Κοιτάει Ρισβάνη ο Αστέρας

Κοιτάει Ρισβάνη ο Αστέρας

Ιούλιος 05, 2017 - 09:44
1 σχόλια

Ο Σπύρος Ρισβάνης αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό ωστόσο δεν μπόρεσε να πείσει τον Μπέσνικ Χάσι με τον νέο προπονητή του των ερυθρολεύκων να τον αφήνει εκτός αποστολής από τα προσεχή φιλικά των Πειραιωτών στο Βέλγιο.

Το γεγονός αυτό φέρνει τον 23χρονό κεντρικό αμυντικό να αναζητά ομάδα για την νέα αγωνιστική χρονιά δεδομένου ότι δεν υπολογίζεται από τον Ολυμπιακό με τα δημοσιεύματα να βάζουν και τον Αστέρα Τρίπολης στο κόλπο.

Όπως προκύπτει τις τελευταίες ώρες ο Ολυμπιακός σκοπεύει να παραχωρήσει τον Σπύρο Ρισβάνη σε ομάδα του Βελγίου η της Ολλανδίας ενώ σχετικά με τις εγχώριες ομάδες ο Αστέρας Τρίπολης γλυκοκοιτάζει την περίπτωση του νεαρού υψηλόσωμου αμυντικού.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Άμα προσκυνήσει το Μαρινάκη και παρακαλέσει στα γόνατα μπορεί ο μεγαλόψυχος πρόεδρός μας κάτι να κάνει.Βλέπετε ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ πάντα είναι υπέρ των αδυνάτων.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.