Κινδυνεύει από τα ξερόχορτα το Μεγαβούνι (pics)

Κινδυνεύει από τα ξερόχορτα το Μεγαβούνι (pics)

Ιούλιος 01, 2019 - 17:02
0 σχόλια

Η ομάδα «Σώστε το Μεγαβούνι» στο Facebook κροούει τον κώδωνα του κινδύνου. Με τους ανέμους υψηλής έντασης που πνέουν στην περιοχή, τα χωράφια που δεν έχουν καθαριστεί, εγκυμονούν κίνδυνο πυρκαγιάς. Η ανάρτηση αναφέρει:

«Λυσσομανάει ο αέρας και σήμερα στην περιοχή και ο κίνδυνος πυρκαγιάς είναι στο κόκκινο. Σε κανένα από τα μη καλλιεργούμενα χωράφια δεν έχει φροντίσει η τοπική αρχή, παρά τη δεκαετή πλέον εμπειρία της στην τοπικη αυτπδιοίκηση, να κοπούν τα ξερά χόρτα από τους ιδιοκτήτες τους. Μήτε κίνησε τις νομιμες διαδικασίες, ενημερώνοντας για τις υποχρεώσεις τους και τις συνέπειες που προβλέπει ο νόμος: δηλαδή να κουρέψει η δημοτική αρχή τα ξερόχορτα και να στειλει στους ιδιοκτήτες το λογαριασμό μέσω της εφορίας.
Όμως οι ψηφοφόροι πρέπει να εξυπηρετούνται για να δίνουν τα ψηφαλάκια τους. Πόσο, μάλλον, όταν ως κάτοικοι Αθηνών, εμφανίζονται στη Δόριζα την ημέρα των εκλογών. Θέλουν γλυκόλογα κι όχι προστριβές.»

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.