Κέρδισε και τον Άρη ο Αστέρας. Δείχνει ότι βρίσκει τον "εαυτό" του (photos)

Κέρδισε και τον Άρη ο Αστέρας. Δείχνει ότι βρίσκει τον "εαυτό" του (photos)

Δεκέμβριος 11, 2011 - 17:23

 Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης από τον Ουσέρο

Μετά τις νίκες επί του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού ο Αστέρας κέρδισε σήμερα στον εντός έδρας του αγώνα και τον Άρη. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε στο Α' ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 31ο της αναμέτρησης ο Ουσέρο.

Ο Αστέρας ήταν καλύτερος σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του αγώνα ενώ ο Άρης δεν κατάφερε να κάνει κάτι αξιόλογο παρά το γεγονός ότι είχε κερδίσει τον Παναθηναϊκό και η ψυχολογία των παικτών του ήταν καλή. 

Ο Αστέρας με τη νέα αυτή νίκη του παίρνει βαθμολογική ανάσα και απομακρύνεται περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού. Φάσεις και γκολ από το παιχνίδι.

 6΄ Ο Ροζέριο μπαίνει στην μεγάλη περιοχή, αλλά βρίσκεται στο έδαφος μετά από σπρώξιμο του Παπαστεριανού από πίσω. Ο κ. Θάνος κλείνει τα μάτια του και δεν δίνει πέναλτι.

13΄ ο Χούλι από αριστερά μπαίνει, γυρίζει την μπάλα στον Ροζέριο που σουτάρει αποκρούουν οι αμυντικοί και στην συνέχεια ο Ουσέρο σουτάρει άουτ.

30΄  γκοοολ  1-0 Ο Ουσέρο με ωραία κεφαλιά ανοίγει το σκορ. Προηγήθηκε συνδυασμός του Περόνε με τον Μπρέσκα και σέντρα του τελευταίου.

32΄ ο Ούμπιντες στην πλάτη της άμυνας του Αστέρα, γυρίζει την μπάλα στο κέντρο της άμυνας, αλλά ο Κωστούλας αποκρούει. Στην συνέχεια η μπάλα πάει στον Σανκαρέ που σουτάρει, αλλά ο Χακόμπο δηλώνει παρών και  σώζει την εστία του.

35΄ σουτ του Ροζέριο η μπάλα  χτυπά σε αμυντικό και βγαίνει λίγο άουτ, χωρίς να δώσει κόρνερ ο διαιτητής.

52' από μπαλιά του Περόνε   - τετ-α-τετ ο  Μπρέσκα, σουτ, ψηλά άουτ

 

57' ωραίακεφαλιά  ο Φατί, σπουδαία επέμβαση Χακόμπο στην δεξιά του γωνία σε κόρνερ

58' σουτ Γιάκομπ άουτ μέσα από μεγάλη περιοχή

66' πολύ καλή προσπάθεια Μπρέσκα, σέντρα από αριστερά, ο Αρσενίεβιτς δεν πιάνει το σουτ καλά

93' ο  Περόνε,  μετά από μπαλιά του Αρσενίεβιτς, πιάνει σουτ , αλλά ο Βελλίδης  διλωχνει σε κόρνερ

 

Πολύ κακός ο διαιτητής ο κ. Θάνος με βοηθούς τους κ. κ. Μπιτσίδη και Φραγκιαδάκη.

 

Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Χακόμπο, Τσαμπούρης, Πουλίδο, Κωστούλας, Πιπίνης, Μπρέσκα (82' Άλβαρεζ), Χουανίτο, Ροζέριο (46' Αρσενίεβιτς), Χούλι (67' Φορμίκα), Ουσέρο, Περόνε.

Άρης (Μίχαλ Πρόμπιερζ): Βελλίδης, Παπαστεριανός (46' Νέτο), Μίσελ, Σανκαρέ (56' Λαζαρίδης), Ντίκο, Τόχα, Ούμπιντες, Φατί, Γιαννιώτας (46' Ιάκομπ), Τσέζαρεκ, Σολτάνι.

 

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Γιάννης Καημενάκης πήγε στα αποδυτήρια και έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες. Και η επιβράβευση ήταν το καθιερωμένο πριμ των  15.000,00 ευρώ στην ομάδα.

 

  •  

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις: 
Video: 

vimeo://v/33484673