Κιτρινομπλέ προετοιμασία για Ηρακλή (pics)

Κιτρινομπλέ προετοιμασία για Ηρακλή (pics)

Μάρτιος 30, 2016 - 21:10
1 σχόλια

Οι προπονητικοί ρυθμοί του Αστέρα Τρίπολης αναβαίνουν καθημερινά με την ομάδα να προετοιμάζεται για τον δύσκολο και κρίσιμο αγώνα για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League με τον Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο στάδιο της Θεσσαλονίκης την Κυριακή (4/3).

Ο Μάκης Χάβος βλέπει τους ποδοσφαιριστές του αν δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στις προπονήσεις και να δηλώνουν απόλυτα έτοιμοι για τις απαιτήσεις της αναμέτρησης με τον Ηρακλή.

Δείτε ένα πλούσιο φωτορεπορτάζ από την κιτρινομπλέ προπόνηση της Τετάρτης (30/3) για τον τρόπο με τον οποίο προετοιμάζεται ο Αστέρας Τρίπολης για τον ‘’γηραιό’’ και μπείτε στο κλίμα της Αστεριανής προπόνησης.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

μακαρι να κανει το 3χ3 που λενε ,αλλα μου φαινεται ακατορθωτο ,καλυτερα που θα μας μας επιβληθει crexit ποδοσφαιρικο μπας και μας αδειασουν μερικοι την γωνια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.