Κλεισμένος ο Στάθης, ψάχνει και άλλον δεξιό μπακ ο Αστέρας

Κλεισμένος ο Στάθης, ψάχνει και άλλον δεξιό μπακ ο Αστέρας

Μάιος 04, 2016 - 11:23
0 σχόλια

Το τέλος της συνεργασίας του Αστέρα Τρίπολης με τον βιονικό Μπράιαν Λούι και τον Γιώργο Ζησόπουλο κατά συνθήκη μπορούσε να αγωνιστεί και στο δεξιό άκρο της άμυνας φέρνει επιτακτική την ανάγκη για ενίσχυση στην εν λόγω θέση.

Ένα από το ονόματα από την Ελληνική αγορά που το τελευταίο διάστημα ακούστηκαν για τον Αστέρα Τρίπολης είναι και αυτό του δεξιού μπακ-χαφ Γιάννη Στάθη με τον οποίον όπως φαίνεται απομένουν τα τυπικά καθώς πλέον να προβάρει την κιτρινομπλέ φανέλα.

Ο 28χρονός άσος αναμένεται το επόμενο διάστημα να ανακοινωθεί και επίσημα από την αρκαδική ομάδα και μαζί με τον Γιώργο Αθανασιάδη να γίνουν οι δύο πρώτες μεταγραφές ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Ο Γιάννης Στάθης την περασμένη αγωνιστική σεζόν αγωνίστηκε στην Λιβαδειά πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις βοηθώντας τα μέγιστα την ομάδα του στην πορεία της στο πρωτάθλημα και φυσικά στον μεγάλο της στόχο που ήταν η παραμονή της στην κατηγορία πράγμα το οποίο και κατάφερε.

Με 23 συμμετοχές και 1 ασίστ ο Γιάννης Στάθης αποτέλεσε ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του Άκη Μάντζιου και πλέον όπως όλα δείχνουν αλλάζει στρατόπεδο αφήνει την Λιβαδειά για την Τρίπολη για λογαριασμό του Αστέρα και αναμένεται να δώσει πολλές και σημαντικές λύσεις στον Μάκη Χάβο.

Η καριέρα του Γιάννη Στάθη ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού για να περάσει στις συνέχεια με επιτυχία από πολλές Ελληνικές ομάδες όπως Η Παναχαική, ο Απόλλων Καλαμαριάς, ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο ΟΦΗ, ο Πανθρακικός και Λεβαδειακός με τον Αστέρα να είναι ο επόμενος ποδοσφαιρικός τους σταθμός.

Ο Αστέρας Τρίπολης στην θέση του δεξιού μπακ αναμένεται να κάνει ακόμα μία μεταγραφή έτσι ώστε να γίνει το απαραίτητο δυμο στο δεξιό φτερό της άμυνας μεταξύ του Γιάννη Στάθη και του άλλου ποδοσφαιριστή που θα αποκτηθεί για να μπορέσει να υπάρχει ισορροπία για τα παιχνίδια και τις υποχρεώσεις της ομάδας την επόμενη σεζόν.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.