Κίνδυνος για την σωματική ακεραιότητα των φιλάθλων (photos+video)

Κίνδυνος για την σωματική ακεραιότητα των φιλάθλων (photos+video)

Σεπτέμβριος 23, 2014 - 19:03
1 σχόλια

Των φιλάθλων του Αστέρα Τρίπολης και όχι μόνο...

Η κάμερα του Arcadia Portal  έκανε έρευνα στον δρόμο που οδηγεί στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης μετά τον μικροτραυματισμό του νεαρού φίλάθλου κατά την αποχώρηση του από το γήπεδο στον αγώνα με την Καλλονή.

Μετά το τέλος του αγώνα της Κυριακής 21 Σεπτεμβρίου   φίλαθλος του Αστέρα Τρίπολης   περπατώντας στο πεζοδρόμιο έξω από το γήπεδο ‘’Θεόδωρος Κολοκοτρώνης’’ ανεβαίνοντας προς Τρίπολη σκόνταψε σε ένα από τα ανοιχτά φρεάτια κατά μήκος του πεζοδρομίου με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του.

Στις φωτογραφίες και στο βίντεο όπως θα δείτε υπάρχουν πολλά φρεάτια ανοιχτά χωρίς καπάκι από πάνω που αποτελούν κίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα των πεζών φιλάθλων που κατευθύνονται στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν ποδοσφαιρικούς αγώνες  της αγαπημένης τους ομάδας.

Οι αρμόδιες αρχές θα πρέπει να μεριμνήσουν έτσι ώστε είτε να μπουν καπάκια στα ανοιχτά φρεάτια είτε να βάλουν κάποιους κώνους για να μπορεί ο κόσμος που κατευθύνεται με τα πόδια  να προστατεύεται δεδομένου και των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων της Αρκαδικής ομάδας που θα διεξάγονται βραδινές ώρες.

Θα πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι ο Αστέρας Τρίπολης αποτελεί το στολίδι όχι μόνο της Τρίπολης και της Αρκαδίας αλλά και ευρύτερα όλης της Πελοποννήσου και οι αρμόδιες αρχές που είναι υπεύθυνες για αυτό το ζήτημα να το λύσουν άμεσα  βοηθώντας  στην ασφαλή προσέλευση των φιλάθλων στο γήπεδο.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Κίνδυνος για την σωματική ακεραιότητα των φιλάθλων


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Οχι άλλες γυφτιές, Βάλτε ξύλινες τάπες, που δεν μαγνητίζουν τους μεταλλωρύχους

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.