Κλείνει ο κύκλος του Επιμελητηρίου για τον Γιάννη Μπουντρούκα (vid)

Κλείνει ο κύκλος του Επιμελητηρίου για τον Γιάννη Μπουντρούκα (vid)

Δεκέμβριος 27, 2018 - 14:49
3 σχόλια

Την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου στο Επιμελητήριο Αρκαδίας ανακοίνωσε ο Γιάννης Μπουντρούκας, όπως ανακοίνωσε απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σε συνέντευξη Τύπου που έγινε με αφορμή την παρουσίαση του Συνδυασμού με τον οποίο θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Πελοποννήσου στις επικείμενες εκλογές.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Μπουντρούκας φανερά συγκινημένος δήλωσε ότι κλείνει για αυτόν ο κύκλος στα επιμελητηριακά δρώμενα.

Σήμερα στη συνεδρίαση της διοικητικής επιτροπής του Επιμελητηρίου Αρκαδίας θα δηλώσω την παραίτησή μου και έπειτα σε ειδική συνεδρίαση στις 9 Ιανουαρίου θα γίνει η ανάδειξη του νέου πρόεδρου

Όπως σημείωσε ο κ. Μπουντρούκας, τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει και η παραίτησή του από πρόεδρος του περιφερειακού επιμελητηριακού συμβουλίου.

Η απόφαση αυτή να παραιτηθεί ήρθε ύστερα από την απόφασή του να διεκδικήσει την Περιφέρεια Πελοποννήσου στις επικείμενες εκλογές.

Θέλω να αφοσιωθώ στον ρόλο που θα μου επιφυλάξει ο λαός της Πελοποννήσου.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Κλείνει ο κύκλος του Επιμελητηρίου για τον Γιάννη Μπουντρούκα


3 Σχόλια

ΤΡΟΥΠΗΣ - ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ αλλα ο υπεροκομματικος (ΚΙΝΑΛ) προεδρος θελει Κ σπρωχνει πολυ για λογους γνωστους στον Δημητροπουλο.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.