Κερδισμένοι Βρασιές και Ηρακλής, σταθερή η Δόξα

Κερδισμένοι Βρασιές και Ηρακλής, σταθερή η Δόξα

Φεβρουάριος 14, 2022 - 19:07
5 σχόλια

Οι Βρασιές και ο Ηρακλής Βερβένων είναι οι κερδισμένοι της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας ενώ και η Δόξα Μεγαλόπολης παραμένει σταθερά και χωρίς απώλειες στο επίπεδο της.

Η ομάδα του Αγίου Ανδρέα πέρασε με άνεση το εμπόδιο του Απόλλωνα και σε συνδυασμό με την ήττα του Πανθυρεατικού από την Δημητσάνα αύξησε την διαφορά του από τους Αστρινούς και τους Λεωνιδίατες που κέρδισαν στον ντέρμπι την ΑΕΚ Τρίπολης στους 8 βαθμούς.

Η Δόξα Μεγαλόπολης πήρε τεράστιας σημασίας νίκη φεύγωντας με το διπλό την δύσκολη έδρα της Τεγέας στην επισκοπή, έμεινε σε απόσταση βολής από την κορυφή και αναμένεται να υποδεχθεί από το -3 την επόμενη αγωνιστική τις Βρασιές σε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι με τεράστιο ενδιαφέρον.

Στην μάχη της ουράς τώρα και στο do or die παιχνίδι ο Ηρακλής κέρδισε τον Ορχομενό πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα και ουσιαστικά έκανε ένα σημαντικό βήμα προς την παραμονή του. Αχιλλέας και Κορακοβούνι μοιράστηκαν από έναν βαθμό με την ομάδα του Παραλίου Άστρους να αποκτά μαξιλαράκι από την επικίνδυνη γραμμή και τους κοκκινόμαυρους να είναι ακόμα πιο κοντά στην εξασφάλιση του στόχου τους.

Το πρωτάθλημα της Α’ Αρκαδίας μπαίνει στην πιο κρίσιμη καμπή του και όπως είναι απόλυτα λογικό το ενδιαφέρον από όλους αναμένεται να κορυφή το επόμενο διάστημα σε κορυφή και ουρά.

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Αφού κέρδισε το Λεωνίδιο πως αύξησε την διαφορά για εξηγήστε και σε εμάς ?? Τόσο τρένο τον πάτε τον άγιο Αντρέα δεν έχετε μάτια για άλλους??

Κάποιοι μας είχαν πρώτο φαβορί για να πέσουμε , κάποιοι λέγανε ότι παίζουμε το χειρότερο ποδόσφαιρο της κατηγορίας, ότι μέχρι τον Γενάρη θα έχουμε διαλυθεί. Καθρέφτης όμως είναι το γήπεδο. Χωρίς πολλές φανφάρες , άρθρα και δημοσιότητες , αλλά με πολύ δουλειά από όλους μικρούς μεγάλους φτιάξαμε ένα σύνολο που πάλευε όσο μπορούσε μέσα στο γήπεδο. Παιδιά που παίζανε για την φανέλα και όχι για τα λεφτά , το απέδειξαν όταν χρειάστηκε. Συγχαρητήρια σε όλους πιστεύω πλέον να έχουμε διαφορετική αντιμετώπιση από όλους Μ.Μ.Ε , και διοργανώτρια αρχή.

Μας ζαλίσατε ρε παιδιά εκεί στο λεωνιδιο,,δν ασχολείσθε τπτ άλλο,,πηγαίντε μπείτε μες στα θερμοκοιπια εκεί που ήσασταν τόσα χρονια

Προς την συμπαθή ομάδα του Αγίου Αντρέα: Κρατήστε το Χ στο πρώτο ημίχρονο με την Δόξα Μεγαλόπολης και στο δεύτερο θα τους βάλετε πέντε γκόλ. Η ομάδα της Δόξας στο δεύτερο ημίχρονο "σέρνεται" και το μόνο που κάνει είναι να καθυστερεί το παιχνίδι.

Πήγαινε πάλι στο δημοτικό να μάθεις ορθογραφία και άσε το Λεωνιδιο. Αυτά που έχει από εγκαταστάσεις μέχρι ομάδα δε θα τα δεις ούτε στον ύπνο σου!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.