Κοινή γραμμή της αντιπολίτευσης στο ΔΣ Τρίπολης;..

Κοινή γραμμή της αντιπολίτευσης στο ΔΣ Τρίπολης;..

Σεπτέμβριος 25, 2019 - 13:24
4 σχόλια

Αίσθηση έχει προκαλέσει το πνεύμα συναίνεσης που επέδειξαν, κόντρα στους συνήθεις... ρόλους τους, οι κκ. Γιάννης Σμυρνιώτης, Νίκος Τσιαμούλος και Δημήτρης Παυλής, με αφορμή τον ορισμό εκπροσώπων στα νομικά πρόσωπα και στις Επιχειρήσεις του Δήμου Τρίπολης.

Χθες σε πλήρη αρμονία μεταξύ τους, ψήφιζε ο ένας τις προτάσεις του άλλου. Ο κ. Σμυρνιώτης, μάλιστα, μιλώντας στη Δημοτική Ραδιοφωνία την Τετάρτη είπε ότι είναι λογικό να υπάρχει συναίνεση όταν υπάρχουν παρατάξεις που εκπροσωπούν μεγάλο αριθμό πολιτών για να προταθούν κάποιοι άνθρωποι.

Το ερώτημα είναι: Πού θα οδηγήσει αυτή η διαφαινόμενη... «συμπόρευση» την παράταξη του κ. Σμυρνιώτη, ο οποίος όλα τα προηγούμενα χρόνια ήταν λάβρος εναντίον του κ. Παυλή;

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί ότι, όταν ζητήθηκε από τον κ. Τζιούμη να οριστούν εκπρόσωποι από την αντιπολίτευση στις αναπτυξιακές εταιρίες και στα νομικά πρόσωπα, ο ίδιος απάντησε ότι οι άνθρωποι που θα εκπροσωπήσουν τη δημοτική αρχή πρέπει να βρίσκονται σε σύμπνοια με τη δημοτική αρχή. Έτσι, η αντιπολίτευση συσπειρώθηκε, θα λέγαμε, και προχώρησε με πνεύμα συνεργασίας στην ψηφοφορία.


4 Σχόλια

Αφού τα είχαν βρει και στο δεύτερο γύρο των εκλογών οι τρεις τους. Αλλά τους καθάρισε για πλάκα ο γιατρός

Τώρα την πήρατε χαμπάρι εσείς την κοινή γραμμή και μάλιστα στον τίτλο πέφτετε από τα σύννεφα; Αυτό είχε αποφασιστεί και πριν τις δημοτικές εκλογές και το είδαμε ξεκάθαρα και στο δεύερο γύρο των εκλογών, με την αυτοκρατορική παρουσία του Τσιαμούλου στην εξέδρα του Σμυρνιώτη και με τη γραμμή Παυλή για στήριξη στο Γιάγκο-χάχα. Το περίεργο πού είναι λοιπόν, που σας κάνει τόοοοοοση εντύπωση;

Στην ΚΕΔΗΤ (με Η) να μας πει ο κ. Τζιούμης τι παρέδωσε η Παράταξή του το 2011 (εκτός από τη Ρ...α).

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.