ρε παιδιά τί θα γίνει με τον Μπαντιμπαγκά ?? Ολο ολίγον από ψητό είναι κάθε φορά !! Ανθρακες τελικά ο θησαυρός !!

Παρά την μεγάλη κατοχή μπάλας, δεν μπόρεσε η ομάδα να εκμεταλλευτεί αυτό το πλεονέκτημα !! Χωρίς νεύρο χωρίς ψυχή, λές και ότι πήγε αποκλειστικά για το Χ !

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.